- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #1.101
Cok tesekkur ederim canimProfesör dr İbrahim Saracoğlu oneriyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canimProfesör dr İbrahim Saracoğlu oneriyor.
Cok tesekkur ederim canimbasarilar ddilerim
Rica ederim canım , umarım faydası olur..
Sanada kolay gelsin![]()
Canım şimdi bir kasenin içine 2 yemek kaşığı yoğurt yarım limon suyu ve 2 tatlı kaşığı acı pul biber ekleniyor karıştırıp yiyorsun.Gülcüm yatmadan once yogurt kürü yapiyordun sanki bir ara yanlis mi.hatirliyorum.bilmiyordumda yapiyorsan eger onu nasil yapiyorsun
Selam hoşgeldin.. Bende karatay diyeti uyguluyorum 8 kilo verdim..Size karatay diyetini öneririm ben 10 kilo verdim
Pardon bende ekimde başladsım ama sık sık kaçamak yapmama ragmen 75.4 kilodan 65 kiloya düştüm gerçekten muhteşem bi diyetSelam hoşgeldin.. Bende karatay diyeti uyguluyorum 8 kilo verdim..
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir
Bu ne işe yarıyor acaba annemde bugun bahsediyorduda ben bıraz yabancıyım bıraz naptıgınızdan bahsedermısınız özetle? ve ne akdar surede 8 kg verdınızCanım şimdi bir kasenin içine 2 yemek kaşığı yoğurt yarım limon suyu ve 2 tatlı kaşığı acı pul biber ekleniyor karıştırıp yiyorsun.
Haa tm canim dogru hatirliyor musum aynn bu sekilde yaptım yedim yatmadan once iki gundur bugunde yedi on bes dk falan once birazdan yaticam bebisim.erken uyumusken bnde uyuyayimCanım şimdi bir kasenin içine 2 yemek kaşığı yoğurt yarım limon suyu ve 2 tatlı kaşığı acı pul biber ekleniyor karıştırıp yiyorsun.
20 kasımda başladım bu zamana kadar 8 kilo verdim. Bu diyetten Çok memnunum.. :)Pardon bende ekimde başladsım ama sık sık kaçamak yapmama ragmen 75.4 kilodan 65 kiloya düştüm gerçekten muhteşem bi diyet![]()
Gece yatarken yiyorsun gece boyunca metobolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakmaya yardımcı olan bir kür..Bu ne işe yarıyor acaba annemde bugun bahsediyorduda ben bıraz yabancıyım bıraz naptıgınızdan bahsedermısınız özetle? ve ne akdar surede 8 kg verdınız
Teşekkürler deneyeceğimGece yatarken yiyorsun gece boyunca metobolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakmaya yardımcı olan bir kür..
Evet yapması çok basit..Haa tm canim dogru hatirliyor musum aynn bu sekilde yaptım yedim yatmadan once iki gundur bugunde yedi on bes dk falan once birazdan yaticam bebisim.erken uyumusken bnde uyuyayim
Teşekkür ederim.. Başınız sağ olsun canım..afiyet olsun...dun gece yazamadım..taziye vardı ona gittim aksam geç eve geldiğimden spor yapamadım![]()