Kendim yapınca lezzet alamıyorum

Bende yemek yaparken tadina asla bakmam en nefret ettigim seydir, ama yaparken doyuyorum kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum

Küçükken getirilen abur cuburları iştahla yiyince annem para vermişti baya ben de başkası alınca daha lezzetli oluyor demişim anneme, yedi sekiz yaşlarında bunun farkına varmışım :)
Anneniz gibi olsam da bıksam ama nerde..

Ben yemek yaparken içine nefretimi katiyorum.. ama yine yenilir şeyler çıkıyor ortaya:) yemek işi püf noktalar üzerine kurulu.. ne kadar çok püf nokta bilirseniz o kadar zevkli ve guzel oluyor bence.. minik hatalar bile yapsanız kötü olabiliyor sonuç..

Ben de püf noktalar için nette dolanıp bi saat tarif bakıyorum videosunu izliyorum falan ama nafile
Yenilebilir oluyor eskisi gibi değil ama tatsız

Ben de püf noktalar için nette dolanıp bi saat tarif bakıyorum videosunu izliyorum falan ama nafile
Yenilebilir oluyor eskisi gibi değil ama tatsız

El lezzeti gel git bişey bence..
Dönem dönem yokoluyor..
Bi ara bi daha yemek yapmama noktasına geldim ben de..
Bi süre ara verdim özledim iyi geldi tencere ile iliskimize:)

bende kendi yaptığımı yemeyi sevmiyorum ama bu kokuyla alakalı. kokulara çok hassasım ve yemek yaparken her evresinde bolca kokuya maruz kalıyoruz sonuçta. ben senin yakının olsam senin Yaptığın uygun bi yemeği paketleyip dışardan aldım diye sana yedirir sonra da beğendin mi diye sorardım bunun psikolojik olduğunu ispatlı delilli görmen iyi olur bence

bu sizinle de alakalı olabilir.
babannem de kendi yaptığı yemekten hiç lezzet almadığını söylerdi, ki ben onun üzerine aşçı tanımam, pilav haricinde her şeyde on numaradır.
babannem bir de sürekli yemek yapardı, kalabalık aile olduğu için, belki bıkmıştı da ondan böyle derdi, bilemeyeceğim.

Bende tam tersi kendim yapinca daha cok lezzet aliyorum. Istedigim gibi yaptigim icin.. baska yerde yiyemem kolay kolay..

ayyyneeeğğğnnnn
herkes sever yaptığımı.
ama ben beğenmiyorum.
severek de yapmıyorum.
keşke yemek yapmayı sevsem.
hayatımda en çok istediğim şeylerden biri bu.
ufacık bişi hazırlamak bile sıkıcı geliyo.
bi de anne olcaaağmm , bir an önce sevmem lazım, yoksa işkence gibi oolsun istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…