Kendimdeki sorunumm

Şu an hala açık ben açmadım diyor Nasıl açıldığını bile bilmiyorum diyor 2012 yılında açılmış ben 2014 ye fark ettim içeriğine girdim hiç birşey yoktu sadece açılmış bende uzatmadım ama oda benim içimde kaldı Allah korkusu olan bir insan yemin etti Kuran a el bastı bende uzatmadım ama aklımdan çıkmıyor
bu bu kadar akıldan çıkmayacak bir mesele mi ya.
bomboş duruyomuş zaten.
bişekilde açılmış demek ki.
kapatın madem.
cidden çok eziyet bu kendi kendine yaptığın.
hayatta gerçekten o kadar büyük acılar dertler var ki damla belki bunlara gözün kulağın açık olmalı.
ben ne yapıyorum nelerle uğraşıyorum demek için.
kendi gayretin de çok önemli.
sürekli kendi kendini dolduruyorsun böyle.
geçen ki video meselesi de öyleydi.
eşine cidden yazık.
dediğim gibi kendie dışarıdan bakmayı bir dene.
insanların ne dertleri çileleri var görmeye çalış.
inan o zaman diline almaya bile utanırsın şu takıntılarını

Haklısın ne diyim
Bende çok sinir oluyorum kendime telefonuna reklam amaçlı mesaj gelsin kızıyorum haberim yok diyor operatörü arattırıp müşteri hizmetlerine sordurtuyorum kaydı var mı diye telefonun sesinide açtırıyorum inanmıyorum başka türlü
Yok canım sen abartmışsın olayı.bence acil psikiyatra git.terepiyle olcak bişey değil ilaç tedavisi şart.ailemde var sizingibi olan biri.eşi 10 yılın ardından dayanamayıp boşandı.nereye gitse huzursuzluk çıkarırdı.eşinin yanından biri geçse sen kocama baktın niye baktın diye kavga ederdi.seninkide rahatsızlık boyutunda malesef.

8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor
bnm esşimde boyle
duzelme var ama tam anlamıyla aşamadı
bunları ben de yaşadıgım için soyluyrm
boyle yasamak imkansız hayattan soguyorsunuz karsınızdaki insanı ne kadar severseniz sevin ondan da soguyorsunuz
yaşam istegini gidio ay kötu o hep sanki izleniyrm kurcalınıyrm hissi karsıdaki insanı artık goznuzuz görmuo yani sevseniz bile
bunları yaşamak istemiosanız tedavi olun ve kendi içinizden gelen o iç sese kulağınızı tıkayın

bnm esşimde boyle
duzelme var ama tam anlamıyla aşamadı
bunları ben de yaşadıgım için soyluyrm
boyle yasamak imkansız hayattan soguyorsunuz karsınızdaki insanı ne kadar severseniz sevin ondan da soguyorsunuz
yaşam istegini gidio ay kötu o hep sanki izleniyrm kurcalınıyrm hissi karsıdaki insanı artık goznuzuz görmuo yani sevseniz bile
bunları yaşamak istemiosanız tedavi olun ve kendi içinizden gelen o iç sese kulağınızı tıkayın
Eşiniz tedavi gördü mü acaba Nasıl düzeldi

Yok canım sen abartmışsın olayı.bence acil psikiyatra git.terepiyle olcak bişey değil ilaç tedavisi şart.ailemde var sizingibi olan biri.eşi 10 yılın ardından dayanamayıp boşandı.nereye gitse huzursuzluk çıkarırdı.eşinin yanından biri geçse sen kocama baktın niye baktın diye kavga ederdi.seninkide rahatsızlık boyutunda malesef.
Bende eşime diyorum ona baktın buna baktın şu kıza baktın diye sonra Kocaman bir kavga çıkıyor

Evet aldattı babam
Sorun buradan kaynaklanıyor. Babam yaptıysa her erkek yapar diye bilinçaltında bir güvensizlik oluşmuş. Önce bilinçaltını temizlemen gerekir. Ben ilaçla tedaviden çok konuşarak tedavi olmanı öneririm. Bir psikoloğa ya da br aile danışmanı, ya da evlilik uzmanına gitmeni öneririm. Lütfen bunu yap. Her şey elinden gitmeden...Sonra çok pişman olursun. Bu adamdan boşansan da başka biriyle evlendiğinde aynı şeyleri ona da yaşatacaksın. Aslında sen eşinin hayatını zehir ederken kendininkini de zehir ediyorsun. Sürekli şüphelerle yaşayamaz insan. Lütfen bir uzmandan yardım al.

psikolog ve psikiyatrist e aynı anda dewam etmelisin. şüphelerin çok ileri boyutta.

