Kendim gibi nasil yapmalıyım

Mutsuzsun

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
217
215
18
Arkadaslar esime cok deger veriyorum bu benim 2.evliligim . Ben yaratilis geregi sevdiklerime gereginden fazla deger veriyorum.Suanda cocuk istiyorum ben hatta tedavi goruyorum. Defalarca soyledim 2 gunde bir iliski olucak diye her defasinda sanki zorluyomusum gibi kendisini naza cekiyor. Bu her konuda boyle ben kendimi erkek oda bayan gibi hissediyorum rolleri degistik resmen. Bu durum beni cok rahatsiz ediyor. 2.oldugu icin hemen pes etmek te istemiyorum. Benim pesimde olmasini deger vermesini beni istemesini nasil saglayabilirim bana esi oyle olan kisiler anlatsin

Görev haline gelince insanın sevişesi gelmeyebilir; iki güne bir planlı... Sıkılır insan.
En azından bi atmosferi filan değiştirseniz, (ilk ben yazmış olayım) bi kırmızı gecelik filan?

Kasmayın bu kadar, seviştik-sevişemedik, olur mu acaba bu kez diye strese girdikçe uzaklaşır.
Akışa bırakın, kafa rahat olsun önce.

2 günde 1 olması gerektiği için ilgisi azalmıştır. Zevk için yapılan bir aktivite mecburiyete dönüşürse insan sıkılır.

Tedavi süreci zordur eminim. Özellikle kadın için hassas bir süreç olmalı. Bence şu anki gündeminizi biraz değiştirin. Her şeyi (başta cinsellik) keyif alarak yapın.

Erkekler geriliyorlar bu durumlardan
Benim eşimde de oluyor bazen
Ben bi ay klomenn kullandım
İki asılama oldum
Adamlar kurallı seksi sevmiyor:)
Mecbuyetini de anlamıyorlar
Nasılsa bütün zorlugu biz cekiyoruz

Belki eşiniz hoşlanıyor?

Demek istediğim, görev olmasın; spontane olmuyor madem, çeşit olsun renk olsun.
Belki sizden gördükçe, eşinizden yana da renk gelir, stresli ortam dağılır.
Bi kere giydim sabahti siyah gecelik o zamanlar cocuk icin bisey yoktu 3 4 gun olmustu isten gelmisti hosuna gitmisti. Guzel sonlandida sonrasinda evde acik giyunmeni istemiyorum dedi

Erkekler geriliyorlar bu durumlardan
Benim eşimde de oluyor bazen
Ben bi ay klomenn kullandım
İki asılama oldum
Adamlar kurallı seksi sevmiyor:)
Mecbuyetini de anlamıyorlar
Nasılsa bütün zorlugu biz cekiyoruz
Bende klomen kullandim. Esin de mi ille bekliyor sen biseyler yap diye

Yok bebek için çünkü nekadar kafaya takarsan o kadar olumsuzluklarla karsılaşıyor insan. Birde eşine sen söyleme bırak o gelsin sana istiyorsa çocuk gelir zaten:))
Ah canim bi basarabilsem. Artik sinirlerim bozuluyor surekli naza cekilmesinden acaba diyorum yasiyla mi alakali 35 yasinda ama yok tur ya

Yok bebek için çünkü nekadar kafaya takarsan o kadar olumsuzluklarla karsılaşıyor insan. Birde eşine sen söyleme bırak o gelsin sana istiyorsa çocuk gelir zaten:))
Bir de su var esimin 8 yasinda bi kizi var bizimle yaziyor. Diyorum o oldugu icinmi istemiyosun ama oyle de degil. Cunku catlatma ignemi vuruldugum gun isyerinden zorla izin aldi 3 saat erken geldi gece arkadasinin arabasiyla eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…