Kendiniz için olan nafakayı hangi eşinizden talep etmeyi düşünüyorsunuz ? Şu anki eşinizden talep edecekseniz, ortak çocuğunuz var mı ? Kaç yıllık evlisiniz, ortak kazançla elde edilmiş mal vb var mı ?Merhabalar onceki evliligimden kizim icin nafaka aliyorum suan evliyim ama ayrilma dusuncem var kendim icin nafaka talep edebilir miyim bilgisi olan var mı
Yok suan evli oldugum esimden talep edicem calisiyorken her ay maasimi ona getirip verdim isten ayrildim tazminat aldim ona verdim boynumda eskiden kendim aldigim altin kolyeye kadar ona verdim uzun suredir evli degiliz ama beraber yasadigimiz uzunca bir donem varKendiniz için olan nafakayı hangi eşinizden talep etmeyi düşünüyorsunuz ? Şu anki eşinizden talep edecekseniz, ortak çocuğunuz var mı ? Kaç yıllık evlisiniz, ortak kazançla elde edilmiş mal vb var mı ?
Neden verdınız gerekçesi neydiYok suan evli oldugum esimden talep edicem calisiyorken her ay maasimi ona getirip verdim isten ayrildim tazminat aldim ona verdim boynumda eskiden kendim aldigim altin kolyeye kadar ona verdim uzun suredir evli degiliz ama beraber yasadigimiz uzunca bir donem var
Evet olabilir o aklima gelmemisti tesekkur ederimNafaka degil de tazminat talep edebilirsiniz bu yaptiginiz harcamalari kanit gostererek.
Istedi vermek istemedigimi soyledigimde tartisma cikti benimle evliysen bana vereceksin parani ben idare edicem dedi sorun yasamamak icin verdim sonrasinda siddete ugradim vs vs Bazi sorunlar oldu o yuzden kolayca bosanip hayatina devam etmesini istemiyorum onada maddi bir bedeli olsun istiyorumNeden verdınız gerekçesi neydi
Maaşınızı İban üzerinden gönderim yaptıysanız tazminat talep edebilirsiniz . Ama altını falan nasıl kanıtlarsınız bilememIstedi vermek istemedigimi soyledigimde tartisma cikti benimle evliysen bana vereceksin parani ben idare edicem dedi sorun yasamamak icin verdim sonrasinda siddete ugradim vs vs Bazi sorunlar oldu o yuzden kolayca bosanip hayatina devam etmesini istemiyorum onada maddi bir bedeli olsun istiyorum
Evet her ay ibandan attim onaMaaşınızı İban üzerinden gönderim yaptıysanız tazminat talep edebilirsiniz . Ama altını falan nasıl kanıtlarsınız bilemem
Evlilik birliği içinde eşler ortak giderlere katılmakla yükümlüdür. Bu yüzden ibanına para göndermeniz bir şey ifade etmez. Yoksulluk nafakası alabilirsinizEvet her ay ibandan attim ona
Istedi vermek istemedigimi soyledigimde tartisma cikti benimle evliysen bana vereceksin parani ben idare edicem dedi sorun yasamamak icin verdim sonrasinda siddete ugradim vs vs Bazi sorunlar oldu o yuzden kolayca bosanip hayatina devam etmesini istemiyorum onada maddi bir bedeli olsun istiyorum
Peki avukatınız varmı varsa onunla ilerleyınEvet her ay ibandan attim ona
Avukatim yok suan calismadigim icin tutacak param da yokO nafaka olmuyor bebisim, adamın darp ettigi parayı geri almak oluyor ... avukatın var mi?
Evet iyi kazanıyor bu yüzden zamaninda istemeden ona vermek zorunda olduklarimi geri istiyorum onun verdiklerinden biriktirdim tabiki o normal ihtiyaclarim icin es olarak vermesi gerekenleri veriyorBu herifin tek artısı çok iyi para kazanıyor bana da veriyor biriktiriyorum demiştiniz, niye aldı ki sizden onca parayı?
Boşanın ne alabiliyorsanız alın tabiiki nafaka , tazminat ama çalışma hayatınıza da dönün bir an önce.
Fotograf var ama darp raporu almadim o zamanlar ne yapacagim belli olmadigindanŞiddetle ilgili darp raporunuz var mı?
Kendiniz için en güzeli oluyorsa tazminat almak bence. Velev ki nafaka bağlansa bile her ay sizi rahatsız etme ihtimali yüksek böyle birinin. Tazminat daha temiz ama onun içinde belli şartlar, deliller falan gerekir muhtemelen.
Hatta bir kavgamizda kizimin eski esimden aldigim nafakayi sana birakiyorum istemiyorum en azından gibi salakca bir laf etmistiBu herifin tek artısı çok iyi para kazanıyor bana da veriyor biriktiriyorum demiştiniz, niye aldı ki sizden onca parayı?
Boşanın ne alabiliyorsanız alın tabiiki nafaka , tazminat ama çalışma hayatınıza da dönün bir an önce.
O birikimi de mi aldı elinizden, maaşı tazminatı verdim dediğiniz için o birikimden haberi yok zannettim o parayla avukat tutun diyecektim.Evet iyi kazanıyor bu yüzden zamaninda istemeden ona vermek zorunda olduklarimi geri istiyorum onun verdiklerinden biriktirdim tabiki o normal ihtiyaclarim icin es olarak vermesi gerekenleri veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?