- 3 Ekim 2007
- 14.647
- 36.641
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
- #141
34 yaşındayım. 24 yaşındaki biriyle flört vs şurda dursun, baş başa kalsam konuşacak konu bulamam. Bu yaştan sonra çocuk mu eğleyeceksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler :)Işte ne varsa yabancı erkeklerde var.adamlar her türlü kompleksten arınmış.
Konu sahibi içinizden geldiği gibi yaşayın bence.
Hayata 1 kez geliyoruz neden kendinizi dizginleyesiniz ki.
Mutluluklar.
Konu sahibi içinizden geldiği gibi yaşayın bence.
Hayata 1 kez geliyoruz neden kendinizi dizginleyesiniz ki.
Mutluluklar.
Tamamdir sözüm olsun tabi ki davet ederim. Not aldimOzellikle su son olaylardan sonra deprem cig ucak, bik bik konuşan milleti mi takacağım. Olursa D Dunyayigeziyorum beni de davet edersen gelirim.
Aslinda garip olan anneannenizin durumu. Ben dusunmezdim ama 14 yas imkansiz bir fark degil. Cevremde ornegi var.Anneannem annemi dogurdugunda 14 yasindaymis ilk bu geldi aklima. 14 yas cooook fazla imkansiz
Yoo ben de çok yaş farkı olan ilişkileri doğru bulmuyorum. Ama kardeşi gibi, babası gibi, annesi gibi tarzı söylemler çok çirkin . Sonuçta bu tarz evlilikler yapanlar var dediğiniz gibi biz doğru bulsak da bulmasak da. Başka anlamlara çekmek hoş değil, ben ne kadar çirkin göründüğünü anlamanız açısından öyle bir yorum yaptım.Evet herkesin yaşıtıyla ve kendisine yakın bir yaş aralığındaki bireylerle,evlenmesi en uygun olanı. (Sosyolojik araştırmalara dayanıyor söylediklerim) ayrıca burada ensest bir anlam çıkarmanız ve emojinizdeki,anlamı anlıyorum. Çok komiksiniz dndndndnkd ayrıca bırakın abiyi,babası (evet aile bireyi bu da) yaşındaki heriflerle evlenenler var.![]()
Bir insan hop diye durduk yere evlilik teklifi etmez ki sizdende birşeyler görmüş demekki.madem düşünmem olmaz diyorsunuz neden ümit verdinz ben oraya takıldmArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Belki de tam da böyle bir çirkinlik sergiliyorlardır?Yoo ben de çok yaş farkı olan ilişkileri doğru bulmuyorum. Ama kardeşi gibi, babası gibi, annesi gibi tarzı söylemler çok çirkin . Sonuçta bu tarz evlilikler yapanlar var dediğiniz gibi biz doğru bulsak da bulmasak da. Başka anlamlara çekmek hoş değil, ben ne kadar çirkin göründüğünü anlamanız açısından öyle bir yorum yaptım.
Ben olmaz kanaatindeyim resmen kuşak farkı varArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????