Yok o birikimi söylemedim elime geceni harciyorum saniyor esim paragoz birisi iyi kazansa da fazlasini hep ister kendi emegimle soğukta ayakta calisarak kazandigim parayi hep aldi goz yumdum biriktirdigim parayi kizimla bir müddet idare etmek için kullanabilirim avukata verememO birikimi de mi aldı elinizden, maaşı tazminatı verdim dediğiniz için o birikimden haberi yok zannettim o parayla avukat tutun diyecektim.
Insan mutlu olacagina inanip guvenerek yapiyor boyle seyler sonrasinda olmayacagimi anladim ama elimdeki para gittiEvladınız da varken, işten çıkmak, tazminatı kocaya vermek, hiç yapılacak şeyler de değilmiş ayrıca. Nasıl elinizdeki, avcunuzdakini verip evliliğe devam edebilirsiniz? Hiçbir şeye değilse çocuğunuza haksızlık bu. Bakın şimdi avukat tutacak paranız olmuyor. Çocukla yapılan ikinci evlilikte eşe bu kader güvenilip, ona göre hareket edilmez. İyi de olsa olmamalı.
Sizin bir şekilde bir avukatla görüşmeniz lazım, sağlıklı bilgiler için.
Siz bilirsiniz tabii ama avukat olmadan haklarınızdan olursanız ne olacak, şu an önceliğiniz haklarınızı alarak bu heriften boşanmak olmalı , sonrası önemsiz anlamına gelmesin bu,kızınıza kim bakıyordu siz çalışırken?Yok o birikimi söylemedim elime geceni harciyorum saniyor esim paragoz birisi iyi kazansa da fazlasini hep ister kendi emegimle soğukta ayakta calisarak kazandigim parayi hep aldi goz yumdum biriktirdigim parayi kizimla bir müddet idare etmek için kullanabilirim avukata veremem
Krese gidiyordu kalan zamanda benim is saatime gore babasi bakiyordu sonradan babasina zor gelmeye basladi bende evlenince birdaha kizimi hic arayip sormadi gormedi deSiz bilirsiniz tabii ama avukat olmadan haklarınızdan olursanız ne olacak, şu an önceliğiniz haklarınızı alarak bu heriften boşanmak olmalı , sonrası önemsiz anlamına gelmesin bu,kızınıza kim bakıyordu siz çalışırken?
Istedi vermek istemedigimi soyledigimde tartisma cikti benimle evliysen bana vereceksin parani ben idare edicem dedi sorun yasamamak icin verdim sonrasinda siddete ugradim vs vs Bazi sorunlar oldu o yuzden kolayca bosanip hayatina devam etmesini istemiyorum onada maddi bir bedeli olsun istiyorum
Daha önce boşanmış çocuklu bir kadının güven çemberinin oldukça dar olması lazım açıkçası. Bir avukat tutarak süreci yürütün yoksa çok hak kaybına ugrarsiniz.Insan mutlu olacagina inanip guvenerek yapiyor boyle seyler sonrasinda olmayacagimi anladim ama elimdeki para gitti
Yanimda tutmak icin degil aslinda ben daha once ondan kendim ayrildim bir sure ayri kaldik sonra o geldi istemedigim seyleri yapmayacagini çok değiştigini benim istedigim gibi biri oldugunu soyledi tekrar bir araya geldik tekrar sans verdigim icin para vs gibi konulardan aramiz bozulmasin dedim verdimSırf tartışma çıkmasın diye her şeye susan, kabul edenlerin yaşadığı senaryo sizde yaşıyorsunuz. Şuan nafaka istediğinize göre sanırım siz onu yanınızda tutmak için susmuşsunuz.
