Allah nasip ederse bir hafta sonra doğumum var .lohusalık sonrası sağlıklı beslenerek kilo verme çalışmalarına başlıcalam ins.aslinda çok kilo almadım ama amacım sıkı ,fit ve bakımlı bir vücut .şeker konusunda uyum saglayamam çünkü daha önce denedim başaramadım.yaz yaz sil....
kısaca ben yanıma zayıflama arkadaşı değil fikirlerime gülmeyecek kişiler arıyorum.. etrafımda ki insanlar nelere gülüyor derseniz;
1. doğumumdan sonra diyet ve spor yaparak kilo vereceğim diyorum... bıyık altından gülmeler...
2. şekeri hayatımdan çıkarıcam aynı şekilde bebeğime de yedirmeyeceğim ve ona sütümden de herhangi bir yapay şeker geçmemesi için bu programa şu anda başladım diyorum... yine aynı tepkiler...
3. oğluma güzel güzel bebek kitapları aldım ben oğlumla kitap okuyacağım parklarda gezeeceğim tv seyretmeyecek telefon oynamayacak diyorum... siz tahmin edersiniz...
bunlar gibi can sıkıcı şeyler işte.. anlayacağınız yalnız kaldım.. doğumuma bir ay var.. bu ay içinde hem egzamadan kurtulmak hem de şekerden uzak durmak istiyorum..
benim gibi olanlarınız varsa aranız da yeni fikirlere açık, bebeğini benim gibi yetiştirmek isteyen aynı zmanda kilolarından rahatsız olan.. hayatımıza yeni bir soluk getirelim ve buradan arkadaşlık kuralım istiyorum..
yalnız kalmaktan yoruldum hiç kimseye bir şey anlatamaz durumdayım sadece içimden gün gelecek ve göreceksiniz diyorum o kadar...
Hoşgeldin sefalar getirdin :):)Allah nasip ederse bir hafta sonra doğumum var .lohusalık sonrası sağlıklı beslenerek kilo verme çalışmalarına başlıcalam ins.aslinda çok kilo almadım ama amacım sıkı ,fit ve bakımlı bir vücut .şeker konusunda uyum saglayamam çünkü daha önce denedim başaramadım.
Kabul ederseniz topikte arkadaşlık ederim
Bir haftaAllah nasip ederse bir hafta sonra doğumum var .lohusalık sonrası sağlıklı beslenerek kilo verme çalışmalarına başlıcalam ins.aslinda çok kilo almadım ama amacım sıkı ,fit ve bakımlı bir vücut .şeker konusunda uyum saglayamam çünkü daha önce denedim başaramadım.
Kabul ederseniz topikte arkadaşlık ederim
Benim 2.cocugum olacak inşallah.o yüzden çevreden söylenenleri pek takmam galiba.ilk lohusalık tecrübem bol su sütü artırıyor bol bol su içerim abartmadan herşeyin tadına bakarım.Bir haftaçok az kalmış 8 ay bitti ama şu son ay bana hiç bitmiyor doğumdan sonra planların nasıl canım etrafta şunu ye bunu ye süt yapar diyen insanlar olacak mı neler yapacaksin
İnşallah her şey ostedigimiz gibi olur :)Benim 2.cocugum olacak inşallah.o yüzden çevreden söylenenleri pek takmam galiba.ilk lohusalık tecrübem bol su sütü artırıyor bol bol su içerim abartmadan herşeyin tadına bakarım.
allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğumunu yapar bebeğini kucağına alırsınYumurta süt falan tutnadi.. hala yemedim içmedim yaralarim kat ve kat arttı....
Belki salcaya alerjim olabilir onu deneyecegim...
Şeker tekrar yedin maalesef aşure yedin paket gıda vs yenedin yine çok sukir...
Elomdeki sortindaki egzamaya kafanı takmıyorum da boynmda çok var... Yakında dogumum da var yavrumu nasıl yatiricam boynuma
Oof of
Olur abla sağol aklımda olsun denemekte fayda var.. şimdi doktor elocon krem verdi o ise yarıyor gibi.. son gunlerim ya gebelikte hormonlarda tavan yaptı onun da etkisi vardır umarım dogumdan sonra temelli bir çözüm bulurum şuan geçici olsa da krem biraz fayda sağladıallah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğumunu yapar bebeğini kucağına alırsın
gülüm şu egzama için aynı sefa kremi kullanıyorum demişsin ya onu tek mi kullandın ben eşimin dizin de ki kuru egzama için hem aynı sefa hem de çay ağacı kremini kullandım 2 haftadan biraz fazla olabilir belki bitti gitti şükür
ikisini anı anda karıştırıp sürdüm , kremi nereden aldıysan onlara bir danışsan mı
TesekkTe ederim.. dediğiniz en güzel çözüm bu konular için .. insan bu dönemlerde hassas olduğu için çok takıyor sanırım hala beni üzen yoran şeyler var ama en güzeli sabirsizlikla oğlumu bekliyorum :)nasıl başlarsa öyle gider. siz kendiniz nasıl yetiştirmek istiyosanız öyle yetiştirin. zaten en iyisi annenin ilgilenmesi çocukla. kilolarınızı da verirsiniz. onlar ne derse desin boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?