- Konu Sahibi mithrilfender
-
Evet ben de artık bu saatten sonra süründürmeyi planlıyorum. İnsan gibi evlendik insan gibi boşanalım diyordum ama mahkemeye gelmeyince otomatikmen mahkeme anlaşmalı boşanmadan çekişmeli boşanmaya döndü. En az 1,5 yıl sürüyormuş dava bu durumda. Avukatım tazminat, tedbir nafakası vs iste diyor. Ben de isteyeyim diyorum madem böyle yaptıysa. Sizce ne yapmalıyım?
canıım benim hiçç üzülme kurtuluyorsun , bende geçen hafta evi terkettim 11 aylık evliyim ayrılıcaz bizde Allaha şükür dimdik duruyorum hiç üzgün değilim sakın üzülme değmez çünki..yalnız anlaşmalı kurtulmak istiyorum bende ama açıkcası avukata masraf yapmak istemiyorum.oda yanaşmıyo sen aç davayı yada anlşamalı boşanalım diyor..yani masraflar filan çok tutuyormu birde avukat tumak şartmı yardımcı olursan mutlu olurum.
canıım benim hiçç üzülme kurtuluyorsun , bende geçen hafta evi terkettim 11 aylık evliyim ayrılıcaz bizde Allaha şükür dimdik duruyorum hiç üzgün değilim sakın üzülme değmez çünki..yalnız anlaşmalı kurtulmak istiyorum bende ama açıkcası avukata masraf yapmak istemiyorum.oda yanaşmıyo sen aç davayı yada anlşamalı boşanalım diyor..yani masraflar filan çok tutuyormu birde avukat tumak şartmı yardımcı olursan mutlu olurum.
ben yardımcı olayaım anlaşmalı boşanacaksanız boşuna avukata para vermeyın. herhnagı bırınız davayı açsın .Mahkemeden gun alın ve o gun gıdın. masrafı 300 TL ye yakındır. ama boşandıktan sonra bır ksımını gerı alabılırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun
canım ya çok teşekkür ederim nasıl yapıcam bana tek tek açıklarasan sevinirim,dediğim gibi masraf ödemek istemiyorum ,bide ex olacak eşimle mi gidicem dilekçe vermeye
Yeni konu aç. Burda görülmezsin pek.umutsupost: 42493246 .!.:Herkese merhaba.İki buçuk senelik evliyim.Boşanma sürecindeyiz eşimle.Severek evlendik.Eşimi hala seviyorum.Ben duygusal bir insanim bazı kötü zamanlarim oldu esimden bu zamanlarda destek ve ilgi bekledim ama o genelde kayitsiz davrandi.Arada tartişmalarimiz oluyordu.Nisan ayinda baska bir eve tasindik biraz kafami toplamaliyim birbirimizin kiymetini anlariz diye evi terk etti çok üzüldüm yine de belki yalniz kalmaya ihtiyaci vardir dedim.İki ay boyunca bilmedigim bir muhitte yapayalniz kalmistim.Neyse ki isim vardi avunuyordum.Arada ben cagirirsam geliyordu.Nerde kaldigini hic söylemedi bana.Bense umutla eve dönecegi günü bekliyor çok üzülüyordum.Boşanma kararini telefonla bildirdi bu yaz uykusuz gecelerle gecti hic bir seyden zevk alamiyorum neden diye soruyorum hic mi sevmedi beni diyorum çok emek harcadim ona hep destek verdim her konuda o beni sacma sapan sebeplerle terk etti simdi de bosaniyoruz çok mutsuzum onsuz yeni bir hayata nasil baslarim(
Merhaba Arkadaşlar,
Önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir. Eşim inanılmaz derecede anne bağımlısıydı. Annesi de bir o kadar oğluna karışmayı severdi. Aramızda hiç bir problem yokken evden bana ait olan altınları bana sormadan alıp annesine götürmüştü ki aslında kiralık kasamız da vardı. Eşim sırf annesinin sözüyle evimizi alıp annesiyle aynı binada, içinden yeni taşınılmış, temizlenmemiş bir eve taşıdı. Ben itiraz edince de (evi temizleyelim 2 gun sonra taşınalım demiştim) gelmezsen gelme sen bilirsin demişti. Ben de iyi gelmem o zaman demiştim. Sonrasında ise benim eşyalarımı evden atacağını, defolmamı vs söyledi. Taşındığı eve hiç gitmedim.(taşınalı 3,5 ay oluyor) Eşim de bir iki defa dışında gelmem için bir çaba da sarfetmedi. Gel dediği bir iki defada ise benim şartlarım bunlar bunlar diye önüme liste sunup gelmek istersen gelirsine getirdi. Ben de geçenlerde telefon açıp boşanmak istediğimi söyledim itiraz etmedi. Avukat tuttum. Dün evden eşyalarımı toplattım. Yarın da boşanma protokolü imzalıyorum. Dün annesi eşyaları toplamaya giden akrabalarıma zaten gelseydi de bu iş olmazdı ben barışmalarını istemedim falan demiş.
Yalnız bütün bunlar olurken o kadar üzülüyorum ki. Dün eşyalar toplanırken içimden parçalar koptu resmen, neden böyle oldu diye. Bu şekilde bu evliliğin devam edemeyeceğini bildiğim halde çok üzgünüm. Bütün gece başım zonkladı. Bugün de mide bulantısından ayağa kalkamıyorum neredeyse. Bu süreci nasıl atlatabilirim sizce? Çalışıyorum işime gücüme dönmem gerekiyor. Ama kafam olaylarda. Bütün yaşananlara karşın hala ruhen evliliğimden kopamıyorum, evimi arıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?