- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Bacım sende de sıkıntı var soğumam lazım diyorsun sonra da şükür ediyorsun evli olmadığına. Gene canın sıkılmış konu açmışsın anlaşılanŞükürler olsun ki EVLİ DEĞİL
Acı ama gerçek kardessGüldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Bu neyi değiştirirki?O kadar genç ruhlu ki asla 43 demezsin imkansız ve hiç yaşını göstermiyor ben öğrenince şoka girdim mesela
Siz ciddimisiniz, şaşırdım, şuan da ben 22 yaşındayım babam 44 yaşında, yakmayın kendinizi.Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
onu umutmuşum işte hatırlattığın için tesekur ederimmok gibi parası olduğunu yazmayı unutmuşsunuz
zira çevremde hiç açlıktan nefesi kokan elli yaşında birine aşık olan duymadım
Bu neyi değiştirirki?
Adam 7 seneye 50 yaşında.
Sizse 30 bile değilsiniz.
Aklınız alıyorsa bize ne.
Iyy çok fena ama.. Yine de bize ne
Isınmanız hata, soğuyun gitsin.Bu yönünü hiç düşünmemiştim ve şuan soğudum galiba çok anlık oldu hiç beklemiyordum ama gerçekten soğudum şuan
dolmuşşş iyiceee derdeee.anlatsın da rahatlasınn bırakınnnnYeni üyeliğinden bu yana zibilyon tane konu açtın. Derdin hiç bitmiyor.
eee ask hayatı aktıf belkı hep ask konularımı acabaYeni üyeliğinden bu yana zibilyon tane konu açtın. Derdin hiç bitmiyor.
Konu açmada sayısında bir sınırlama mı varYeni üyeliğinden bu yana zibilyon tane konu açtın. Derdin hiç bitmiyor.
rahatlasın bacım karısan yokkıdolmuşşş iyiceee derdeee.anlatsın da rahatlasınn bırakınnnn
Yok ya her gün başka bir saçmalık.eee ask hayatı aktıf belkı hep ask konularımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?