• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

images (21).webp

ya 59lari gorunce bir simardim:KK43:
cok asiri yemedim ama sporumu hergun yapamadim, canim sikiliyor..

neyse diyorum sinav bi bitsin hele:KK57:
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...:cry:
Bende diyorum arkadaşım nerelerde hiç yazmıyor level lar yapılıyor diye:KK49::KK54:inşallah sınav bir an önce hayırlısı ile geçer son zaman yapılan çalışmalarda kıymetli seri ve pratik bir şekilde çabalar san sonuç iyi olur inşallah :dua::KK19:sonuçta geçmişe pişman olsada eline birsey geçmeyecek sen en iyisi gününü degerlendir

Hayırlı cumalar arkadaslar:KK45:
Kahvaltımi yaptım şimdide limonlu yeşil çay içiyorum evet ayin 4 un de başlamış olduğum jillian level 1 in son günündeyim bugunde yapınca level 2 ye başlayacağım (sanırım kadının üstü bordo kıyafeti olan 2 oluyor):halay::KK49::spor:
Bu günden itibaren 15 günlük yoğurt pulbiber limon kurune başlamayı düşünüyorum :21:saliyi iple çekiyorum ama hafta sonu hem gün hemde yatılı misafir var umarım spor aksamaz hepinizi çok seviyorum :KK200:

Kahvaltımi yaptım şimdide limonlu yeşil çay içiyorum evet ayin 4 un de başlamış olduğum jillian level 1 in son günündeyim bugunde yapınca level 2 ye başlayacağım (sanırım kadının üstü bordo kıyafeti olan 2 oluyor):halay::KK49::spor:
Bu günden itibaren 15 günlük yoğurt pulbiber limon kurune başlamayı düşünüyorum :21:saliyi iple çekiyorum ama hafta sonu hem gün hemde yatılı misafir var umarım spor aksamaz hepinizi çok seviyorum :KK200:
ay masallah canim sana cok iyi gidiyorsun :KK200::KK55:
onceden bize takilsaymistin keske simdi kac kilo olurdun kim bilir:rapci:

ay masallah canim sana cok iyi gidiyorsun :KK200::KK55:
onceden bize takilsaymistin keske simdi kac kilo olurdun kim bilir:rapci:
Evet keşke o zamanlar bırakmayıp buraya yazsaymisim :110:ama böylesi hayirlisiymis demekki sizin yola devam edip vermiş olmanız beni daha çok isteklendirdi:KK49:
Ama siz beni zayiflatmadan birakmazsiniz dimi:KK19::KK15: Hemde formunuzu koruyacaksiniz dimi ya:KK45:

ya 59lari gorunce bir simardim:KK43:
cok asiri yemedim ama sporumu hergun yapamadim, canim sikiliyor..

neyse diyorum sinav bi bitsin hele:KK57:
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...:cry:
Şu sınavını bir atlat kuzum ondan sonra daha iyi odaklanirsin inşallah.. :KK19:
Şimdi rahat bir şekilde derslerine çalış başka hiç birşey düşünme..

Sanada Hayırlı Cumalar Olsun canım...:KK200:

Ne güzel düzenli olarak devam ediyorsun böyle ilerlersen kısa sürede sonuç alacaksın.. Jillianin 1 level bitirdin 2 levele geçtin.. Valla bravo sana :KK9: çalışan biri olarak Hergün spora vakit ayırıyorsun..
Ben bir türlü bitiremedim.. Aralarda oruç tuttum o yüzden yapamadım bıraktım..
Bu sabah tele yukledigim 7 dk egzersizi var 2 set olarak her sabah onu yapıyorum :KK76:

Limon ve yoğurt kürünü ara ara bende yaptim...

Evet keşke o zamanlar bırakmayıp buraya yazsaymisim :110:ama böylesi hayirlisiymis demekki sizin yola devam edip vermiş olmanız beni daha çok isteklendirdi:KK49:
Ama siz beni zayiflatmadan birakmazsiniz dimi:KK19::KK15: Hemde formunuzu koruyacaksiniz dimi ya:KK45:
Yooo sen istekli olduğun sürece biz hep buralarda olucaz. Hem daha tuanairem tuanairem var onun 6 lı rakamlara inmesini 1 aydır bekliyoruz.. Bakalım daha ne kadar bekleyecez.. :KK19::KK48:

Sanırım hemen hemen aynı kilodasınız.. :KK48:

Back
X