- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #1.121

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daireden bir arkadaşın yakınıydı mecbur gitmek lazımdı...dun komsuya bi geçim dedim.... önüme bi tabak getirdiler...içinde 2 adet fıstıklı baklava 1 yaş pasta 1 de kazandibi..içimden diyorum daha önceleri nerelerdeyden:) tabikide yemedim..dedim çay içim ama aksamları pasta türü seyler yediğimde rahatsız oluyorum dedim..Teşekkür ederim.. Başınız sağ olsun canım..
Önemli değil kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın hem haftanın 5 günü spor yapmak yeterli oluyor..
Nasılsın Tuğbacım , iyimisin? Diyet nasıl gidiyor ?
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1742762 şimdi kahvaltı zamanı.. Kendime biberli omlet yaptım harika oldu :)![]()
Eki Görüntüle 1742762 şimdi kahvaltı zamanı.. Kendime biberli omlet yaptım harika oldu :)![]()
Ooff ooff yaş pastayı çok severim :))daireden bir arkadaşın yakınıydı mecbur gitmek lazımdı...dun komsuya bi geçim dedim.... önüme bi tabak getirdiler...içinde 2 adet fıstıklı baklava 1 yaş pasta 1 de kazandibi..içimden diyorum daha önceleri nerelerdeyden:) tabikide yemedim..dedim çay içim ama aksamları pasta türü seyler yediğimde rahatsız oluyorum dedim..
iyiym canım ....diyet iyi gidiyor çok sükür...elma yiyorum suan.birazdan kahve içim diyorum
Birde aksam yediden sonra hic.bisey yemedigim icin yatarken kendimi ac hissediyorum.bunu yiyince karnim doyuyo baya hem de. Kesinlikle metebolizmayi hizlandiriyor tecrubeye dayali soyluyorumEvet yapması çok basit..
Iyi geceler canım.. Yat dinlen![]()
Afiyet olsun canim kahvaltin harika gorunuyor...Eki Görüntüle 1742762 şimdi kahvaltı zamanı.. Kendime biberli omlet yaptım harika oldu :)![]()
Gunaydin canim afiyet olsun....guzel olmus bende bugun yulaf ezmesi tedim meyveli cok guzel oluyor artik en az haftada iki gun yiyicem ..bagirsaklarimida calistirir boylece ara ogun ve sporumuda yaptim mi super olacakEki Görüntüle 1742762 şimdi kahvaltı zamanı.. Kendime biberli omlet yaptım harika oldu :)![]()
yulaf ezmeni yerken dikkat et suyu cok tüket yoksa kabız yapıyorGunaydin canim afiyet olsun....guzel olmus bende bugun yulaf ezmesi tedim meyveli cok guzel oluyor artik en az haftada iki gun yiyicem ..bagirsaklarimida calistirir boylece ara ogun ve sporumuda yaptim mi super olacak![]()
MAŞALLAH SONUÇ MÜKEMMEL...nasıl yaptın neler yedinSelam herkeseee
Tartildim bugün veeee sonuç
6 ocak: 79
13 0cak:76.8
Giden:2.2 :)
Olur canim bol iciyorum genelde suyumu tesekkurler...yulaf ezmeni yerken dikkat et suyu cok tüket yoksa kabız yapıyor
Aynen kesinlikle etkisi oluyor .. Bende faydasını gördüm..Birde aksam yediden sonra hic.bisey yemedigim icin yatarken kendimi ac hissediyorum.bunu yiyince karnim doyuyo baya hem de. Kesinlikle metebolizmayi hizlandiriyor tecrubeye dayali soyluyorum![]()
Tebrikler canım Maşallah sana...Selam herkeseee
Tartildim bugün veeee sonuç
6 ocak: 79
13 0cak:76.8
Giden:2.2 :)
Mutfaktayız canım... Akşama patesli kıymalı ay böreği yaptım...kızlar nerdesiniz....ne yapıyorsunuz?????
işteyim sıkıldım yaaa...bugün geçmiyor..bugun yoğun degilizMutfaktayız canım... Akşama patesli kıymalı ay böreği yaptım...
Az önce pazara alışverişe gittim...
Sen napiyonsun?![]()
afiyet olsun sana...öglen arkadas makarna çorba getirmisti onu yedim...dunde makarnaydı daha makarna görmek istemiyorum..midem almıyor