Kendim icin nafaka alabilir miyim

O birikimi de mi aldı elinizden, maaşı tazminatı verdim dediğiniz için o birikimden haberi yok zannettim o parayla avukat tutun diyecektim.
Yok o birikimi söylemedim elime geceni harciyorum saniyor esim paragoz birisi iyi kazansa da fazlasini hep ister kendi emegimle soğukta ayakta calisarak kazandigim parayi hep aldi goz yumdum biriktirdigim parayi kizimla bir müddet idare etmek için kullanabilirim avukata veremem

Insan mutlu olacagina inanip guvenerek yapiyor boyle seyler sonrasinda olmayacagimi anladim ama elimdeki para gitti

Siz bilirsiniz tabii ama avukat olmadan haklarınızdan olursanız ne olacak, şu an önceliğiniz haklarınızı alarak bu heriften boşanmak olmalı , sonrası önemsiz anlamına gelmesin bu,kızınıza kim bakıyordu siz çalışırken?

Krese gidiyordu kalan zamanda benim is saatime gore babasi bakiyordu sonradan babasina zor gelmeye basladi bende evlenince birdaha kizimi hic arayip sormadi gormedi de

Sırf tartışma çıkmasın diye her şeye susan, kabul edenlerin yaşadığı senaryo sizde yaşıyorsunuz. Şuan nafaka istediğinize göre sanırım siz onu yanınızda tutmak için susmuşsunuz.

Insan mutlu olacagina inanip guvenerek yapiyor boyle seyler sonrasinda olmayacagimi anladim ama elimdeki para gitti
Daha önce boşanmış çocuklu bir kadının güven çemberinin oldukça dar olması lazım açıkçası. Bir avukat tutarak süreci yürütün yoksa çok hak kaybına ugrarsiniz.

Sırf tartışma çıkmasın diye her şeye susan, kabul edenlerin yaşadığı senaryo sizde yaşıyorsunuz. Şuan nafaka istediğinize göre sanırım siz onu yanınızda tutmak için susmuşsunuz.
Yanimda tutmak icin degil aslinda ben daha once ondan kendim ayrildim bir sure ayri kaldik sonra o geldi istemedigim seyleri yapmayacagini çok değiştigini benim istedigim gibi biri oldugunu soyledi tekrar bir araya geldik tekrar sans verdigim icin para vs gibi konulardan aramiz bozulmasin dedim verdim

Vallahi ne yapın ne edin avukat tutun, bu kadar da verici olunmaz ki ablacığım yani dayak yemişsin şikayet etmemişsin maaşını vermişsin elindeki paranı vermişsin ne için ya değer miydi bir adam için çoluğunun çocuğunun rızkını harcamaya, çocuğunun önüne dayak yemiş çıkmaya?
Bul buluştur git bir avukat tut yoksa hak kaybına uğrarsın, avukat sana yol göstersin

Çok yanlış yapmışsınız maalesef. Ama bundan sonra akıllıca hareket etmeniz gerekir. Erkekler nafaka ödeme konusunda çok kötü. Nafaka yerine tazminat talep edin daha karlı çıkarsınız.

Kaç yıldır resmi olarak evlisiniz

Evli olmadığınız kişiye neden bu kadar yatırım yaptınız ? Çocuğunuz için biriktirse neyse. Paranızı yedirmişsiniz. Şuan evliyseniz de nafakaya değil işe girip çalışmaya bakın. Elin adamının vereceği üç kuruşa kalmadınız ya.

3-5 aylik evlilik. Konu sahibi yazdikca hatirladim. Evlenmeden once de dayak yiyordu burda 50 kisi yapma evlenme dedi. Babam beni evde istemez dedi gitti evlendi.
Babam kendisi de evlenicek o yuzden evet hala istemiyor

Yatirim yapmak degilde eve esya vs alindi bir kismini da ne yapti bilmiyorum sacma sapan harcamalar yapmaz ama kendisine birikim yapmistir belki suan ayrilma durumunda alinan hersey ona kalicak bana vermez onun yuzunden isimden de ayrildim

Merhabalar onceki evliligimden kizim icin nafaka aliyorum suan evliyim ama ayrilma dusuncem var kendim icin nafaka talep edebilir miyim bilgisi olan var mı
Ay kafayı yedim başlığı kedim için diye okudum ve sizi altın bozdurarak kedi doğum günü yapmak isteyen kadın sandımmm bilgim yok konu üstte dursun

3 aydir evliyiz evet dogru hatirliyorsunuz siddet tekrar olmadi ama baska seyler var ve siddet olayindan sonra git gide uzaklaştım o zamandan beri para biriktiriyorum
Uc aylık evlilikte nafaka olur mu bilmiyorum. Evlenmeden önce kaç ay çıktınız? O zaman çalışıyor muydunuz? Neden bunca kişi hayır derken evlendiniz? Babanız istemese dahi çalışıp ayakta kalmak gibi seçeneği neden tercih etmediniz?

3-5 aylik evlilik. Konu sahibi yazdikca hatirladim. Evlenmeden once de dayak yiyordu burda 50 kisi yapma evlenme dedi. Babam beni evde istemez dedi gitti evlendi.
Uc aylikmis Zuzushh doğru animsamissin bravo sana

Ancak bunca kişi hayır derken görünen köy kılavuz istemez iken evlenmek bana bilinçli tercih gibi geldi.

2 senelik gecmisimiz var evet calisiyordum o donem

Bana da çok garip geldi çalışıp parayı birikimi bu herife verene kadar baban seni istemiyosa tut eşyalı bi ev geç neden bu sarmala girdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…