- 2 Ağustos 2013
- 38.055
- 126.688
- 798
Site Kuralları IVSite kuralına uymayan ne gibi bir durum var şuan
Biraz fazlaca politik bir cevap olmuş sankine yönde akıl istediniz yazsaydınız keşke..
yapma evladım deli misin...
aşkın yaşı yoktur.
hangisi lazımsa buyrun kullanın.
Biraz fazlaca politik bir cevap olmuş sanki
Yürrü be kim tutar seni , duymak istiyor belkine aklı istemiş anlamadım ki. seçsin kullansın işte hangisi lazımsa madem bizim dememizle olacak.
büyük iyilik yaptım halbuki
Hayır 1998 doğumluyumAklima kir sacli bir adam gelmemesi icin sizin 18 yasinda olmaniz lazim
Umarim degilsinizdir
büyük harfle yazmamdaki amaç bağırmak değil belirtmektiSite Kuralları IV
Konu açmadan mutlaka okumanızı rica ederiz ...
Kadınlar Kulübü'nün sizlere daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla forumu kullanmadan önce aşağıda yazan kurallara uymanızı rica ederiz. Şimdiden teşekkürler... I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi...www.kadinlarkulubu.com
Kır saçlı adam gelmedi aklıma ama sen niye bu kadar gülen emoji kullandın kendine21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Saçı başı kır olmasa ne yazar .Parası vardır kendine bakıyordur .İç organları yaşlanmıyormu?dışla bitiyor sanki her şey .Bir defa kuşak çatışması yaşarsın .Akıl vermeye ne gerek var .Mantıklı düşünürsen bulursun gerçeği .21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
98 mi? E yine cok kucuksunuz. Yani soyle 30larinizda olsaniz hadi diyecegim bir derece. Ben 37 yasina geldim 43luge bakmam,siz yasitlariniz dururken napacaksiniz babaniz yasinda bagrinin kılı ağarmış dayıyı?Hayır 1998 doğumluyum
Bence davul bile dengi dengine.Esim benden küçük 3-4 yas diyeceksiniz amaa bazen ömür torpisii.O kadar büyük olsa da sıkıntı olurdu bence.21 yaş ciddi fark vazgeçin bu aşktan21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Ortada öyle bir adam yok ki cevap versin. Bütün olay konu sahibinin hayal dünyasında yaşanıyorHala zenginlik konusunda cevap vermemişsiniz
evet bu ayrıntı mühim bence deHala zenginlik konusunda cevap vermemişsiniz
ellerine ne geçiyor o zaman yalan hayatlar anlatmaylaa?bu tür kafaları gerçekten çözemiyorummOrtada öyle bir adam yok ki cevap versin. Bütün olay konu sahibinin hayal dünyasında yaşanıyor
Okul yok, dışarı da çıkamıyor ergenuslar. Sıkıntıdan hepellerine ne geçiyor o zaman yalan hayatlar anlatmaylaa?bu tür kafaları gerçekten çözemiyorumm
tavsiye verdin iyi de sen buldun mu bari birini?uzun zamandır konu açmıyorsun merak ettim?Valla okumadim hepsini neler dediklerini tahmin ediyorum.bwn ayni seyleri soylemeyecegim.takil,aşkini yaşa..evlenme ama. Cok yasli.takil hevesini al ayril.43 mutlu edebilecegi bi yaş ve bence erkeğin zirvesi.sen de gençsin.yaşa gitsin be amaaan neyi dusuneceksin dert ettigin seye bak
Annem beni 21 yaşında iken doğurmuş, yaşım 32 olacak Martta, yine de sen bilirsin canım..21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?