- 5 Ekim 2018
- 75
- 112
- 13
- 41
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Tesekkurler:) cok naziksiniz gercekten...konu sahibi kıskanılmış :)
muhtemelen çok güzel alımlı yaşınızı göstermeyen bir kadınsınız üzerinizde de genç enerjisi var.
buradaki yorumları takmayın nolur.
bence bu adamı tanıyın zaten olgun mu çocuksu mu anca öyle anlarsınız biraz görüşün.
Annesiyle babasi yillar once bosanmis...Cok fazla icli disli iliskileri yok.. Kultur farki da etken tabi. Yurtdisinda yasiyorum. Bahsettigim kisi de Turk degil..
Erkek 25 kadın 38
Yani aslında normali erkek büyük olması ama bazen de gerçekte kafalar uyuyorsa oluyorBen evlendiğimde tam tersiydi ben 25 eşim 38. Şimdiki görüşümle evlenmezdim zaten boşandımHiçbir ortak noktan olmuyor, tek ortak noktamız işti, aynı işyerinde olduğumuzdan
Yani aslında normali erkek büyük olması ama bazen de gerçekte kafalar uyuyorsa oluyor
Bence onlar her zmn çocuktabi ki genel olarak olur olmaz diyemem ama biz yapamadık , ha tek sorun yaş farkı mıydı yooo ama o biz boşanırken ben seni büyütmekten yoruldum dedi, evlenirken gözleri parlayan adam boşanırken beni "çocuk" buldu. sanki kendisi ailesinin yularından kopabiliyormuş gibi, asıl çocuk olan oydu. ben ruhen çocuktum yani saf temiz duygusal.
O zaman olayı sadece seks. Aşık olduğuna inanmıyorum kusura bakmayın lütfen. Şahsi fikrimHayir hic biri yok.. Ayni sirkette hemen hemen ayni pozisyonlarda ayni maasla calisiyoruz... Hatta onun arabasi var benim yok :)
Bence onlar her zmn çocuk
İyi insanlara denk gelmek, kafa uyuşması çok önemli. Sizin durumunuz ne olacak merak ettimhakkınızda hayırlısı olsun.
Birisi de konu sahibi kisjanilmis yazmış. Katılıyorum ama gülmekten katılıyorum. Allahaskina 24 yasinda normal bir genç 38 yasinda kadını isteme z. Onun dengi 22 yada 23 yaşındaki genç kızlar. Akıl var mantık var
Ayy çok afedersiniz ben orayı yanlış anladııımmAynen öyle, yaş ikinci planda kalıyor.
Durumum derken eşimle boşandık 1 sene oldu bekarım :)
O zaman olayı sadece seks. Aşık olduğuna inanmıyorum kusura bakmayın lütfen. Şahsi fikrim
bence gayet aşırı aşık olmuş. amacının seks olmadığını göstermek için de evlilik teklif etmiş. seks amaçlı yaklaşsa farklı yaklaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?