kendimce bir derdim var özel mesajla paylaşmak ve dertleşmek istiyorum

peki sevgilin bunu sorun edecek biri mi?
ve mezhep farkı için ne diyor aileler?

onu tanıdığım kadarı ile biraz olsun edecek biri, ona kız olmadığımı söylediğimde söylediği şu idi, eğer bunu yaşamamış olsaydın kesin evlenirdik, tabi bir de alevi olsaydın, demişti, ailesi beni öğrenmişti, bizi gezerken görmüş bi tandıkları ve hakkımı helal etmem demiş annesi, onunla evlenirsen

4 yaş baya farkediyomuş ya

e sevgilin zaten evlilik düşünmüyor bu durumda?
sen evliliğe yanaşmadığı için mi mutsuzsun? yoksa pişmanlıktan mı mutsuzsun. biraz daha geniş anlatırsan:26:

Hem bakire isteniyor hem alevi isteniyor . Ne sacma konu bu ya. KIB.

Son düzenleme:

annesi bahane onunda gönlü yok belli, olsa öyle lafı gevelermiydi

biz kadınlar genelde "bakire" demeyi tercih ederiz yılardır şu forumdayım "kız değilim" diyene rastlamadım....

25-28 arası bi psikolog bul istersen daha çok işine yarar...

benim derdim başımdan aşkın siz kırılmayın bakire değilim derim bundan sonraki mesajlarda, kafamı toparlayamıyorum ki elbetteki doğrusu bakire değilim demek, neyse...

Yorumdan ziyade geyik yapan yorumcular, burdayım, bilmem anlatabildim mi?

benim derdim başımdan aşkın siz kırılmayın bakire değilim derim bundan sonraki mesajlarda, kafamı toparlayamıyorum ki elbetteki doğrusu bakire değilim demek, neyse...

özel mesaj istememin sebebi de bu idi, her kafadan bir ses çıkıyo, kafam iyice çorba oldu

özel mesaj istememin sebebi de bu idi, her kafadan bir ses çıkıyo, kafam iyice çorba oldu

siz konuyu eksik anlatırsanız insanların da kafasını çorba edersiniz böyle sorunlar da yaşanır haliyle.

Yorumdan ziyade geyik yapan yorumcular, burdayım, bilmem anlatabildim mi?

mune konuların sonundaki yorumlarını okurken hep gülümsemişimdir gözümde çok espirili biri gibi canlandın

neyse konuyla ilgili bişi yazmıyorum ceza verme hadi iyi geceler

özel mesajla sana doğru çözümü verecek insanı bulabileceğini nerden çıkardın? hem diyelim ki özel mesaj talebine karşılık geldi brini seçip diğerlerini eleyecek miydin?

siz konuyu eksik anlatırsanız insanların da kafasını çorba edersiniz böyle sorunlar da yaşanır haliyle.

o zaman tamamını anlatayım,
ben liseden beri mastürbasyon yapıyorum ve lise üçte masturbasyon yaparken kızlığımı bozdum, sonrasında 2010 yılında bir sevgilim vardı, onunla cinsel birliktelik yaşadım, daha sonra tutarlı bir ilişki olmadığı için sevgilimden ayrıldım, daha sonra şimdi birlikte olduğum sevgilimle tanıştık, güzel başlamıştı, hala da güzel gidiyor, başta iki ergen gibi idik, sadece basit öpüşmeler ile başladık ama sonrasında o biraz daha ileri gitmek istedi ben de müsade ettim, o zamanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal karşılıyordum, ama sevgilim bu durumdan rahatsız oldu, ben de rahatsız olmaya başladım tabiki çünkü ilişkimiz sanki ondan ibaretmiş gibi gelmeye başladı, sözleşip uzun süre birliktelik yaşamadık, geziyor eğleniyor güzel vakit geçiriyorduk, sevgilim sebebi ile yavaş yavaş benimde fikrim değişmeye başladı evlilik öncesi cinsel ilişki toplumumuzda hoş karşılanmaz pek, geçmişte yaşadıklarımın duyulması ailemi ve beni zor durumda bırakacağını farketmeye başladım, bu durum beni iyice çıkmaza sokmaya başladı, bir de sevgilim alevi olduğu için onunla herhangi bir evlilik durumu olması mümkün değil, bir gün ayrılacağız ama sonrasında benim için sıkıntılı bir dönem başlayacak, ondan ayrılmak istemiyorum bu ayrı bir sıkıntı benim için, evlilik için benimle tanışmak isteyenler arasından nasıl bakireliğe önem vermeyen birini bulurum o ayrı bi sıkıntı durum böyle

derdinizi tam anlamıyla anlatsaydınız yardımcı olurduk.yorumlarınızı okurken aklımda şöyle bir soru oluşuverdi, erkek arkadaşınız sizle evlenmek istemiyorsa neden hala sevgilisiniz? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…