• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

inaşllah canım ben ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyor henüz ben ilk gebeliğimde çok kilo almadım 57 kiloyla hamile kalmıştım 63 kiloyla doğum yaptım bebeğim 1 haftalıkken 57 kiloya geri döndüm ama bende hipotiroid çıkınca ben kilo almaya başladım ve değerler normal olmadıkça da vermedim inşalalh veririm ilaçlarımı da içiyorum düzenli olarak ama şu stress denen şey yok mu o mafediyor beni inmiyor değerler bir türlü haftaya ölçtüreceğim bakalım ne çıkacak
Anladım.. Bende hipotroidi hastasıyım..
Günlük sabah yemekten yarım saat önce 100 mg ilaç alıyorum.. Şimdilik kontrol altında alındı sayılır..
Metobozlimam çok yavaş çalışıyor kolay kolay terlemiyorum..

Bütün vücudu etkileyen bir hastalık çünkü tamamen hormonlarla ilgili tansiyonun düşüyor regl düzensizliği kilo alma aniden sinirlenme kabızlık yani kısacası yine yazıyorum bütün vücudun etkileriniyor..

Anladığım kadarıyla gebe kalamayisin bu tiroide bağlı sanırım.. ?

Sana tavsiyem bu hastalığı hiç üzerine alinma hele stres hiç yapma alışmaya ve kabullenmeye çalış çünkü tedavisi yok ömür boyu seninle olacak... Hayatında yokmuş gibi davaran bilinç altına yerlestir...

Ben 7 senedir tedavi görüyorum.. Ilacımı alıyorum arada gidip tahlil yaptırıyorum dr ona göre ilacın dozunu ayarlıyor...

Birde bu hastalığa iyi gelmeyen tetikleyen besinler var bunlardan uzak durmalisin... Istersen netten bir araştırma yapabilirsin...

Harikasın canım Ay__Prensesi Ay__Prensesi :KK9:
Sonunda gelebildim.
İnternet paketi dolayısıyla giremiyordm.
Birde misafir falan vardı şimdi tam takım hazırım tekrardan diyete bu sefer 6 lari görmeden bu yoldan dönmek yok En Büyük KK

Harikasın canım Ay__Prensesi Ay__Prensesi :KK9:
Sonunda gelebildim.
İnternet paketi dolayısıyla giremiyordm.
Birde misafir falan vardı şimdi tam takım hazırım tekrardan diyete bu sefer 6 lari görmeden bu yoldan dönmek yok En Büyük KK
Sonunda gelebildin Maria_can Maria_can .. Bende pes ettiğini düşünmeye başlamıştım..

Teşekkür ederim canım..

Azminden dolayı sende Harikasın...
Hadi görelim artık !!

Anladım.. Bende hipotroidi hastasıyım..
Günlük sabah yemekten yarım saat önce 100 mg ilaç alıyorum.. Şimdilik kontrol altında alındı sayılır..
Metobozlimam çok yavaş çalışıyor kolay kolay terlemiyorum..

Bütün vücudu etkileyen bir hastalık çünkü tamamen hormonlarla ilgili tansiyonun düşüyor regl düzensizliği kilo alma aniden sinirlenme kabızlık yani kısacası yine yazıyorum bütün vücudun etkileriniyor..

Anladığım kadarıyla gebe kalamayisin bu tiroide bağlı sanırım.. ?

Sana tavsiyem bu hastalığı hiç üzerine alinma hele stres hiç yapma alışmaya ve kabullenmeye çalış çünkü tedavisi yok ömür boyu seninle olacak... Hayatında yokmuş gibi davaran bilinç altına yerlestir...

Ben 7 senedir tedavi görüyorum.. Ilacımı alıyorum arada gidip tahlil yaptırıyorum dr ona göre ilacın dozunu ayarlıyor...

Birde bu hastalığa iyi gelmeyen tetikleyen besinler var bunlardan uzak durmalisin... Istersen netten bir araştırma yapabilirsin...
çok sağol canım baktım netten pek ymiyorum zaten onları evet malesef değerler normal olmadığı için gebe kalmadığımı söyledi doktorum normal olsun oz aman olur demişti bütün dengenle oynuyor malesef ilacımı içiyorum bakalım stress yapıyorum bu yüzden de düşmüyor sanırım

çok sağol canım baktım netten pek ymiyorum zaten onları evet malesef değerler normal olmadığı için gebe kalmadığımı söyledi doktorum normal olsun oz aman olur demişti bütün dengenle oynuyor malesef ilacımı içiyorum bakalım stress yapıyorum bu yüzden de düşmüyor sanırım
Maalesef öyle düzenli yumurtlamayı engelliyor..

Bende hastalığı ilk öğrendiğimde stres yaptım moralim bozuldu devamlı araştırma içindeyim tedavisini okuyorum falan ama... ???

Birden bire geçmeyen duzelmeyen bir hastalık sadece biraz zamana ihtiyaç var o kadar..

Maalesef öyle düzenli yumurtlamayı engelliyor..

Bende hastalığı ilk öğrendiğimde stres yaptım moralim bozuldu devamlı araştırma içindeyim tedavisini okuyorum falan ama... ???

Birden bire geçmeyen duzelmeyen bir hastalık sadece biraz zamana ihtiyaç var o kadar..
aynen ömür boyu ilaçları düzenli içmekte fayda var bakalım olur inşallah senin değerler kaç bu arada

20160119_161056.webp
cezvede ılıtılmış süt üzerine 1 çay kaşığı tarçın dökülür... Afiyetle içilir...
Hhimmm

Sonunda gelebildin Maria_can Maria_can .. Bende pes ettiğini düşünmeye başlamıştım..

Teşekkür ederim canım..

Azminden dolayı sende Harikasın...
Hadi görelim artık !!
Geldim gülcum de bir kilo almış şekilde geldim :eek:
74.5 sabah tartindim neyse zararın neresinden dönersek kardr diyorum :confused:

tuanairem tuanairem tugbacim senin nasıl gidiyor diyet

çok sağol canım önerilerin için inşallah kilo verebilirim ve hamile kalbilirim tanıdığıma çok sevindim sizi takipteyim:KK68:
Dualarim seninle olacak... En güvenilir en sıcak en samimi arkadaşlar içindesin..
Bende seni tanıdığıma mutlu oldum.. :) inşallah mujdeli haberi bekliyoruz :)

Back
X