Nasil iste buKaçan kovalanır mantığına siz devam edin.
Hoslanmiyor canim oyle giyimdenGörev haline gelince insanın sevişesi gelmeyebilir; iki güne bir planlı... Sıkılır insan.
En azından bi atmosferi filan değiştirseniz, (ilk ben yazmış olayım) bi kırmızı gecelik filan?
Evliliginiz daha yeni canim aceba biraz süremi verseniz birbirinize?27 yasindayim 2.evliligim ocakta 1 sene olucak
Ne icin iliski icin miEvliliginiz daha yeni canim aceba biraz süremi verseniz birbirinize?
Hoslanmiyor canim oyle giyimden
Aynı şeyleri sizde ona yapın yani.Nasil iste bu
Erkekler geriliyorlar bu durumlardanArkadaslar esime cok deger veriyorum bu benim 2.evliligim . Ben yaratilis geregi sevdiklerime gereginden fazla deger veriyorum.Suanda cocuk istiyorum ben hatta tedavi goruyorum. Defalarca soyledim 2 gunde bir iliski olucak diye her defasinda sanki zorluyomusum gibi kendisini naza cekiyor. Bu her konuda boyle ben kendimi erkek oda bayan gibi hissediyorum rolleri degistik resmen. Bu durum beni cok rahatsiz ediyor. 2.oldugu icin hemen pes etmek te istemiyorum. Benim pesimde olmasini deger vermesini beni istemesini nasil saglayabilirim bana esi oyle olan kisiler anlatsin
Bi kere giydim sabahti siyah gecelik o zamanlar cocuk icin bisey yoktu 3 4 gun olmustu isten gelmisti hosuna gitmisti. Guzel sonlandida sonrasinda evde acik giyunmeni istemiyorum dediBelki eşiniz hoşlanıyor?
Demek istediğim, görev olmasın; spontane olmuyor madem, çeşit olsun renk olsun.
Belki sizden gördükçe, eşinizden yana da renk gelir, stresli ortam dağılır.
Yok bebek için çünkü nekadar kafaya takarsan o kadar olumsuzluklarla karsılaşıyor insan. Birde eşine sen söyleme bırak o gelsin sana istiyorsa çocuk gelir zaten:))Ne icin iliski icin mi
Bende klomen kullandim. Esin de mi ille bekliyor sen biseyler yap diyeErkekler geriliyorlar bu durumlardan
Benim eşimde de oluyor bazen
Ben bi ay klomenn kullandım
İki asılama oldum
Adamlar kurallı seksi sevmiyor:)
Mecbuyetini de anlamıyorlar
Nasılsa bütün zorlugu biz cekiyoruz
Ah canim bi basarabilsem. Artik sinirlerim bozuluyor surekli naza cekilmesinden acaba diyorum yasiyla mi alakali 35 yasinda ama yok tur yaYok bebek için çünkü nekadar kafaya takarsan o kadar olumsuzluklarla karsılaşıyor insan. Birde eşine sen söyleme bırak o gelsin sana istiyorsa çocuk gelir zaten:))
Bir de su var esimin 8 yasinda bi kizi var bizimle yaziyor. Diyorum o oldugu icinmi istemiyosun ama oyle de degil. Cunku catlatma ignemi vuruldugum gun isyerinden zorla izin aldi 3 saat erken geldi gece arkadasinin arabasiyla eveYok bebek için çünkü nekadar kafaya takarsan o kadar olumsuzluklarla karsılaşıyor insan. Birde eşine sen söyleme bırak o gelsin sana istiyorsa çocuk gelir zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?