Kendim ettim , kendim buldum.

neyse ne haliniz varsa görün ya size laf anlatana kadaaaarrr.....

Bir genelleme daha.
Konusahibine gösterdiğiniz hoşgörüyü neden diğer üyelere gösteremiyorsunuz?
Şu cümleniz sice şık mı?
Kim ne derse desin kendine yakıştırdığını, yakıştırabildiğini söyler insan.

çocuk eşinden mi diye sormanın neresi iyi niyetli peki hanımefendi?

Acaba anlatmadığı bir durum mu var, eşi neden bu bebeğe bu kadar öfkeli diye o soru sorulmuş olabilir, konuya inanmamış olabilir v.s
İlla art niyet aramayın ki soran kişide art niyetli bir arkadaş değil.

O kadar çok yalan yanlış konular açılıyor ki, birde üstüne çelişkili anlatım olunca tabiiki hepimizin aklına onlarca soru gelebilir.

Buna kimse kırılmamalı, çünkü burası sanal bir ortam ve kimse kimseyi tanımıyor.

''Ben kimin siz beni tanıyor musunuz ki benimle böyle konuşuyorsunuz '' sorusunun sorulacağı en son yer bile değil.

zevzekbayan isimli üye,konunun başından beri neden ortalığı karıştımaya çalışıyorsun?! amacın en senin? burada sorularımızla arkadaşı çözüp destek olmaya çalışıyoruz ama sen ortalığı karıştırmak için var gücünle uğraşıyorsun,neden?! senden başka kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.sadece üyelere yönelik konu dışı yazan tek kişisin çünkü.ve ilk defa kk da böyle birşey görüyorum.

Son düzenleme:

Ben neden karıştırmaya çalıştığını anlatayım.Kendi açtığı konuda çoğu kk üyesi akraba evliliğinden dolayı kendisine yüklenmişti,bu yüzden üyeleri kötü niyetli görüyor kendisi.
Soru sorulmadan,irdelemeden nasıl yardımcı olabileceğimizi düşünüyor acaba?

1sen, mesaj kutun dolmuş

yorumları tek tek okudunuzmu? okumamışsınız arkadaşlar yazmışlar

Cogu yorumlari okudum ama bazilari gözümden kacmis.

Benim dikkat cekmek istedigim nokta, konu sahibinin esim beni öldürmeye
calisti ,bagladi demesine ragmen bazi arkadaslarin israrla , niye mesaj cektin
cok ayip seklinde direk olmasada dolayli olarak basina gelenleri haketmis
minvalindeki yorumlari. Niyetim bir tartisma yaratmak degil, farkli görüsleri
duymaya tahammülün var.
Fakat bayanin depresyon tedavisi gördügü sirada böyle bir hareket yapmasini
bir psikiyatrits son derece bilimsel bir sekilde aciklayabilir.
Cünkü psikiyatrist Nevzat Tarhan gecenlerde bir programa katildi ve dediki
depresyon tedavisi gören ve o sirada bir baskasina asik olan bir hastam vardi.
Bunu esine söylememesini söyledim cünkü bu ilaclarin kendisinde yarattigi bir etkiydi,
sonradan iyilesti dedi.
Bir önceki yorumumda söyledim, insaniz biz basimiza hersey gelebilir.
Konu sahibinin yazdiklarindaki en can alici nokta, bence gördügü iskence.
Bunu haketmiyor. Eger kocasi kabul edemiyorsa kendisini bosasin,
psikopata baglamasina gerek yok.
Karisinin bir baskasina mesaj atmasi iskence cekmesini gerektirmiyor!

ya birlikte aile terapistine gitmek ya da boşanmak gerekiyor. başka çare yok zaten

Aile terapisti bu evliliğe onay vermez. Çiftleri ayrı ayrı bu konuda uzman bir psikoloğa yönlendirir.

Çünkü gerçektende ikiside büyük yaralar almış..
7 yıl boyunca unuttuğunu sanan fakat hıncını canice alan bir eş, diğer taraftan yaptığı hatanın altında ezilip ses çıkarmayan bir kadın var.

İkisi bir araya gelirse bir daha kürtaja mı maruz kalacak o bebek ? Ya o kız çocuğu ?

En iyisi ikiside uzman desteği alacak ve mutlu olmanın yollarını arayacaklar yeniden. Allah yardımcıları olsun.

