Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Bizim tanıdık var kadın 8 yaş büyük. Ben onları ilk gördüğümde abla kardeş zannettim. Erkeğin ailesi pek istememiş halen de çok mutlu değillermiş ama onlar mutlu. Yaşları büyük tabi erkek 30 lu kadın 40 lı yaşlarda. Hayırlısı olsun diyeyim.

Konu sahibi içinizden geldiği gibi yaşayın bence.
Hayata 1 kez geliyoruz neden kendinizi dizginleyesiniz ki.
Mutluluklar.

Ozellikle su son olaylardan sonra deprem cig ucak, bik bik konuşan milleti mi takacağım. Olursa D Dunyayigeziyorum beni de davet edersen gelirim.

Evet herkesin yaşıtıyla ve kendisine yakın bir yaş aralığındaki bireylerle,evlenmesi en uygun olanı. (Sosyolojik araştırmalara dayanıyor söylediklerim) ayrıca burada ensest bir anlam çıkarmanız ve emojinizdeki,anlamı anlıyorum. Çok komiksiniz dndndndnkd ayrıca bırakın abiyi,babası (evet aile bireyi bu da) yaşındaki heriflerle evlenenler var. 😏
Yoo ben de çok yaş farkı olan ilişkileri doğru bulmuyorum. Ama kardeşi gibi, babası gibi, annesi gibi tarzı söylemler çok çirkin . Sonuçta bu tarz evlilikler yapanlar var dediğiniz gibi biz doğru bulsak da bulmasak da. Başka anlamlara çekmek hoş değil, ben ne kadar çirkin göründüğünü anlamanız açısından öyle bir yorum yaptım.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Bir insan hop diye durduk yere evlilik teklifi etmez ki sizdende birşeyler görmüş demekki.madem düşünmem olmaz diyorsunuz neden ümit verdinz ben oraya takıldm

Benim kardeşimle aramda 5 yaş var ben onu çocuk olarak görüuorum 37 yaşındayım 14 yaş.daha gerçekten çocuk ve çok toy siz belli bir olgunluğa gelmişsiniz size ciddi gelen şeyler ona komik gelebilir siz ayağım artık sağlam bassın deyip geleceğinizi düşünürken o anı yaşamak ister ilerde de yaş.ilerledikçe sorun olur jenerasyon farkı var bir kere olmaz yani ayrıca sizde her ne kadar olmaz dedim desenizde bir oluru var gibi sizde yani iş çıkışı bişeyler içmek dertleşmek burada sormanız bile aklınızda olduğunu gösteriyor bir karşılık görmüş gibi.sizden

Yoo ben de çok yaş farkı olan ilişkileri doğru bulmuyorum. Ama kardeşi gibi, babası gibi, annesi gibi tarzı söylemler çok çirkin . Sonuçta bu tarz evlilikler yapanlar var dediğiniz gibi biz doğru bulsak da bulmasak da. Başka anlamlara çekmek hoş değil, ben ne kadar çirkin göründüğünü anlamanız açısından öyle bir yorum yaptım.
Belki de tam da böyle bir çirkinlik sergiliyorlardır?

Etrafımda yokta hani Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel macron varya o ve karısı arasında tam 25 yaş fark var.Bana çok garip gelmisti adam çok genç ve karısının yaşlı olduğu belliydi.macronun röportajlarını okudum.ve aşklarına inandım ve bakişacisi hoşuma gitmişti.bi bakın derim :)

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Ben olmaz kanaatindeyim resmen kuşak farkı var

Back
X