- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
Su an çok kararlıyım istikrarım tam.. Hedefim 60 kilo olmak ama öncelik 70lerden kutulmak..Merhaba tatlım
Bebeğin hayırlı olsun öncelikle
Önemli olan karar vermek ve azmetmek sonrası çok kolay .günlüğünde sana çok fayda sağlayacaktır emin ol ,azmedip pes etmezsen istediğin kiloya ulaşıp çıtır bir anne olursun inşallah
E Süpersin motivasyon tamSu an çok kararlıyım istikrarım tam.. Hedefim 60 kilo olmak ama öncelik 70lerden kutulmak..
Tek hayalim kizimla uyum içinde genç ve fit görünümlü anne olmak..
Yolum uzun pes etmeyecem ayda 3 kilo versem yeter yaza kadar zayıf biri olurum İnşallah..
Gunde 30 dk yürüyüş ve sguat ve daha eğlenceli olsun diye yanına dans ediyorum..
Teşekkür ederim.E Süpersin motivasyon tam
Doğru yoldasın asla pes etme basit kurallar belirle ve bunlara uy ,ama yapamayacağın Şeyler Olmasın ve hep şöyle düşün ne olursa olsun 100 gr bile versen şuanki halinden daha iyi olacaksın moral bozma ,bunu 78 den 60 a inmiş biri olarak söylüyorum ...günlüğünü ziyaret edeceğim başarılar diliyorum
Hoşgeldin canım...merhaba birlikte diyet arkadaşlığı yapalımmı? 3 aylık evlıyım bugün tartıldım tam 85 kiloyum79 k,loyla evlenmiştim.genelde ortalama kılom 82 dir ve azıcık artsa dur der, diyet yapardım.bugün nasıl olduda 85 e çıktım anlamadım.sabah itibari ile bir kuru incir ve bir adet ceviz yedim şuan su içiyorum :)
Eki Görüntüle 1704170
Evet.. 1 hafta sonunda yarım kilo vermişim.. Olsun buna şükür 74 ü gördüm...
Haftaya 73 olurum elbet...
Evet yarim kilo gitti ama pes etmedim. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Tebrikler ,menün de güzel iyi gidiyorsun bence ,daha önce de dediğim gibi şu kiloda olmalıyım diye Düşünme ,bak yine de geçen haftaya göre yarım kilo eksiksin .biraz kilo verdiğinde metabolizman da hızlanacak hızlı vereceksin o kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?