- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Evet sanki beni aldatacak gibi geliyor evliliğim ömür boyu sürecek gibi gelmiyor güvenemiyorum
Sizi aldatırsa siz ne kaybedersiniz? Evliliğiniz sürmezse ne olacak? Bunlar dğnyanın sonu değil ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanki beni aldatacak gibi geliyor evliliğim ömür boyu sürecek gibi gelmiyor güvenemiyorum
Etmek istemiyorum acaba bunlar özgüven sorunu muevliliğinize çocuğunuza yazık. iki gün sonra çocuğunuza karşı da başlar bu güvensizlik. kiminle, nerede, ne konuşuyor. Sürekli birilerini takip edemezsiniz. bu çok yorucu.
Evet geçiriyorum zaten eşime birşey sorduğumda hayır deyince burada eşine yalan söyleyen insanlar aklıma geliyor@damla_83 bir derdim var bölümünde çok zaman geçiriyor musunuz ? maalesef ki burada çok zaman geçirip, evliliklerdeki sorunları okudukça insan etkileniyor.
bu aralar bende burada fazlaca vakit geçiriyorum ve ilişkime yansıdığını görüyorum.Evet geçiriyorum zaten eşime birşey sorduğumda hayır deyince burada eşine yalan söyleyen insanlar aklıma geliyor
Sırf bu kuruntular yüzünden Nasıl boşanayım ortada net birşey yokgüvenmediğiniz bir insanla evliliğinizi nasıl sürdürebiliyorsunuz?
bir insanın dürüstüğüne inanmıyorsam değil evli kalmak arkadaşlık bile etmem.
sebebi ne olursa olsun evliliğinizn sonunu görmüyorsanız ve eşinize güvenmiyorsanız bir an önce ayrılıp yolunuza bakın ikiniz de.
Sırf bu kuruntular yüzünden Nasıl boşanayım ortada net birşey yok
Ailem sadece benim kuruntum yüzünden boşanmaya kalkarsam istemezler de bende Nasıl düzelir onu merak ediyorum tek yolu psikolog sanırımOrtada guven yok, bir iliskideki en onemli sey guven degil midir? Guvemediginiz bir insanla hayati nasil paylasirsiniz? Ona da haksizlik iliskinize de.
Neyi kaybetmekten korkarsan hayat sana onu yaşatır. Eşini kaybetmekten korkarsan kaybedersin. Yapma. Zaten sen ne kadar kontrolcü olsan da aldatacak insan yine aldatır. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Bazen hayatı olduğuna bırakmak gerekir. Her şeyi sen kontrol edemezsin. Bu şekilde adamı kaybetmeyeyim derken aslında sık boğaz edip kaybediyorsun. Bir gün bıçak kemiğe dayanıp gittiğinde ne yapacaksın? O zaman çok pişman olursun. Yapma. ipleri bırak. şimdiye kadar kontrol ettin de ne oldu? Yakaladın mı? Bırak artık. Şu güvensizlik sorununu aşmalısın. Herkes aldatır diye bir şey yok. Yaparsa da bir şekilde Allah karşına çıkarıyor merak etme. Senin kontrolcülüğün sadece eşini senden uzaklaştırır. Bırak adam biraz nefes alsın.Evet fazla yok işyerimde de iş arkadaşlarımı çok takıyorum sosyal olmaya çalışıyorum ama eşim san ki hep bana yalan söylüyor gibi geliyor mesaiye kalıyorum diyor işyerine kontrole gidiyorum inanamıyorum söylediği şeylere
ilaç tedavisi gördün mü peki.Ailem sadece benim kuruntum yüzünden boşanmaya kalkarsam istemezler de bende Nasıl düzelir onu merak ediyorum tek yolu psikolog sanırım
Haklısın ne diyimNeyi kaybetmekten korkarsan hayat sana onu yaşatır. Eşini kaybetmekten korkarsan kaybedersin. Yapma. Zaten sen ne kadar kontrolcü olsan da aldatacak insan yine aldatır. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Bazen hayatı olduğuna bırakmak gerekir. Her şeyi sen kontrol edemezsin. Bu şekilde adamı kaybetmeyeyim derken aslında sık boğaz edip kaybediyorsun. Bir gün bıçak kemiğe dayanıp gittiğinde ne yapacaksın? O zaman çok pişman olursun. Yapma. ipleri bırak. şimdiye kadar kontrol ettin de ne oldu? Yakaladın mı? Bırak artık. Şu güvensizlik sorununu aşmalısın. Herkes aldatır diye bir şey yok. Yaparsa da bir şekilde Allah karşına çıkarıyor merak etme. Senin kontrolcülüğün sadece eşini senden uzaklaştırır. Bırak adam biraz nefes alsın.
Biraz yaradı ilaç tedavisini kullandım fakat çok esnetiyor uyku hali oluyor diye bıraktım iş yerinde bu durum pek hoş olmuyorilaç tedavisi gördün mü peki.
kuruntularınla başedemiyorsun.
terapi işe yaramamışmıydı biraz.
psikiyatri önerileri olmadı mı.
aslında kuruntuyu da geçmiş aşırı şüphecilik hali oluşmuş.
Dinlemediğimi nereden çıkarıyorsun bir anda Nasıl değişeyim antidepresan mı tek çareAh Damla yaaa,
Tüm konularını biliyorum, daha önce de yazmıştım sana. Yapma, etme; ben olsam seni boşarım demiştim git terapi yi demiştim.
Ama sen hala aynı şekilde devam ediyorsun. Hayır sana fikir de veriyoruz ama kendine çeki düzen vermiyorsun. Gerçekten tedavi görmen lazım. Açtığın konular inanırır gibi değil. Eşin haklı, adam haklı.
Acilen tedavi görmen lazım, yaptıklarının anormal olduğunu anlaman lazım. Kabul et artık ve hemen şimdi git piskiyatrist'e.
Hayır dinelemeyeceksen de neden burda fikir istiyorsun onu da anlamış değilim.
Dinlemediğimi nereden çıkarıyorsun bir anda Nasıl değişeyim antidepresan mı tek çare
Zaten gittim bir dönem tam düzeldim dedim tekrar başladı bende çabalıyorum yaniİlk önce piskiyatrist'e gidin veya piskoloğa, ilaç gerekli mi değil mi onun kararı.
+1Okurken eşinizin yaşadığı kabusu ben bile yaşadım burdan.
Durumun bayagi ciddi. Bayan olsum erkek olsun boyle guvensiz biriyle yasamak istemez. Hapis hayati gibi birsey yasatiyorsun esine. Eminim eve gelmek istemiyordur. Lutfen kendini telkin et.Haklısın ne diyim
Bende çok sinir oluyorum kendime telefonuna reklam amaçlı mesaj gelsin kızıyorum haberim yok diyor operatörü arattırıp müşteri hizmetlerine sordurtuyorum kaydı var mı diye telefonun sesinide açtırıyorum inanmıyorum başka türlü