• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın benden de herkese kahvaltılar yapıldı. Oluşumu uyuttum... Ben spor yapmaya başlıyoruuuum hanımlar, herkese mutlu günler... :KK36:

Merhaba kizlar... Hepiniz cok guzel.kilolar vermissiniz tebrik.ediyorum.hepinizi...:KK15:
Bn gectigumiz hafta icinde cok kacamak yaptim duzensiz yediim suyu azalttim kabizlik yasiyorum bebegim felaket durumda iki.gun once acilde sabahladik :KK43: bunlara ragmen azda olsa vermeme gercekten cooook svindim ama :KK68:
Gecen hafta salı 59.9 dum
Bu hafta sali 59.2 yim (-700)
:KK73::KK73::KK73:
Alirim.diye dusunuyordum.ama vermisim.bile cok mutlu oldum gercekten :rolleyes:
Canım benim inan bende çok mutlu oldum eksileri görünce:))

Seni tebrik ediyorum aynen bu şekilde devam ediyorsun... Hedefe az kaldı;)

Merhaba kizlar... Hepiniz cok guzel.kilolar vermissiniz tebrik.ediyorum.hepinizi...:KK15:
Bn gectigumiz hafta icinde cok kacamak yaptim duzensiz yediim suyu azalttim kabizlik yasiyorum bebegim felaket durumda iki.gun once acilde sabahladik :KK43: bunlara ragmen azda olsa vermeme gercekten cooook svindim ama :KK68:
Gecen hafta salı 59.9 dum
Bu hafta sali 59.2 yim (-700)
:KK73::KK73::KK73:
Alirim.diye dusunuyordum.ama vermisim.bile cok mutlu oldum gercekten :rolleyes:
Bravo canım durmak yok. Geçmiş olsun bebeğin içinde Allah şifa versin.

20160120_095355.webp 20160120_101956.webp

Kahvaltımızı yaptık bebegimle birlikte..

Birazdan spora başlayacam..

Benide aranıza alirmisiniz .. beni baya gaza getirdiniz. .. 73 kiloyum suan hedefim 57 emziriyorum bebegim küçük tatlı ve unlulardan uzak durmayı planlıyorum ve plates yapmayı düşünüyorum hergün önerilere acigim kızlar
Merhaba yesim24eyll...hoşgeldin aramıza merak etme canım bizim motivasyonumuz tam sana yardım ederiz bende emziriyorum 4.5aylık bebeğim var yalnız degilsin.?çoğumuz senin gibiyiz. Ögünlerini biraz küçültüp şekerli hamurlu şeyleri yemeyerek işe başlayabilirsin ve ekmeği azalt tamamen kısamazsın emziriyorsun çünkü benim de yaptığım gibi esnek olmalıyız:KK19:

Back
X