Kendim yapınca lezzet alamıyorum

cirkinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
64
18
3
35
Kendi yaptığım yemekten hiç lezzet alamıyorum. Yiyorum ama doyamıyorum.
Kendi hazır aldığım şeyden de lezzet alamıyorum ancak başkası gidip getirirse lezzetli oluyor.
Sürekli günüm mutfakta geçiyor anneme de soruyorum netten de bakıyorum özenerek de yapıyorum ama beğenemiyorum. Elimde mi sorun var elim lezzetsiz midir nedir anlamdım. Bu konuda tavsiyeler verebilir misiniz?

kendime bile itiraf edemiyordum.. bu konuyu ben mi yazdım dedim..
sarmalarım meşhurdur. bir tepsi sararım herkes bayılarak yer ki bende sarma delisiyim içinden 1 tane anca yerim gider para verip alarak yerim ev hanımlarından..
kendi yaptığımda lezzet bulamıyorum insanlar beğeniyor ben beğenemiyorum.. elalemin yaptığı tatlı geliyor .. of çok dolmuşum ...

Olay takıntı boyutuna ulaşmış gibi geldi bana. Konu üzerinde çok düşünüyor musunuz Belki biraz başka şeylere yönelmelisiniz...

Sürekli açlık hissi var mı peki.yiyip doyamama demişssiniz ya acaba şeker mi var.

Aynen
Olay takıntı boyutuna ulaşmış gibi geldi bana. Konu üzerinde çok düşünüyor musunuz Belki biraz başka şeylere yönelmelisiniz...
Evet biraz takıntılıyım daha doğrusu korku diyelim
Yemek yaparken acayip geriliyorum severek yaptığım da söylenemez.

Bende oyleyim:) bazen tembellikten mi baskasi yapsa iyi olur diyorum acaba:) yemek yapmak zorunluluk oluyor biz kadınlara cogu zaman.sonuc bu.arada disarda yiyin cok takmayin kafaniza kimse ahci olmak zorunda degil.yiyenler zehirlenmesin yeter:))))))

Sizinki iyiymiş ben lezzet alamadığımdan sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum
Hem bitiriyorum hem beğenmiyorum sonra pişmanlık

Aynen

Evet biraz takıntılıyım daha doğrusu korku diyelim
Yemek yaparken acayip geriliyorum severek yaptığım da söylenemez.
Severek yapmazsan lezzet alamazsın senin sorunun bence bu, yemeği zorla yapıyor gibi oluyorsun bir gün isteyerek canı gönülden yap bak o zaman nasıl lezetli oluyor.

Dışarda da aynı o yemek evime hazır gelecek :) her gün ona da ne cep dayanır ne sağlık

Küçükken hep yaptıklarına eleştiri mi aldın,
Kendini yetersiz mi hissettirildin ya da beceriksiz diyen mi oldu
Hep başkalarıyla mı kıyaslandın yoksa
Bu durumların sonucu olabilir yaşadıkların.

Bende kendi yaptığım şeyi pek yemek istemem.. Ama başkasının yaptığını da iğrenirim
Tanıdıklarım temiz olduğuna inandıklarım hariç

Annem 35 yıllık ev hanımı.. Dünya mutfağında başarılı bile diyebilirim.. master chef anneme 1 avuç amatör yemeğimden gotursem bayılıyor.. hazır olunca çok lezzetli oluyormuş öyle diyor.. bıkkınlık olsa gerek..

Bende lezzet alamiyorum ama benimkisi bildigin beceriksizlikten bir islak kek yapim dedim ustu islandi o kadar ...altida islanaydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…