- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
Bi kere giydim sabahti siyah gecelik o zamanlar cocuk icin bisey yoktu 3 4 gun olmustu isten gelmisti hosuna gitmisti. Guzel sonlandida sonrasinda evde acik giyunmeni istemiyorum dedi
Sanmıyorum yaşla alakalı değildirde erkekler birşeylere kendilerini mecbur hissederlerse hemen yan çiziyorlar bana göre. Sende süslen püslen arkani dön yat.Ah canim bi basarabilsem. Artik sinirlerim bozuluyor surekli naza cekilmesinden acaba diyorum yasiyla mi alakali 35 yasinda ama yok tur ya
Deniyicem vardiyalarimiz uysunda biSanmıyorum yaşla alakalı değildirde erkekler birşeylere kendilerini mecbur hissederlerse hemen yan çiziyorlar bana göre. Sende süslen püslen arkani dön yat.bak bakalim napacak.
Yani aşılama olunca dedimBende klomen kullandim. Esin de mi ille bekliyor sen biseyler yap diye
Cok haklisin dun oluruna birakalim dedi ben kustum yine kustum diye yaptiBaştan kapalı giyinin, sabahlığı dolayın, sonra da pat diye açıverin önünü.
Biraz oyun katın, sıkılmayın.
Düşünüyorum kendimi yerinize koyarak; can sıkıcı bir bekleyiş, her seferinde planlanan, sürekli aklın "Acaba bu kez tutar mı?" bilinmezinde olduğu bir sevişme, stres... İnsan keyfinde olamaz, keyfinde olamadığı şeyden de kaçmaya meyleder. Belki hani siz de "Tedavi süreci, uymalıyım" şeklinde kurallı olmak zorunda hissetmeseniz, yaklaşmasınız, sıkılmışsınızdır.
Ondan diyorum, gelişi güzel davranın biraz, iki güne bir yine olsun ama "Hadi vakti geldi, sevişmemiz gerek" tadında olmasın.
Ya sadece cocuk knusunda degilki her konuda gizliyor sevdigini bile anlayamiyorum benYani aşılama olunca dedim
İki güne bir ilişki olması gerekmıs dedim
Önce tamam yaparız dedi:)
İkinci gün oldu o düşündü
E snr benim iteklememle oldu:)
Bennde istiyorum o düşünsün bilincli olsun ama benim kocam o kadar ince düşünceli bi adam oldugu halde yok yani bu hususta erkekler zor
İki güne bi hastaneye gidiyorum alttan ultrasonla bakıyorlar
İşten izin alıyorum
Ben gittikce o geriliyor durdugu yerde:)
Takma kafana hepsi böyle bence
Benim de 2. Evliliğim ve 37 yasındaym
Hım benimki öyle değil :)Ya sadece cocuk knusunda degilki her konuda gizliyor sevdigini bile anlayamiyorum ben
Canim yasim 27 ve ikinci evliligim ilkindede 4 sene bekledim nasip olmadi. Bu sefer beklemek istemiyorumÇocuk istediğine emin misiniz?
Yoksa sizi kırmamak için mi istiyor?
Yaşınız daha genç. 1 yıl olmamış evleneli,
Çocuk icin kendinizi sık Boğaz etmek neden?
Cocuk gordugu zaman ici akiyor istedigi belli.Çocuk istediğine emin misiniz?
Yoksa sizi kırmamak için mi istiyor?
Yaşınız daha genç. 1 yıl olmamış evleneli,
Çocuk icin kendinizi sık Boğaz etmek neden?
Sanirim akisina birakmali.Çocuk için sevişmek işte sorun bu canı istediği için değil görev cocuk olması o yüzden kadın da olsa erke de olsa sürekli zevk almayabilir.
Yorgundur canı sıkılmıştır düşüncelirdir siz 2 günde bir diye ttuturunca istemediği belli etmiştir.
Rabbim hayırlısını versin
Sılkboğaz etmemekte fayda var.
Canim yasim 27 ve ikinci evliligim ilkindede 4 sene bekledim nasip olmadi. Bu sefer beklemek istemiyorum
Cocuk gordugu zaman ici akiyor istedigi belli.
Dinliyicem soylediklerini27 geç degil zaten. 34-35 deseniz neyse.
2. Evliliğiniz ama sonuçta bu evliliğin daha ilk senesi...
Kendinize biraz evliliğin tadını çıkarmak için zaman tanımalısınız bence.
Böyle daha 1 yıl olmadan tedaviler, takvimler, tarihler, bogulur insan.
Erkeklere çok yüz vermeyeceksinArkadaslar esime cok deger veriyorum bu benim 2.evliligim . Ben yaratilis geregi sevdiklerime gereginden fazla deger veriyorum.Suanda cocuk istiyorum ben hatta tedavi goruyorum. Defalarca soyledim 2 gunde bir iliski olucak diye her defasinda sanki zorluyomusum gibi kendisini naza cekiyor. Bu her konuda boyle ben kendimi erkek oda bayan gibi hissediyorum rolleri degistik resmen. Bu durum beni cok rahatsiz ediyor. 2.oldugu icin hemen pes etmek te istemiyorum. Benim pesimde olmasini deger vermesini beni istemesini nasil saglayabilirim bana esi oyle olan kisiler anlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?