• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin arkadaslar
Bu hafta azicik ihmal ettim diyetimi. Cok kacamak yapmadim ama cokta dikkat etmedim.2 gun plates yaptim 5 gun kendime gelemedim. Velhasili kelam kilo vermeyide cok beklemiyordum
Gecen hafta 68.8
Simdi 69.3 :KK34:
Bir dahaki hafta kalici 68 olacak ins

Gunaydin arkadaslar
Bu hafta azicik ihmal ettim diyetimi. Cok kacamak yapmadim ama cokta dikkat etmedim.2 gun plates yaptim 5 gun kendime gelemedim. Velhasili kelam kilo vermeyide cok beklemiyordum
Gecen hafta 68.8
Simdi 69.3 :KK34:
Bir dahaki hafta kalici 68 olacak ins
gunaydın meleğim...bende senin gibi oldum bu hafta...

Ben de çok mutsuzum... Bir hafta dır tartı benim le dalga geçiyor sanırım. :KK61: bakın şöyle hafta ortası da74.5gelmiştim hatta buraya yazmıştım. Sonraki gün 75geldim dün 73.9geldim bugün ise 74.9geldim bu nedir böyle çıldıracak :KK57:

20160126_091357.webp

Bu haftaki kilom... Yani (-700)

Kizlaaaarr... Bugun sabah tartilamadim ac.karnına uuuff ya sabah erken kalktik esim evdeydi biseyelr atistirip hastaneye gittik tartilmayi unuttum :110: simdi.geldik eve tok karnina ve bir litre su içtikten. Sonra simdi tartildim.:KK43:
Gecen hafta sali gunu kilom 59.2
Bu hafta sali kilom 59.0 (-200)
:KK70: ne kadar doğru bir kilo bilmiyorum artiikk ama tok karnina bile vermis gorunuyorsam tartilsam.kesin 58 i gorurum herhalde :KK68: yine de cpk mutlu olduumm... Hepinizide tebrik ederim :KK5:

Günaydın. ...... bende aranıza perşembe günü 73.200 le katıldım şimdi baktım 71.900 çok mutluyum doğru dürüst spor da yapamamistim bu hafta daha çok asilicam bakalim
Tebrikler canım:)

Güzel sonuçla geldin. Bizde moraller bozuk dün gece tatlı yedim icim hiç rahat değil..:KK43:

Kizlaaaarr... Bugun sabah tartilamadim ac.karnına uuuff ya sabah erken kalktik esim evdeydi biseyelr atistirip hastaneye gittik tartilmayi unuttum :110: simdi.geldik eve tok karnina ve bir litre su içtikten. Sonra simdi tartildim.:KK43:
Gecen hafta sali gunu kilom 59.2
Bu hafta sali kilom 59.0 (-200)
:KK70: ne kadar doğru bir kilo bilmiyorum artiikk ama tok karnina bile vermis gorunuyorsam tartilsam.kesin 58 i gorurum herhalde :KK68: yine de cpk mutlu olduumm... Hepinizide tebrik ederim :KK5:
Bende seni tebrik ediyorum canım... Maşallah sana çok iyisin..:nazar:

Yarın sabah aç karnına tartılarsın.. Gerçek sonucu öğrenirsin..

Günaydın herkese geçen hafta salı 68,3 bugün 67,2 tartımın resmini ekliycem de beceremedim bi türlü neyse başım çatlıyo benim yaramaz uyumadı yine :KK46::KK57:

Back
X