Kendim Diyetim. ( resimli)

20160113_104137.webp
şimdi kahvaltı zamanı.. Kendime biberli omlet yaptım harika oldu :):kk77:

Teşekkür ederim.. Başınız sağ olsun canım..
Önemli değil kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın hem haftanın 5 günü spor yapmak yeterli oluyor..

Nasılsın Tuğbacım , iyimisin? Diyet nasıl gidiyor ?
daireden bir arkadaşın yakınıydı mecbur gitmek lazımdı...dun komsuya bi geçim dedim.... önüme bi tabak getirdiler...içinde 2 adet fıstıklı baklava 1 yaş pasta 1 de kazandibi..içimden diyorum daha önceleri nerelerdeyden:) tabikide yemedim..dedim çay içim ama aksamları pasta türü seyler yediğimde rahatsız oluyorum dedim..

iyiym canım ....diyet iyi gidiyor çok sükür...elma yiyorum suan.birazdan kahve içim diyorum

daireden bir arkadaşın yakınıydı mecbur gitmek lazımdı...dun komsuya bi geçim dedim.... önüme bi tabak getirdiler...içinde 2 adet fıstıklı baklava 1 yaş pasta 1 de kazandibi..içimden diyorum daha önceleri nerelerdeyden:) tabikide yemedim..dedim çay içim ama aksamları pasta türü seyler yediğimde rahatsız oluyorum dedim..

iyiym canım ....diyet iyi gidiyor çok sükür...elma yiyorum suan.birazdan kahve içim diyorum
Ooff ooff yaş pastayı çok severim :))

Iyi dayandın... Onlara diyette olduğunu söylememekle dogru yaptın çünkü o zaman daha bir ısrarcı oluyorlar güzel bir bahaneyle geri çevirmen harika olmuş :KK9:

Sanada afiyet olsun arkadaşım ;)

Gunaydin canim afiyet olsun....guzel olmus bende bugun yulaf ezmesi tedim meyveli cok guzel oluyor artik en az haftada iki gun yiyicem ..bagirsaklarimida calistirir boylece ara ogun ve sporumuda yaptim mi super olacak:KK55:
yulaf ezmeni yerken dikkat et suyu cok tüket yoksa kabız yapıyor

Birde aksam yediden sonra hic.bisey yemedigim icin yatarken kendimi ac hissediyorum.bunu yiyince karnim doyuyo baya hem de. Kesinlikle metebolizmayi hizlandiriyor tecrubeye dayali soyluyorum :KK70:
Aynen kesinlikle etkisi oluyor .. Bende faydasını gördüm..

15 gun yedim simdi yemiyorum bıraktım vücut alışır diye.. İlerleyen zamanlarda tekrar başlarım...

öglen arkadas makarna çorba getirmisti onu yedim...dunde makarnaydı daha makarna görmek istemiyorum..midem almıyor

Back
X