peki sevgilin bunu sorun edecek biri mi?
ve mezhep farkı için ne diyor aileler?
onların bı konuda otoriter bir aile yapsımı var. senin ailen onun alevi olmasına takmasın, onların aileside senin kız olmamana takmasın. orta yolu bulun.
yaşadığından pişman olmak hiç bişeyı geri getirmez çok seversem kısmı tamamsa diğeride halolur ama adamın genel olarak böyle bı nıyetı yok herhalde evlilik gibi yada sizi evliliğie düşünmüyor
onu tanıdığım kadarı ile biraz olsun edecek biri, ona kız olmadığımı söylediğimde söylediği şu idi, eğer bunu yaşamamış olsaydın kesin evlenirdik, tabi bir de alevi olsaydın, demişti, ailesi beni öğrenmişti, bizi gezerken görmüş bi tandıkları ve hakkımı helal etmem demiş annesi, onunla evlenirsen
kafam karıştı, kim biliyo durumu, kim alevi olursa kabul edeim demişti, anlamdım
o biliyo bu durumumu, bu konuda fikrini sorduğumda şöyle demişti, eğer gerçekten seversem ve alevi olursa tabi ki kabul ederim, gerçkten sevdiğini biliyorum, çünkü bu durumu öğrenince konuşurken ikimizde ağladık, off off
onu tanıdığım kadarı ile biraz olsun edecek biri, ona kız olmadığımı söylediğimde söylediği şu idi, eğer bunu yaşamamış olsaydın kesin evlenirdik, tabi bir de alevi olsaydın, demişti, ailesi beni öğrenmişti, bizi gezerken görmüş bi tandıkları ve hakkımı helal etmem demiş annesi, onunla evlenirsen
biz kadınlar genelde "bakire" demeyi tercih ederiz yılardır şu forumdayım "kız değilim" diyene rastlamadım....
25-28 arası bi psikolog bul istersen daha çok işine yarar...
benim derdim başımdan aşkın siz kırılmayın bakire değilim derim bundan sonraki mesajlarda, kafamı toparlayamıyorum ki elbetteki doğrusu bakire değilim demek, neyse...
özel mesaj istememin sebebi de bu idi, her kafadan bir ses çıkıyo, kafam iyice çorba oldu
özel mesaj istememin sebebi de bu idi, her kafadan bir ses çıkıyo, kafam iyice çorba oldu
Yorumdan ziyade geyik yapan yorumcular, burdayım, bilmem anlatabildim mi?
özel mesajla sana doğru çözümü verecek insanı bulabileceğini nerden çıkardın? hem diyelim ki özel mesaj talebine karşılık geldi brini seçip diğerlerini eleyecek miydin?
siz konuyu eksik anlatırsanız insanların da kafasını çorba edersiniz böyle sorunlar da yaşanır haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?