Kendim ettim , kendim buldum.

Hanimlar birsey dikkatimi cekti.
Konu sahibi esinin onu öldürmeye calistigindan, bagladigindan vs bahsetmis.
Neden bu önemli ayrintilar sizin dikkatinizi cekmiyor...
Bayanin baska bir adama msj vs. cekmesi elbette dogru degil, savunulacak bir yani yok
zaten. Ama hic birinizde bacim bu adam seni öldürebilir, tamam yapmissiniz
bir hata ama gözünü seveyim ayrilin sizi öfke krizlerinin birinde öldürebilir demiyor.
Neden endiselenmek yerine, sunuda yapmasaydin bunuda yapmasaydin diyorsunuz.
Belliki konu sahibinin kendisininde, esininde psikolojisi normal degil, hele bir gün önce bebegini
aldirdigini düsünecek olursak suan inanilmaz duygusal.
Sahsen konu sahibinin psikolojisi konusunda cok endiseliyim suan.
Lütfen konu sahibini öz kizkardesinizin yerine koyun.
Ben öyle yapiyorum ve gercekten cok üzüldüm.

Insaniz biz basimiza hersey gelebilir.

Son düzenleme:

tamam da hepimiz ayrıl yürümez dedik illa bu adam seni öldürür mü demeliydik hem merak etmeyin öldürmez böyleleri ona acı çektirerek intikam alıyor öldürürse amacına ulaşamaz çünkü.....

Kendisi ve ailesi için iyi olanı bilebilseydi bu hataları yapıp buraya konu açıp bize soru sormazdı.Hiçbir üyenin kötü amaçlı olduğunu nerden çıkardınızda sitem ediyorsunuz?

yorumları tek tek okudunuzmu? okumamışsınız arkadaşlar yazmışlar

Konusahibinin eşinin onu öldürmeye çalışxtığından falan bahsedildi hiç mi dikkatinizi çekmedi diye sormuşsunuz ya. Bir önceki mesaja bakarsanız benim dikkatimi çekti.
Yani yorumlarımı o dikkat etmediniz mi dediğiniz şeylere rağmen yaptım.
Ve benim de bir kazkardeşim var.
Eğer aynılarını da o yapsaydı (ALlah korusun hepimizin kızkardeşlerini!) ona da söylerdim.
Burdaki herkes biliyor psikolojisinin normal olmadığını.
Tedavi ol diyoruz zaten biz de.
Ve o tehlikeler nedeniyle de ayrıl diyoruz.

msjlaştığı adamla hiç mi görüşmediler yani:.?

bende merak ettm ilk msjda ne yazdığınızı. büyük ihtimalle o adamın msjlarınıza karşılık vereceğini biliyordunuz

Soru sormuşsunuz ya; affetirmek için uğraşmayın bence,7 yılda unutmayan size o işkenceleri yapan yine unutmaz.Kaldı ki bebeğinizi aldıracak kadar öfkeli.
Haklı mı öfkeli olmakta haklı, haksız olduğu taraf madem affetmeyecekti 7 yıl uzatıp bebek olmasına izin vermeyecekti.
Bebeğinizi zorla aldırmak bir zulumdur ayrıca.
Kim ne hata yaparsa yapsın, boynuna ip geçirilerek işkence yapılmasını hak etmiyor..Çekip gitseydi.
Affetrmek için uğraşmanız hem sizin sağlığınız açısından hemde kızınız için iyi değil bence.
.
Bir uzman yardımı alın ve hayatınıza kızınızla birlikte devam edin..Kolay değil ama isterseniz yeniden mutluluğu yakalarsınız.
Bu acı hatalar ise size tecrübe olmuş olur.

tamam da hepimiz ayrıl yürümez dedik illa bu adam seni öldürür mü demeliydik hem merak etmeyin öldürmez böyleleri ona acı çektirerek intikam alıyor öldürürse amacına ulaşamaz çünkü.....

Insan piskolojisini bu kadar iyi bildiginize ve bayanin esinin onu öldürmeyeceginden bu kadar emin oldugunuza göre
Psikolojik danisman olmalisiniz?

kusura bakmayın da kadına çocuk hangisinden diye soruluyor pes doğrusu

alnından öpüyorum bacım seni

Sanirim o yorumlari görmemisim, uyardiginiz icin tesekkür ederim.

Soru sormuşsunuz ya; affetirmek için uğraşmayın bence,7 yılda unutmayan size o işkenceleri yapan yine unutmaz.Kaldı ki bebeğinizi aldıracak kadar öfkeli.
Haklı mı öfkeli olmakta haklı, haksız olduğu taraf madem affetmeyecekti 7 yıl uzatıp bebek olmasına izin vermeyecekti.
Bebeğinizi zorla aldırmak bir zulumdur ayrıca.
Kim ne hata yaparsa yapsın, boynuna ip geçirilerek işkence yapılmasını hak etmiyor..Çekip gitseydi.
Affetrmek için uğraşmanız hem sizin sağlığınız açısından hemde kızınız için iyi değil bence.
.
Bir uzman yardımı alın ve hayatınıza kızınızla birlikte devam edin..Kolay değil ama isterseniz yeniden mutluluğu yakalarsınız.
Bu acı hatalar ise size tecrübe olmuş olur.

Niye konusahibine gaz veriyorsunuz? Niye yorumlarını beklediğiniz KK üyelerini kötü gösteriyorsunuz? Daha dün yaşadık aynısını, iki hafta önce bize hakaret eden bir üye dün gelip fikir istedi. Yapmayın bunu Allah aşkına yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…