Kendimdeki sorunumm

eşinizin hiç yanlışını yakaladınız mı ki?
Onun mail adresinden Facebook hesabı açıldığını gördüm ben açmadım falan filan bir sürü şey söyledi öyle kaldı
O Zaman'dan beri sanki yine habersiz mail Facebook açıyor gibi geliyor
Eğer açmak istiyorsan aç ama bana söyle dedim ben düşkün değilim ortak hesabımız var ya dedi ama o olaydan sonra güvenemiyorum

okuyunca bunaldım resmen paranoyak hareketler eşinizide bunaltmış

Ciddi destek almanız lazım işin uzmanı değilim fakat şizofreni hareketleriniz var en kısa sürede bir uzmana başvurun bence.

bu mu sadece yani.
tedavini yarım bırakmasaydın keşke.
çok ciddi sorunlar bunlar.
psikiyatriye gittin mi hiç.

Allah şifa versin.Gerçekten hastalık derecesinde paranoyaksınız.
Terapi aldığınızda durum düzeliyorsa lütfen devam edin.Eşiniz açısından da çok zordur.

valla canınız sıkılıyor bellıkı esınıze sarmıssınız bence gidin kendinize bi meşgale bulun az sosyallesın

lütfen böyle yapmayı bırakın. ben de sizin gibiydim evliyken. bu şekilde davranmanız gerçekten evliliğinize ciddi boyutta zarar verir. eğer eşinizin yanlış birşey yaptığını düşünüyorsanız, siz ne kadar engel olmaya çalışırsanız çalışın, ne kadar kontrol altına almaya çalışırsanız çalışın, o insanın içinde varsa ve yapmak isterse buna hiç bir şey engel olamıyor.
güvenin. yada hiç umursamayın. hayatınızı eşinize odaklamayın . unutmayın siz bir bireyseniz. hayatınızı yaşayın. gezin, alışveriş yapın vs.
8 senelik evli olsanız bile, erkekler sıkıya gelmiyor malesef. ters teper Allah korusun.

terapiyi niye bıraktınız ki? düzelene kadar devam edin. ben bile bunaldım okuyunca bu ne be? 8 sene iyi dayanmış size adam.

Bırakın da eşiniz bir nefes alsın. Evlilik karşısındakini sık boğaz etmek değildir ki. Evlendiniz diye adamın attığı her adımı kontrol etmeyin, o sizin köleniz değil eşiniz. evlilik yaşamı beraber omuzlamaktır, birbirine destek olmaktır. birbirini sıkboğaz etmek değil. İkiniz de birbirinize yaşam alanları bırakın.
Asansörde bile insanlar dip dibe yukarı çıkamaz, aralarındaki mesafeyi açarlar, yanındaki ile belli bir mesafe bırakırlar. Evlilikte de öyle. Bu kadar dipdibe herşeyden haberdar olmayı bırakın. sizin de eşinizin de özelleri olmalı.
Sanırım siz hiç sosyal hayatı olmayıp da eşine saranlardansınız. Yapmayın. Sosyalleşin. Herşeyinizi eşinizin üzerine kurmayın.

böyle bir hastalıkla nasıl yaşanır ?

Eşimde bağırdı diğer kadınlar gibi ol ben maçtayım sen beni araştırıyorsun dedi umursamamaya çalışıyorum ama telefonundan nerelere girmiş çok merak ediyorum her akşam geçmişine bakıyorum

Evet fazla yok işyerimde de iş arkadaşlarımı çok takıyorum sosyal olmaya çalışıyorum ama eşim san ki hep bana yalan söylüyor gibi geliyor mesaiye kalıyorum diyor işyerine kontrole gidiyorum inanamıyorum söylediği şeylere

Hep boşluktan, bir adamı hayatınızın metkezine koymaktan bunlar. Aldatılmaktan o kadar çok korkuyorsunuz ki paranoyaklaşıyorsunuz zamanla.

Benim de benzer sıkıntılarım vardi. Ilac tedavisi gordum. Tamamen bitti diyemem ama büyük oranda azaldi cok sukur. Hatta eski konularima bakabilirsiniz.
Bir de bu bir rahatsizlik. Cok zor da olsa esiniz de size destek olmali.

Kendimi düzelmiş gördüm o yüzden bıraktım

Bakın yukardaki arkadaş şifasını bulmuş. Ama kendinizi düzelmiş görmeniz bir şey ifade etmiyor. Doktorun sizin düzelmiş olmanıza kanaat etmesi gerekiyor. Terapilerin süresi arası uzuyor bir süre bir süre sonra da doktor karar verir sizin düzelip düzelmediğinize. Hele ilaç kullanırken ben tedavi oldum diye pat diye bıraktıysanız vay halinize. Lütfen yeniden terapiye başlayın gerek olursa ilaç kullanın. Bunu hadi kendiniz için yapmadınız, hadi eşinize de kıyıyorsunuz en azından çocuğunuz için yapın. Bunu ona borçlusunuz çünkü. Onu huzurlu bir ortamda mutlu anne baba ile yetiştirmeyi ona borçlusunuz.

Eşimde bağırdı diğer kadınlar gibi ol ben maçtayım sen beni araştırıyorsun dedi umursamamaya çalışıyorum ama telefonundan nerelere girmiş çok merak ediyorum her akşam geçmişine bakıyorum
sizi çok iyi anlıyorum. çünkü ben de yaptım herşeyi. eski eşim eve gelince bir yolunu bulup telefonu karıştırıyordum. farketmedi sanıyordum ama farkediyordu tabi. ve inadına yapmaya inadına telefonuna daha sarıldı. artık kafayı yiyordum biliyor msunuz. iş yerinde yemek yerken vs kontrol ediyordum . sonunda ayrıldım 1 ay çektim. psikolojik tedavi gördüm 2 yıl boyunca :) o yüzden şimdi rahatlıkla yazabiliyorum :)
saygı sevgi biterse toparlayamazsınız. yazık olur size ve evliliğinize. ben yaşadım ve sizin için diyorum. eşinizi seviyorsanız lütfen yapmayın böyle.
sevgiler..

Bende öyleyim sürekli karıştırmak istiyorum siz neden ayrıldınız

Hep boşluktan, bir adamı hayatınızın metkezine koymaktan bunlar. Aldatılmaktan o kadar çok korkuyorsunuz ki paranoyaklaşıyorsunuz zamanla.
Evet sanki beni aldatacak gibi geliyor evliliğim ömür boyu sürecek gibi gelmiyor güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…