Sürekli açlık hissi var mı peki.yiyip doyamama demişssiniz ya acaba şeker mi var.Kendi yaptığım yemekten hiç lezzet alamıyorum. Yiyorum ama doyamıyorum.
Kendi hazır aldığım şeyden de lezzet alamıyorum ancak başkası gidip getirirse lezzetli oluyor.
Sürekli günüm mutfakta geçiyor anneme de soruyorum netten de bakıyorum özenerek de yapıyorum ama beğenemiyorum. Elimde mi sorun var elim lezzetsiz midir nedir anlamdım. Bu konuda tavsiyeler verebilir misiniz?
Evet biraz takıntılıyım daha doğrusu korku diyelimOlay takıntı boyutuna ulaşmış gibi geldi bana. Konu üzerinde çok düşünüyor musunuzBelki biraz başka şeylere yönelmelisiniz...
Bunun için şekere baktırdım açlık da tokluk da normal çıktıSürekli açlık hissi var mı peki.yiyip doyamama demişssiniz ya acaba şeker mi var.
Sizinki iyiymiş ben lezzet alamadığımdan sürekli yeme ihtiyacı hissediyorumkendime bile itiraf edemiyordum.. bu konuyu ben mi yazdım dedim..
sarmalarım meşhurdur. bir tepsi sararım herkes bayılarak yer ki bende sarma delisiyim içinden 1 tane anca yerim gider para verip alarak yerim ev hanımlarından..
kendi yaptığımda lezzet bulamıyorum insanlar beğeniyor ben beğenemiyorum.. elalemin yaptığı tatlı geliyor .. of çok dolmuşum ...
Severek yapmazsan lezzet alamazsın senin sorunun bence bu, yemeği zorla yapıyor gibi oluyorsun bir gün isteyerek canı gönülden yap bak o zaman nasıl lezetli oluyor.Aynen
Evet biraz takıntılıyım daha doğrusu korku diyelim
Yemek yaparken acayip geriliyorum severek yaptığım da söylenemez.
Dışarda da aynı o yemek evime hazır gelecek :) her gün ona da ne cep dayanır ne sağlıkBende oyleyim:) bazen tembellikten mi baskasi yapsa iyi olur diyorum acaba:) yemek yapmak zorunluluk oluyor biz kadınlara cogu zaman.sonuc bu.arada disarda yiyin cok takmayin kafaniza kimse ahci olmak zorunda degil.yiyenler zehirlenmesin yeter:))))))
Aynen
Evet biraz takıntılıyım daha doğrusu korku diyelim
Yemek yaparken acayip geriliyorum severek yaptığım da söylenemez.
İsteyerek özenerek yapıyorum ama sevemiyorum neticeden dolayı.Severek yapmazsan lezzet alamazsın senin sorunun bence bu, yemeği zorla yapıyor gibi oluyorsun bir gün isteyerek canı gönülden yap bak o zaman nasıl lezetli oluyor.
Evli değilim.Bence konunun üzerine çok fazla gitmeyin. Eşiniz nasıl biri?
Eleştiri aldım ama ailemden değilKüçükken hep yaptıklarına eleştiri mi aldın,
Kendini yetersiz mi hissettirildin ya da beceriksiz diyen mi oldu
Hep başkalarıyla mı kıyaslandın yoksa
Bu durumların sonucu olabilir yaşadıkların.
Evli değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?