Eşiniz tedavi gördü mü acaba Nasıl düzeldi
tam duzelmedi eskisi kadar korkunc seyler yasamıyorum sadece
tedavi için soz verse de gitmedi yapmıcam dedi sadece
yıllar yıllar korkunc seler yasadım bunaldım olmek istedim
güzel konusmak güzelce anlatmak
olmadı bağırmak çağırmak vurup kırmak kadar delirdiğim zamanlar oldu cehennem gibi
sonuc olarak bunun normal olmadıgını kabul ettirebildim yanlış oldugunu ya bana guvenmesi ya da bırakması gerektiğini (ki guveniomus o nası oluosa ) sadece suan kendini frenlio işte
ama yani ben bittim bu mucadelede onsuz nefes alamayacak haldeyken şimdi giderse hayırlısı olsun diyecek olmadı napalım boyutuna geldim ve en ufak imada deliriyorum ustume alınıyrm beni takip ediosun die
siz de ole yapmayın sizden kolayca vazgeçer sağlıklı bir yaşam için cunku katlanılır gibi değil ole yaşamak
He bilmiyrm gecerli sebebiniz var mı
yoksa içinizden gelen o sesi bastırın tedavi olun derim ben

Bende eşime diyorum ona baktın buna baktın şu kıza baktın diye sonra Kocaman bir kavga çıkıyor
ornek verecek olursam
telefonu mu ters koyuyomusum die bi suphe baslıo tabi ben farkında değilim nerden olucam
bundan yola cıkarak kuruyor kuruo ustune başka bişi eklenio kıyamet kopuo sen de tlf ters koymasaydın felan filen
veya o adama baktın veya o adam sana baktı
sonra ne oluo bılıomusun sen o insanının yanında asla rahat edemiosun asla kendin olamıosun nerden ne cıkarcak die tedirginsin kasıosun kendini zamanla bole hep dikkatli yasamak seni boguo ve o insanın yanında kendini rahat hissedemediğin için ondan kaçmak istiosun onunla yasadığın zamanı sevmiosun sana anlatıyrm ki esin de boyle hissedecek zamanla bil diye

ornek verecek olursam
telefonu mu ters koyuyomusum die bi suphe baslıo tabi ben farkında değilim nerden olucam
bundan yola cıkarak kuruyor kuruo ustune başka bişi eklenio kıyamet kopuo sen de tlf ters koymasaydın felan filen
veya o adama baktın veya o adam sana baktı
sonra ne oluo bılıomusun sen o insanının yanında asla rahat edemiosun asla kendin olamıosun nerden ne cıkarcak die tedirginsin kasıosun kendini zamanla bole hep dikkatli yasamak seni boguo ve o insanın yanında kendini rahat hissedemediğin için ondan kaçmak istiosun onunla yasadığın zamanı sevmiosun sana anlatıyrm ki esin de boyle hissedecek zamanla bil diye
Bende öyle telefonla biraz fazla vakit geçirsin hemen aklıma başka şey geliyor gece uykudan kalkıp iş yeri telefonuna bakıyor hemen niye bakıyorsun diyorum,telefonuna mesaj gelsin ondan önce bakıyorum ve o benim yanım da rahat değil ve herşeye kızdığım için yalan konuşuyor gibi geliyor bazen

Yazık adama ya. Aynı şey kendinize yapılsa ne kadar rahatsız olursunuz. Tedavi olun. Güven çok önemli.

kendi sorununuzun farkında olup hala adama bu işkenceyi neden yapıyorsunuz? yazık vallahi adamcağıza da sana da yazık.. ömür geçiyor gidiyor hep canınız sıkkın yaşamak niye? tedavi olmayı kabul etmelisiniz bence bir an önce. bir kere yaşama hakkımız var heba etmeyin. sevin sevilin gezin tozun mutlu olun. tek şans eldeki tekrarı yok. giden yılları kimse vermez bize geri. o yüzden anı güzel yaşayın. eşiniz sizden soğumasın bu şekilde. onsuz kalmayı hiç düşündünüz mü? ne kadar acı değil mi? lütfen bakın lütfen en kısa zamanda belki bugün hemen bir doktor bulun kendinize. eşinizden de özür diletin tutun elini sana güveniyorum deyin. bakın bir çaresine..

kendi sorununuzun farkında olup hala adama bu işkenceyi neden yapıyorsunuz? yazık vallahi adamcağıza da sana da yazık.. ömür geçiyor gidiyor hep canınız sıkkın yaşamak niye? tedavi olmayı kabul etmelisiniz bence bir an önce. bir kere yaşama hakkımız var heba etmeyin. sevin sevilin gezin tozun mutlu olun. tek şans eldeki tekrarı yok. giden yılları kimse vermez bize geri. o yüzden anı güzel yaşayın. eşiniz sizden soğumasın bu şekilde. onsuz kalmayı hiç düşündünüz mü? ne kadar acı değil mi? lütfen bakın lütfen en kısa zamanda belki bugün hemen bir doktor bulun kendinize. eşinizden de özür diletin tutun elini sana güveniyorum deyin. bakın bir çaresine..
Özür diledim onsuzda olmuyor ama böylede zor çöm merak ediyorum eşine dört dörtlük güvenenler hiç birşey yaşamıyor mu mesela benim eşimin Mail'inden Facebook açılması gibi