Çok yanlış yapmışsınız maalesef. Ama bundan sonra akıllıca hareket etmeniz gerekir. Erkekler nafaka ödeme konusunda çok kötü. Nafaka yerine tazminat talep edin daha karlı çıkarsınız.Yanimda tutmak icin degil aslinda ben daha once ondan kendim ayrildim bir sure ayri kaldik sonra o geldi istemedigim seyleri yapmayacagini çok değiştigini benim istedigim gibi biri oldugunu soyledi tekrar bir araya geldik tekrar sans verdigim icin para vs gibi konulardan aramiz bozulmasin dedim verdim
Evli olmadığınız kişiye neden bu kadar yatırım yaptınız ? Çocuğunuz için biriktirse neyse. Paranızı yedirmişsiniz. Şuan evliyseniz de nafakaya değil işe girip çalışmaya bakın. Elin adamının vereceği üç kuruşa kalmadınız ya.Yok suan evli oldugum esimden talep edicem calisiyorken her ay maasimi ona getirip verdim isten ayrildim tazminat aldim ona verdim boynumda eskiden kendim aldigim altin kolyeye kadar ona verdim uzun suredir evli degiliz ama beraber yasadigimiz uzunca bir donem var
3-5 aylik evlilik. Konu sahibi yazdikca hatirladim. Evlenmeden once de dayak yiyordu burda 50 kisi yapma evlenme dedi. Babam beni evde istemez dedi gitti evlendi.Kaç yıldır resmi olarak evlisiniz
3 aydir evliyiz evet dogru hatirliyorsunuz siddet tekrar olmadi ama baska seyler var ve siddet olayindan sonra git gide uzaklaştım o zamandan beri para biriktiriyorumKaç yıldır resmi olarak evlisiniz
Babam kendisi de evlenicek o yuzden evet hala istemiyor3-5 aylik evlilik. Konu sahibi yazdikca hatirladim. Evlenmeden once de dayak yiyordu burda 50 kisi yapma evlenme dedi. Babam beni evde istemez dedi gitti evlendi.
Yatirim yapmak degilde eve esya vs alindi bir kismini da ne yapti bilmiyorum sacma sapan harcamalar yapmaz ama kendisine birikim yapmistir belki suan ayrilma durumunda alinan hersey ona kalicak bana vermez onun yuzunden isimden de ayrildimEvli olmadığınız kişiye neden bu kadar yatırım yaptınız ? Çocuğunuz için biriktirse neyse. Paranızı yedirmişsiniz. Şuan evliyseniz de nafakaya değil işe girip çalışmaya bakın. Elin adamının vereceği üç kuruşa kalmadınız ya.
Ay kafayı yedim başlığı kedim için diye okudum ve sizi altın bozdurarak kedi doğum günü yapmak isteyen kadın sandımmmMerhabalar onceki evliligimden kizim icin nafaka aliyorum suan evliyim ama ayrilma dusuncem var kendim icin nafaka talep edebilir miyim bilgisi olan var mı
Uc aylık evlilikte nafaka olur mu bilmiyorum. Evlenmeden önce kaç ay çıktınız? O zaman çalışıyor muydunuz? Neden bunca kişi hayır derken evlendiniz? Babanız istemese dahi çalışıp ayakta kalmak gibi seçeneği neden tercih etmediniz?3 aydir evliyiz evet dogru hatirliyorsunuz siddet tekrar olmadi ama baska seyler var ve siddet olayindan sonra git gide uzaklaştım o zamandan beri para biriktiriyorum
Uc aylikmis3-5 aylik evlilik. Konu sahibi yazdikca hatirladim. Evlenmeden once de dayak yiyordu burda 50 kisi yapma evlenme dedi. Babam beni evde istemez dedi gitti evlendi.
2 senelik gecmisimiz var evet calisiyordum o donemUc aylık evlilikte nafaka olur mu bilmiyorum. Evlenmeden önce kaç ay çıktınız? O zaman çalışıyor muydunuz? Neden bunca kişi hayır derken evlendiniz? Babanız istemese dahi çalışıp ayakta kalmak gibi seçeneği neden tercih etmediniz?
Uc aylikmisZuzushh doğru animsamissin bravo sana
Ancak bunca kişi hayır derken görünen köy kılavuz istemez iken evlenmek bana bilinçli tercih gibi geldi.
Bana da çok garip geldi çalışıp parayı birikimi bu herife verene kadar baban seni istemiyosa tut eşyalı bi ev geç neden bu sarmala girdi acabaUc aylık evlilikte nafaka olur mu bilmiyorum. Evlenmeden önce kaç ay çıktınız? O zaman çalışıyor muydunuz? Neden bunca kişi hayır derken evlendiniz? Babanız istemese dahi çalışıp ayakta kalmak gibi seçeneği neden tercih etmediniz?
Uc aylikmisZuzushh doğru animsamissin bravo sana
Ancak bunca kişi hayır derken görünen köy kılavuz istemez iken evlenmek bana bilinçli tercih gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?