Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Bazı genç erkekler özellikle olgun kadınlara ilgi gösteriyor. Siz bu yaşta sevgili modundan çok evliliği öncelersiniz diye düşünüp ekstra evlilik isteğiyle gelmiş bir de. Yani bence zor yürür, beklentiler farklı olur. Arkadaşlarının sevgilisi, eşleri o yaş gruplarında olur. Sizin arkadaşlarınız siz yaşlardadır vs. Hele jenerasyon farkı........ Ben de olsam reddeder kapatırdım konuyu.

14 yaş hic yok etrafimda. 5 6 yaş var bu arada o yuzden örnekleyemicem.
Ama siz yurd disinda yaşiyorsunuz sanirim
Anne olma isteğinizden dolayi her secenegi son secenek olarak dusunuyorsunuz onceki yorumlarinizdan bakilirsa
Anne olma isteği normal tabi ama hersey istediğiniz gibide gitmeyebilir bunun garantisi yok.

Soyledigine gore bana cok uzun zamandir birsey hissediyormus.. Aslinda aramizdaki tam olarak sadece is arkadasligi degil.. Bazen is cikisi hadi birseyler icelim deriz, is disinda oturur dertlesiriz bazen..Is arkadasligi disinda iyi de bir dostlugumuz var diyebilirim.. Ama 40 yil dusunsem bana karsi birseyler hissedebilme ihtimali aklima gelmezdi
Siz. E hissediyorsunuz ?
Ne olarak düşünüyorsunuz daha önceden omu ?
Sadece arkadaş ya da bir kardeş gibi mi ?

samimiyetine güveniyor musunuz ?

bir ds nereden buldu bu cesareti malum evlenmek by devirde kolay değil.
yası da 24
ne iş yapuyor ?

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Eşimle yaşıtız(28) bana bu bile kücük geliyor cünkü erkekler bence gec olgunlasıyor. Evlendiğimizde 24 idik ve şuanki yaşımla onun ilk evlendiğimiz zamanki haline asla katlanaamazdım sanırım🙄

Aklıma direk pınar altuğ yagmur atacan cifti geldi ama onların bile bu kadar değildi 9yastı sanki
24yasındaki bi erkek erkek değil cocuktur daha yahu

Arada cok yas farki var bence.direkt evlenme teklif etmesi bile cok ergence.sizin dostlugunuzu yanlis anlamis herhalde.

Maalesef kadinlarin hormonlari 40 dan sonra gerilemeye basliyor ama erkeklerin ki ayni yerinde duruyor. Eger adam sekse duskunse bu iş olmaz. 24 yaş cocuk mu buyutcwksiniz boşverin. Başiniza dert almayin

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Her şey tamam bir sorun yaş farkı mı? Yani seviyorsunuz, aşıksınız, güveniyorsunuz, kafalarınız uyuyor filan bunların hepssiiiini geçtiniz de tek sorun yaş farkı mı kaldı? Eşim benden 20 yaş büyük. Şimdi evlensem, bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterdim. Yaşlar sadece sayıdır. Önemli olan başka şeyler önce onları takın kafanıza...

Benim erkek arkadaşım benden 13 yaş küçük. 4 seneyi geçti beraberliğimiz ben annemi babamı kaybettim. Hayat benim için durma noktasına geldi annemin ölümünden sonra. O olmasaydı napardım diye düşünüyorum Ablam kendisiyle yaşıt kocasından boşandı ilgisizliği yüzünden bu süreçte. Her şey aslında kalıplara sokulmuş önemli olan duygular. Burda okuduğum eşşek kadar adamlar nerdeyse emzikleri eksik ama 26 yaşında annesine babasına posta koyan bu benim hayatım diyebilen bi adam. Arkanda olduğunu hissettiren seninle üzülüp seninle gülen önemli olan bu değil mi ?

çocuğunuz yoksa yanyana durduğunuzda yaşlarınız yakın görünüyorsa kişilik olarak anlaşırsanız neden olmasın

ama üzerinizde genç kalma baskısı olabilir psikolojikman spora ve bakıma takıntı yapabilir bu durum zaten kadınlarda yaşlanma fobisi var. genç kadınalrdan kıskanır mısınız vs bunları düşünün.

bir de çocuk aşıktır da ailesi vs karşı çıkarsa yıpratıcı olur sizin için.

Back
X