Özür diledim onsuzda olmuyor ama böylede zor çöm merak ediyorum eşine dört dörtlük güvenenler hiç birşey yaşamıyor mu mesela benim eşimin Mail'inden Facebook açılması gibi

canım bunları kimse araştırmaz araştırmak hastalık boyutudur zaten. illaki herkes bazı sıkıntılar yaşıyor eşiyle kimse her an mutlu değil inişler çıkışlar herkeste oluyor. ama olmadık şeyleri irdelemek doğru değil eşin senden bu sebeple soğuyabilir bu çok üzücü olur

8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor
Tedavi görmelisin.Gmail hesabı açsa ne olur ki.
Eşinin telefonuna casus yüklemek nasıl bir zihniyet ürünüdür.Hiç mi saygın yok eşine,hayatına.
Zaten bu gidişle aldatmıyorsa da aldatmaya başlar.
Hayat olduğun yerde saymakla geçmez.Hayat bir kocadan ibaret değildir.

dört dörtlük güvenmek diye bişey olamaz.
ama senin yaptığın gibi sürekli hafiyelik yapmakla da bi yere varılamaz.
bir hatası olursa ve ortaya çıkarsa açık açık hesap sorulur.
yoksa gözünün üstünde kaşın var misali herşeyden hesap sormak ancak sizi bitirir başka da bişey olmaz.
Allah aşkına bu face e neden taktın bu kadar.
ne yapmış olabilir ki bu adam.
açtıysa açtı yani.
ne yapmış olmasınsan şüphelisin?

dört dörtlük güvenmek diye bişey olamaz.
ama senin yaptığın gibi sürekli hafiyelik yapmakla da bi yere varılamaz.
bir hatası olursa ve ortaya çıkarsa açık açık hesap sorulur.
yoksa gözünün üstünde kaşın var misali herşeyden hesap sormak ancak sizi bitirir başka da bişey olmaz.
Allah aşkına bu face e neden taktın bu kadar.
ne yapmış olabilir ki bu adam.
açtıysa açtı yani.
ne yapmış olmasınsan şüphelisin?
İyide bin insan neden eşinden habersiz Face açar ve de açtı diyelim ben açmadım Nasıl açıldığını bile bilmiyorum demişti buda ayrı bir sorun

İyide bin insan neden eşinden habersiz Face açar ve de açtı diyelim ben açmadım Nasıl açıldığını bile bilmiyorum demişti buda ayrı bir sorun

Damla hanım Merhaba,
Daha önce belirtiğim gibi tüm konularınızı biliyorum. Size burda yardımcı olmak istiyoruz ama siz tavsiyelerimize uymuyorsunuz. Hala aynı soruları sorup hala aynı saçmalıkları kafaya takıp ve hala saplantılarınızdan kurtulmaya çalışmıyorsunuz. Kıscası bir gıdım iyileşme yok sizde.
Size tavsiyem eğer burda insanların dediklerine güvenmeyecekseniz ise lütfen konu açmayın ve daha fazla burayı meşkul edip ve bizi üzmeyin.
Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ben sizin eşiniz olsaydım 1 saniye dahil yanınızda durmazdım sizi boşardım.
Belki söylediklerim kırıcı olabilir ama umuyorum ki sizi kendinize getirttir.
Takılı kalmayın artık bulunduğunuz durumdan çıkmaya çalışın.

Damla hanım Merhaba,
Daha önce belirtiğim gibi tüm konularınızı biliyorum. Size burda yardımcı olmak istiyoruz ama siz tavsiyelerimize uymuyorsunuz. Hala aynı soruları sorup hala aynı saçmalıkları kafaya takıp ve hala saplantılarınızdan kurtulmaya çalışmıyorsunuz. Kıscası bir gıdım iyileşme yok sizde.
Size tavsiyem eğer burda insanların dediklerine güvenmeyecekseniz ise lütfen konu açmayın ve daha fazla burayı meşkul edip ve bizi üzmeyin.
Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ben sizin eşiniz olsaydım 1 saniye dahil yanınızda durmazdım sizi boşardım.
Belki söylediklerim kırıcı olabilir ama umuyorum ki sizi kendinize getirttir.
Takılı kalmayın artık bulunduğunuz durumdan çıkmaya çalışın.
Söyledikleriniz gayet kırıcı
Nasıl bir durumda olduğumu bilmediğiniz için böyle yazıyorsunuz zaten

Back
X