kendimce bir derdim var özel mesajla paylaşmak ve dertleşmek istiyorum

SIKINTI

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
30
0
6
Adana
bana yardımcı olabilecek, 25-28 yaşlarında bir arkadaş arıyorum dertleşmeye çok ihtiyacım var konu ben ve sevgilim ile ilgili, bir buçuk yıldır birlikteyiz, mutluyuz, ama hiç bir zaman evlilik düşünmedik, ben 22 o 29 yaşında, ne olur bizim halimiz bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Derdin neyse buradan paylaşman lazım :)
Bildiğim kadarıyla belli bir mesaj sayısına ulaşmadan özelden mesajlaşamıyorsun yanlışsam düzeltsin arkadaşlar.
Anlat çekinme şurada biz bize takılıyoruz. Kim senin kim olduğunu anlar ki :)
Bu arada benim yaşım tutmuyor zaten :)

Son düzenleme:
ne derdiniz varsa genelden paylaşın , eminim pek çok üye size yardımcı olmak için can atacaktır.

neyseki hala 29 um ama yınede benı aştı bu krıter ama yınede genelde söylemnız daha doğru olur herkesın farklı göruşü var tek kişiden yardım almaktansa herkesın fıkrını alın

Son düzenleme:
derdiniz evlenebılmekmi evlenmeemı yanaşmıyor ilişkide rahat davranıysanız baştan evlilik istemıyor gıbı göründuysenız bıraz zor olur ikna etmek

Şükür 32 yaşındayım

25 28 yaşlarinda özgür kendine güvenen hatunlar arasın gece gece genemi ya

neden ozel msj cok sacma.burdaki insanlar birbirini tanimiyo zaten.ayni zamanda sizide.bu ozel msj talebi biraz tuhaf geldi bana ...

ya aslında cinsellik bölümüne yazamıyorum konu oraya uygun o yüzden detaylı yazamadım, biraz büyük bir derdim var cevap veren herkese teşekkür ederim, yeni üye olduğum için kuralları pek bilmiyorum

Yeni üye, konu cinsellik. Dikkat etmek lazım:26:
İletişim kuracak arkadaşlar özellikle dikkat etsin , ben pek dert dinleyecek havamda değilim

ya aslında cinsellik bölümüne yazamıyorum konu oraya uygun o yüzden detaylı yazamadım, biraz büyük bir derdim var cevap veren herkese teşekkür ederim, yeni üye olduğum için kuralları pek bilmiyorum

şifreli anlatın, biz her türlü çözüme açığız

derdiniz evlenebılmekmi evlenmeemı yanaşmıyor ilişkide rahat davranıysanız baştan evlilik istemıyor gıbı göründuysenız bıraz zor olur ikna etmek

şöyle ki o alevi ben sünniyim, baştan olmayacağını söyledik ikimizde ama sanırım ilk görüşte aşk mıdır, kadermidir, çekeceğimiz çileden midir, bir süre görüştükkten sonra sevgili olduk, birbuçuk yıldır sevgiliyiz ama hayatımda gerçekten mutlu olduğumu düşündürdü bana, evlenmeyi şartlar el verse o da ben de isteriz ama ailelerimiz katiyen bun onay vermez ve ne o ne de ben ailemizin sözünden çıkmayız, ama ayrılamıyoruz da...

konunun cinsellikle alakalı olduğunu söylemiştiniz bu ne alaka şimdi

sevginize ve sevdiğinize güvenıyorsanız engeller aşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…