- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Merhaba. Henuz net bir cevap vermedim. Bakalim gelecek ne gosterir dedim. Yine eskisi gibi is cikisi disari cikip bir seyler iciyoruz. Bir farklilik yok:)
Bence burada yazılanlardan sadece olumlu olanları dikkate alın . Sizi heyecanlandırıyorsa , yaşama tutunmanıza neden oluyorsa , aynada kendinize baktığınızda gülümsetiyorsa , iyi hissediyorsanız şansınızı deneyin . Toplum baskısını, klişeleri, negatif söylemleri boşverin.Merhaba. Henuz net bir cevap vermedim. Bakalim gelecek ne gosterir dedim. Yine eskisi gibi is cikisi disari cikip bir seyler iciyoruz. Bir farklilik yok:)
10 yaş da siz eklediniz yanlışlıklaKendimle yaşıt erkege bile tahammul edemiyorum bazen. Rakamsal farkta degilim aslinda 24 yas kucuk bir yas. O yasta olgun olan erkek cok nadir.
Yaşı 24 degil mi yanlis mi okudum10 yaş da siz eklediniz yanlışlıkla
bilmiyorum ki konuyu tam okumadım aradaki yaş farkı 14 ya onu biliyorum sadeceYaşı 24 degil mi yanlis mi okudum
Bence burada yazılanlardan sadece olumlu olanları dikkate alın . Sizi heyecanlandırıyorsa , yaşama tutunmanıza neden oluyorsa , aynada kendinize baktığınızda gülümsetiyorsa , iyi hissediyorsanız şansınızı deneyin . Toplum baskısını, klişeleri, negatif söylemleri boşverin.
Etrafımdaki ilişkilerin de , evliliklerin de çoğu sorunlu , istenilen arzu edilen normların mutluluk getirdiği falan yok .
Mutluluklar dilerim, inşallah doyasıya , özenilesi bir aşk yaşarsınız , yarınımızın garantisi yok, mutluluğu ıskalamayın.
Valla olmamissinizdir inşallah.sadece fantazisiniz onun icinArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?