Kendim Diyetim. ( resimli)

gunaydın kızlar,,,,
5 ocak gununu bir adanalı olarak unutmam çünkü 5 ocak adananın kurtuluşu dur...kendi çapımda benimde kilolardan kurtulus günü olsun diye dusundum,,,
4 ocak gece 2 ye kadar gul hanımın gunluğunu okudum,,,
5 ocak sabahı forma katıldım ilk 2 gun diyette değildim işe hamurişini şekeri ekmegi kesmekle basladım..
5-6 ocak inanın kilomu bilmiyordum
7 ocak aksamı 80,5 dim diyet var spor yok
8-9-10-11(80 lerde dolastım) spor+diyet
12 ocak sabahı 79,3 um

gulum benim canım benim senin motivenle bu asamadayım..tesekkür ederim....

hayat buymus yaaaaaa...gul hanım diyodunuz yaa....kilonun vermenin hazzı hiç bi yemekte yok...gerçekten çok doğru
Tebrikler Tuğba :KK9::KK9:

Çok güzel ilerledin ve güzel haberlerle geldin bravo sana.. Hoppa

Bu sadece bir başlangiç ben sacede vesileyim zayıflama isteği zaten senin içinde var.. Gerçekten çok sevindim çok mutlu oldum:KK71:
8 li rakamlardan kurtuldun ve bundan sonraki haftalarda düzenini tamamen oturtursan daha iyi sonuçlar alacaksın eminim... :KK66:

Yavaş yavaş inceleceksin istediğin kıyafetlerin içine gireceksin yaza harika bir kadın olarak gireceksin.. :KK36:

20160112_084433.webp

Benim istediğimde oolacak...!
Yaşasın yaa oohhh beee gitmiş 600 gr daha gitmiş..:KK71:

68 i gördüm çok şükür :KK73:

Geçen hafta salı günü kilom 69.100
Bu haftaki salı günü kilom 68.500

öğle yemeğimi aksamdan hazirlıyorum hergün...
dun aksamda saklama kabıma makarna ve köfte koydum...nasılsa sabah tartılcam öglene yesemde bişey olmaz dedim...
taki spordan inip mutfaga gidene kadar;)
dedim bu sana fazla eniyisi köftenin yerine çorba içmek
az cok köftenin içinde ekmek koyuyorum..makarnada hamurişi...köfteyle corba neden almadım dun uksum midem kazındıgı için en iyisi makarna çorba:) yavas yavas düzenimi kurmaya çalışıyorum

en sevdiğim bitterim bile aklıma gelmiyor

Tebrikler Melekcim :)

6 lı rakamları görmeye az kaldı..

melegim tebrik ediyorum...1 ayda 5 kilo oldukça iyi..devam sekerim..yağlara elveda

Tesekkur ederim :KK45:
Sizlerin sayesinde :KK68:
Haftaya insallah 69 u gorecegim. Esimin calisma gunleri bi duzene girse de haftada bikac gunde sporumu yapsam super olacak. Her aksam en az 30 dk kondisyin bisikleti ve mekik cekiyorum ama plates yapmam lazim. Kilo verdigimden sanirim her yer yumusacik oldu onlari sikilastirmam lazim

Günaydın arkadaşlar. Çok tebrik ediyorum hepimizi. Güzel bir gün bugün.. sonuçlar mükemmel.. bir önceki haftadan gram gram eksik uyandik bugün.. devamını merakla bekliyorum..

Başlangıç 20.04.2015
Kilo: 73
Geçen hafta:57
Bu hafta: 56 (defalarca indim çıktım valla 56 :) )

Kıyafetleri"Kuyruklu YILDIZIM, post: 44587322, member: 689734"]Eki Görüntüle 1741804
Benim istediğimde oolacak...!
Yaşasın yaa oohhh beee gitmiş 600 gr daha gitmiş.
i gördüm çok şükür :KK73::KK71:

Geçen hafta salı günü kilom 69.100
Bu haftaki salı günü kilom 68.500
[/QUOTE]
Kiyafetle mi tartildin canim sen???

Benimde kilom bugun::::::75.8 cikti ama regl olmadim henuz ondan sanirim daha fazla vermem gerekiyordu:cry:

Tesekkur ederim :KK45:
Sizlerin sayesinde :KK68:
Haftaya insallah 69 u gorecegim. Esimin calisma gunleri bi duzene girse de haftada bikac gunde sporumu yapsam super olacak. Her aksam en az 30 dk kondisyin bisikleti ve mekik cekiyorum ama plates yapmam lazim. Kilo verdigimden sanirim her yer yumusacik oldu onlari sikilastirmam lazim
Kaçamak yapmadan yediklerine dikkat edersen mutlaka büyük ihtimalle 6 lı rakamları görürsün..

Artık pilates yapmanı tavsiye ederim .. Ben 10 gündür yapıyorum faydasını gördüm.. Tabi ilk gün bütün vücudum dayak yemisim gibi ağrıdı..:KK70:

Back
X