Okurken, kendimi psikolojik gerilim filmini izliyormuş gibi hissettim.
İlandaki adamı aramanız, evinizin adresini bile bilmesi, bunlar çok mantık üstü.
Yani ne bileyim, benim psikolojim bozuk olsa, internetten adam bulurdum herhalde. İlandaki numarayı aramak aklıma gelmez.
Bilmiyorum. Eşinizde , siz de normal değilsiniz.
Psikolog filan önermeyeceğim. Bunlar çok ciddi yaralar. Artık birlikte olabileceğinizi sanmıyorum , üzgünüm .....​

kesinlikle haklısın canım.:44:

Arasira konuyu okuyorum.
Yazilan cevaplarin bazilari gercekten cok garibime gidiyor.
" bir anneye yakistiramadim, söyle söyle aldattin demi" tarzi mesajlara.
Yani konu sahibi kalkip dese ki " anneyim diye kadinliktan istifami etttim, aldattim evet sizene benim hayatim benim bedenim" dese.
Der mi? Diyebilir.
"Özgür, medeni, ilerici bir kafaya sahibim, kim kiminle olmak isterse olur" diyende ayni, " annesin yakistiramaim, hmmm aldattin demiii " diyende.
Yani ne bekliyorsunuz.
Sinirsiz özgürlük, herseye müsamahanin sonunu nasil düsünüyorsunuz.?
Ben suan yasiyorum öyle bir toplumda.
Herseye özgürlük mü? Sonuna kadar özgürlük var burda.
14 yasinda bir kiz, sevglisinin elinden tutar, evine getirir, odasina cikar, hatta lazimsa anneden prezervatif ister, anne baba salonda oturur onlar yukarda birlikte olur.
Evli erkekle kadin, cikar disari, herkes ayri takilir, sonra birbirlerine dün birlikte olduklari kisinin sexte ne kadar iyi oldugunu yada kötü oldugunu anlatir.
Bazen erkek yada kadindan biri yapar biri yapmaz, ama yapmayan yapana anlayis göstermek zorundadir yada ayrilabilir.
Bir erkege yada aldatildigini sölemek yani o kadar siradandir ki. Adam "sanane der" hatta mahkemeye bile verebilir.
Büyük cocunlugu böyle yasar. Kendi aralarinda espiri konusudur bütün bunlar.
Ama hersey de özgürdürler, istedikleri gibi yasarlar. Büyük cogunlugu en az bir kez coklu sex yapmistir.
Peki sonra sonra ne olur.
Kesmemeye baslar.
Evet kesmez.
Istedigi kisi ile istedigi yerde birlikte olmak kemez. Daha fazlasini arar. Önce yasaklar cazip gelir. Kim bu yaaklar? Evlilerle olur sonra grup olur, biseksüel olur, ensest olur olurda olur. Tabi hepsi degil.
Bazilari , istedigi ile birlikte olmakla yetinir.
Ama önemli olan su.
Siz buna hazirmisiniz.
Sizin sinirlariniz nedir.
Gercekten kendi kocanizla, cocugunuzla, kizinizla, oglunuzla bu konuma gelimisiniz.
Bizim insanimiz kocasi baska kadina bakti diye delirirken, nasil, nereye kadar özgürlük.?
Birazda düsünerek karar vermek gerek.

ne desem bilemedim ki. hikaye, olaylar garip. keske o zaman eşiniz ilgisiz davrandığında,konuşcaklarınızı konusamadıgınızda ev ilanına mesaj atcağınıza eşinize mesajlar atıp,ilişkinizi yoluna koyabilseydiniz. neyse olan olmuş geriye dönmeyi hepimiz çok isteriz ama dönemeyiz.
sizin evliliğiniz bitmiş zaten bu evliliği uzatmak ikinize acıdan ve kinden başka bir şey kazandırmaz.
sürekli iğnelemeler,laf sokmalar,aşağılamalarla bir ömür geçmez. kendinizi yeterince güçlü hissettiğiniz an hayatınız için en olumlu kararı alabilmenizi diliyorum. ama lütfen eşiniz istemese bile siz psikolojik bir tedavi görün. umarım her şeyi kolay atlatabilirsiniz..

Bir anneye yakıştıramadım diyenlerden biride benim,doğal olarak cevap hakkım doğuyor.Bizim toplumumuzdaki aile yapısıyla sizin anlattığınız aile yapısı çok çok farklı.Ayrıca özgürlüğünüz bir başkasının özgürlüğünü kısıtladığı anda biter.O çocuğun anne ve babasıyla mutlu bir şekilde yaşama özgürlüğü varken annesinin ve babasının yaptığı hatalar yüzünden bu özgürlüğü elinden alınıyor.Nerede o çocuğun özgür yaşama hakkı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…