Yoook soylemem

Saka saka. Gun icerisinde cok musait olamıyorum paylasamiyorum canim. Aksamda yazmiyorum ama istersen yazabilirim
Mesela dun ne yedigimi soyleyim
Foto yuklenmedigi icin yazayim
Sabah 10 bucukta 1bucuk yumurta kasarli omlet. 4 zeytin. 1 bardak diyet cay. Kepek ekmegim bitmis.normal ekmegin ucundan azicik kopardim. Kahvaltim bu sekilde
Oglusu 1 de emzirip yuruyuse cikacaktik ama 2 ye dogru emdi.2 bucuga dogru hazirlanip ciktii evden. Yuruyuste cook aciktim. Marketen meyveli kucuk kek aldim, kekse manavdan 1 elma alsaydim:)) oglusa 1 dilim somon bize alabalik aldik
Eve gelince saat 5 gibi oglusa 1 tatli kasigi baligini verdik geri kalani esimle biz yedik, azdi zaten. Saolsun kocacigim firinda kasarli alabalik yapti. Hem doyurucu hemde vitaminli. Aksam 8 dede kahve ictik. Artik kahvelerimi sekersiz iciyorum
Spor olarakta 1 saat yuruyus
Bu arada mariacim bende 3 4 gune 1 tuvalete cikiyorum ama beni hic rahatsiz etmiyor. Hayatimda 1 kez dogumdan sonra kabiz oldum diyebilirim.
Bugunde saat 9 bucukta kahvaltimk yaptim esim ve oglusla. Biraz daha doyurucuydu ama cokta abartmadim tabi. Saat 11 de turk kahvesi
Oglus 20 dk dir uyuyor. Hem sana yazip hem ara ogunum olarak 1 elma yiyip hemde 15 dk dir kondiayon bisikletindeyim
Böyle tatlim