- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Görsek ne olur evlenmek önemli değil önemli olan sonrası . 14 yaş küçük biriyle evlilik kadar saçma bişey duymadımArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
önemli değil mi ? Kadın yaşlandıkça adam daha genç kalacak. adamın yapmak istediklerini heves ettiklerini kadının yapmaya ne hali kalır nede isteği kalır çünkü yapmıştır önceden görmüşdür. 5 yaşa kadar ok benim eşimde 2 yaş küçük benden bazen o bile fark ediyorCevremde bu kadar yok ama 8 yas,kadının büyük oldugu,evlilik gördüm .
Yaş çok önemli değil bana kalırsa hemde ne bilim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz,is dışında da paylaşımlarınız oluyormuş. Neden olmasın ki
Siz ne hissediyorsunuz peki?
Hoşlanıyor musunuz ondan?
bence o evlilik teklifini ciddi olduğu için değil, sizin ona güvenip de gönül rahatlığıyla sevgili olabilmeniz için yaptı..Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
benden 2 yaş küçük biriyle evlilik için tanıştırılmıştım, güya sevmişti, ama ne oldu? yaş farkını kaldıramadı.. neymiş? benim çocuğum zor olurmuş bu yaştan sonra.. 35 yaşında çocuk olmuyormuş yani..5 yas falan iyide 14yasi dûsnmek Cok tuhaf
Bence.
Tam bir aptalmış. 2 yaş farkı da çok normal bencebenden 2 yaş küçük biriyle evlilik için tanıştırılmıştım, güya sevmişti, ama ne oldu? yaş farkını kaldıramadı.. neymiş? benim çocuğum zor olurmuş bu yaştan sonra.. 35 yaşında çocuk olmuyormuş yani..
aptal az kalır.. gerizekalının önde gideni bence.. çok şükür tekmeyi vurdum da kurtuldum.. bazen arar ne yaptın işe girdin mi falan diye.. ben de nezaketen açtım konuştum ama bi daha ararsa asla cevap vermicem.. niye arıyosa hala?Tam bir aptalmış. 2 yaş farkı da çok normal bence
Belki de sizi yokluyordur. Neyse ki kurtulmuşsunuz o ahmaktanaptal az kalır.. gerizekalının önde gideni bence.. çok şükür tekmeyi vurdum da kurtuldum.. bazen arar ne yaptın işe girdin mi falan diye.. ben de nezaketen açtım konuştum ama bi daha ararsa asla cevap vermicem.. niye arıyosa hala?
Aksine tecrübeli kadın+ genç erkek kokteyli çok lezzetli olur.yaşın çok önemi yok. o sadece kimlikte yazan rakam. ergenlikten olgunluğa geçmişse sorun olmaz.
cinsel olarak doyuramayabilir. o yaşlarda pek toy oluyorlar.
Belki de sizi yokluyordur. Neyse ki kurtulmuşsunuz o ahmaktan
yokluyo olabilir doğru, bir kere bile ben aramdım.. evet çok şükür kurtuldum.. ayrılalı 1 seneyi geçti ve hala yalnız.. kimseleri beğenmiyomuş salak..Belki de sizi yokluyordur. Neyse ki kurtulmuşsunuz o ahmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?