Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Site kuralına uymayan ne gibi bir durum var şuan
Site Kuralları IV

Ben sizin sadece ilgi ya da yorum almak için konu açtığınızı düşünüyorum.
Konularınız genelde toplumda hoş karşılanmayan ya da absürt olaylardan (esra eroldaki saçma sapan konu- evlilik dışı doğan çocuk gibi gibi.) oluşuyor.
Ha gerçek olduğuna ihtimal vermiyorum ama 22 ile 43 bayağı uyumsuz bir yaş. Herşeyi toz pembe mi görüyorsunuz yoksa saf mısınız anlamadım ama olmaz yani.
Babam 50 yaşında ben 22 yaşındayım, babamdan 7 yaş küçük bir adamla birlikte olmam. İstediği kadar genç gösteriyor diyin 43 yaşındaki adam 20 25 göstermiyordur eminim.

büyük harfle yazmamdaki amaç bağırmak değil belirtmekti bir daha yazmam büyük harfle tamamdır

Konu sahibi bence dalga geciyor. Hicbir inandiriciligi yok.

Actigi konulara baktim da bir enteresan her biri. Sarisin mi esmer mi olsam diye sormus bir konusunda. Ortada gorsel yok, milletten yorum istemis.

Bu haliyle de 43 yasindaki adama vurulmus.

21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adama gerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Saçı başı kır olmasa ne yazar .Parası vardır kendine bakıyordur .İç organları yaşlanmıyormu?dışla bitiyor sanki her şey .Bir defa kuşak çatışması yaşarsın .Akıl vermeye ne gerek var .Mantıklı düşünürsen bulursun gerçeği .

21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adama gerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Bence davul bile dengi dengine.Esim benden küçük 3-4 yas diyeceksiniz amaa bazen ömür torpisii.O kadar büyük olsa da sıkıntı olurdu bence.21 yaş ciddi fark vazgeçin bu aşktan

Valla okumadim hepsini neler dediklerini tahmin ediyorum.bwn ayni seyleri soylemeyecegim.takil,aşkini yaşa..evlenme ama. Cok yasli.takil hevesini al ayril.43 mutlu edebilecegi bi yaş ve bence erkeğin zirvesi.sen de gençsin.yaşa gitsin be amaaan neyi dusuneceksin dert ettigin seye bak

tavsiye verdin iyi de sen buldun mu bari birini?uzun zamandır konu açmıyorsun merak ettim?

Annem beni 21 yaşında iken doğurmuş, yaşım 32 olacak Martta, yine de sen bilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…