- 20 Temmuz 2019
- 1.571
- 2.884
- 133
- 38
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
24? Universiteyi yeni bitirmis bıçkın delikanli. Ergenlikten yeni cikmis... onun gonlu daha cok yerlerde gezer ya.. iki gunde sıkılır evlilikten. Sorumlulugunu bile alamaz evliligin. Cocuk avutmak gibi birey olur bu. 14 yaş cok fazla. Jenerasyon farki var.
Istisnalar elbette olabilir ama su da bir gercek ki erkekler gec olgunlasiyor. Eski esim benden bir yas kucuktu ama akil yasi daha gencti. Telli duvakli dugun yapilmasi birseyi gostermez. Onemli olan o evliligi surdurebilmek ki bu arada sizin verdiginiz ornrkte kadinin yasi kucuk, erkeginki 39. Dikkatinizi cekerim.Erkekler 14 yaş ufak kadınla evleniyor, kimse birşey demiyor da kadın niye yapamıyor ? 24 yaşında tanıdığım bir kız daha yeni 39'luk adamla evlendi telli duvaklı düğün yapıldı kimse de garipsemedi.
Anlasamazsiniz cok zor birde erkekler bizden gec gelisiyorlar 17 yas oluyor boylece..Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Gerçekten merakımdan soruyorum.erkek kadından 12_14 yaş büyük olunca neden oluyor peki24? Universiteyi yeni bitirmis bıçkın delikanli. Ergenlikten yeni cikmis... onun gonlu daha cok yerlerde gezer ya.. iki gunde sıkılır evlilikten. Sorumlulugunu bile alamaz evliligin. Cocuk avutmak gibi birey olur bu. 14 yaş cok fazla. Jenerasyon farki var.
Gerçekten merakımdan soruyorum.erkek kadından 12_14 yaş büyük olunca neden oluyor peki
Yanyana gelince hic belli olmuyor 25 yasinda ama 35 gibi duruyor :)Hadi yaaa gercekten mi ??? Esiniz sizden 15 yas kucuk mu ?? Inanmiyorum yalniz degilmisim. Varmis ornekleri:)
38 yasinda kadina 24 yasindakiyle sevgili ol bir dene diyenler var. Amacin evlilikse flort deneme derken menepoza girebilirsin neredeyse sınır yastasin. Ama hayatimi yasarim dersen sevgili ol gez toz.
Annen girmesiysr herkes annen gibi mi:)) Nikaha oturmasa da mantikli ciddi iliski yasar umarim anlasilir oldu yeterince:)) Erkek kardesin varsa kendinden 14 yas buyuk kadinla evlenicem diye gelse sen ne dersin menepoza girmemis 48 yasindaki annen ne der. Burda ahkam kesiyorsunuz basiniza gelse delirirsiniz be. Hic bir aile 14 yas buyuk kadina onay vermez.Bu adam olmasa 1 sene içinde baskasiyla hemen nikaha mi oturacak kadin?
Ayrica 48 yasinda annem bile menepoza girmedi daha
Annen girmesiysr herkes annen gibi mi:)) Nikaha oturmasa da mantikli ciddi iliski yasar umarim anlasilir oldu yeterince:)) Erkek kardesin varsa kendinden 14 yas buyuk kadinla evlenicem diye gelse sen ne dersin menepoza girmemis 48 yasindaki annen ne der. Burda ahkam kesiyorsunuz basiniza gelse delirirsiniz be. Hic bir aile 14 yas buyuk kadina onay vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?