Ben dr olsam vicdanım sızlar o bebeği takipe almadığım için..Kader,bana hep tipi tip dr lar çatıyor.
Kendi gittiğim dr tipi tip falan değil : )Çok severim kendisini ama ilgisiz kaldı çok üzüldüm.
Bende çok erken yaptırdım şeker yüklemesini..1.saat yüksek çıktı malesef..Diyet vermedi ama dikkat et dedi herşeye ve ediyorum.
Tabi son zamanlarda sırf kuzum hareket etsin diye bir yerine yarım çikolata falan yiyorum.İlk zamanlar kanamam oldu,ve en başından beri proluton iğne kullanıyorum.
Çok üzüldük derken iki aydır kanama yoktu ama ben iğnemi hiç aksatmadım MaşAllah.
Fakat şimdide 'ya suyu biterse' korkusu başladı.Ah canım ah çok zor muş.Zaten çok uğraştık olsun diye.Bu yüzden çok korkuyorum.
senin kaç çıktı şeker yüklemen benim 50 mg 165 çıktı yani aslında 100 mg yaptırmam gerekti 50 mg için yüksek buldu değerimi..
benim oğullarımın ikiside tedaviyle oldu canım biri ilaç tedavisi şimdikide ilaç tedavisi oldum olmadı 14 şubat sevgililer günü aşılama yaptırdım öyle denk geldi aşılamam tutu ... bende pko var sorun bende ama tedaviyle falan oluyor....
inan bebek ana rahmine düşer düşmez sorunlar başlıyo ve hiç bitmiyor... ama sağ salim kucağına aldığında o sorunlar çok tatlı sorunlar haline geliyor... mesela benim sıpa 5 yaşında nekadar çok sorun yaşıyoruz bi bilsen ... ama kurban olurum ona ben iyiki var o olmasa ben napardım hiç düşünmek bile istemiyorum ..
50 likte 175 çıkmıştı,100 lükte 240 falandı canım..Şimdi gene yaptıracağım 24 veya 25.haftalarda Allah nasip ederse.
Bizde klomen tedavisiyle beboşumuza kavuştuk.Allah izin verirse kucağımızada alacağız inşAllah.
Pko var bendede malesef..
Rabbim neyle sınayacağını çok iyi bilir kullarını ama çocukla sınanmakta çok zor sınavlardan.Allah bağaşlasın cümlemize bebeklerini.
ee yani benim 165 çıktı bak doktorum hemen 2200 kalorilik diyeti dayadı senin doktorda 50 likte 175 çıkmış dikkat et diyo :)) geniş doktor desene ..
benim ilk klomen tarzı ilaçla oldu sonra ocakta bi düşük yaptım klomenin 6 . tedavisiydi oda ocakta düşkle sonuçlandı malesef ... dr da çok yıprandın dedi istersen aşılama başlayalım dedi bende kabul ettim çok şükür oda ilk te tutu ... hastalıklarımız aynıymış ... benim her ay 4 veya 5 yumurtam oluyor ama nedense bi türlü gebelik oluşmuyordu .. rahimsen parça aldırdım temiz çıktı sorunmu oluştu diye düşündü drum .. düşüğün ardındanda küçük bir ihtimal tüplerde sorun olabilir dedi ocakta rahim filmi çekildim oda temiz çıktı ...aşılama oldum sonuç olarak okadar güzel gelişen yumurtaya bebek yok dr artık tutunamıyor olabilir dedi tabi düşüncede öyle düşündü ... ama bi sorun yoktu..
yine kontrol etmesi lazım tabi seni ... neyse öyle yada böyle oldu bebişler sonuca bakalım biz çok uğraştık ama emeklerimizin karşılığını aldık ...Canım 100 lükte 1.saatteki 240 değerine göre dikkat et dedi.2.ve3.saat normaldi çünkü çok şükür.
Bende tam fıstık gibi iki yumurta oluşurdu ama tutmazdı derken tuttu: )ama bu sefer üç taneydi yumurtalarım.
Ne şanslısın ki aşılamada tutmuş..Kısmet işte Allah ne yaşatacaksa o..
Suyu azalmasında varsın hareketsiz olsun meleğim.
Dün akşam MAŞALLAH çok şaşırttı bizi bıdığım: )
Tekmeler,tekmeler hayret ettik.Hamd olsun ya Rabbim..Evelsi gecede çikolataya tepki vermişti gece..ama takipteyim bakalım bu gecede olacak mı..
canım bu haftalarda bebişinden çok istikrarlı hareketler bekleme..çünkü hep aynı olmuyorlar..ben bebeğimin hareketlerini 23.haftada hissetmeye başlamıştım..bazı günler hiç hissetmiyordum..çikolatalar dondurmalar yiyordum..tık yok..kendimi strere sokup ağlıyordum..ama normal dedi doktorum o zamanlar..ama 36 37 li haftalarda günde 10 hareket takip et diyor doktorum her gittiğimde..hareket hissetmezsen gel diyor..
Çok sağol canım vallahi içime su serptin ya
Kendi sıkıntılarımı,sorunlarımı başkalarından duymak beni bi nebze rahatlatıyor.
Dünde hareket hissedemedim.Bi kaç kere bir dokunma hissi gibi o kadar.
Morelim gene bozuk.
Bakalım dr ne diyecek bugün..sat'e göre bende bugün girdim 23.haftaya.Bakalım neler olacak.
Dumammm;Seni gördüm sevindim: )
Dr' gittim..Çok şükür MAŞALLAH gelişimi iyi minişimin: )
Suyu geçen günküne göre biraz daha iyi dedi.Zaten susuzluk söz konusu değil ama hafif denge değişimi diyelim biz buna.
Fakat biz seviye 'ya azalmaya başlarsa' derdine düştük,bunaldık..
Bakalım bu süreçte Allah kimseyi bunaltmasın,bekleyip göreceğiz.Güzel bebeğim ve tüm bebekler Allah a emanet olsun arkadaşlar.
Hemde ne zor muş hamilelik stresi sorma dumammcım..
ama değiyor herşeye bir hareketi.
Ben şimdiden dönmekte zorlanıyorum,karnım vardı eskiden çünkü.
Ne yapmalı yatakta kolay dönmek için,bir pratik yoluda yok.
Bunun için bile konu açmıştım sıkıntı yaratıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?