Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

amca demese miydiniz acabaaa?damat adayı ya sitenin kendisi

Güldüm bu yoruma ağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
22 yaşında bi kızın 43 yaşında bi adamla ne ilgisi olabilir. Ortak noktada buluşamazsınız hiçbir konuda. Arada olgunluk farkı olur, sonucta kadınlar daha erken olgunlaşıyor en az 50 yaşında birini bulmanizi tavsiye ederim.

Kalbimparamparca sen misin?

Site kuralına uymayan ne gibi bir durum var şuan

Evli olmadığına şükredecek kadar aklınız uçtuysa bi şansınızı deneyin , siz bir adım atın adam size koşarak gelir zaten çünkü üç beş yıl sonra kuş havalanamayacağı için sizin gibi çıtırı bulmuşken kaçırmaz nikahı bile basar . Göstermese de amca-baba yaşında yani abi olsa neyse

Hayır kk ilk açtığım hesap burası o da nereden çıktı daha önceden üye olmadan konuları okurdum
Çok fazla ortak noktaniz var da. Onun da kendisiyle ilgili olmayan ama başkaları için merak ettiği konular vardı. Sonra bazı mesajlarınızı okudum sağlıkla ilgili onun da tipkisinin aynısı soruları vardi. Merak etmistim

Neyse degilmissiniz.

Ciddiyim bu arada ben değilim göz kırpma emojisi koymuşsunuz ama ... ben olsam söylerim zaten söylememem için sebep yok sizinde hafızanız bayağı güçlüymüş maşAllah

Aklima kir sacli bir adam gelmemesi icin sizin 18 yasinda olmaniz lazim
Umarim degilsinizdir

43 yaşında evli değil, çocuğu yok yaşını hiiç göstermiyor yakışıklı ama evlenememiiş bu yaşa kadar da seni beklemiş mikemmel insan bak senn.. yahu istediği kadar yaşını göstermesin gerçekler var, 7 yıl sonra bu adam 40 yaşında sen daha 28 yaşında..adam ununu eleyip asmış oturaklı bir hayat yaşayacak sen eğlence, o dingin sen hareketli kuşak farkı var bir kere yani babanız olacak yaşta ama babanız olsa beni anlamıyorsun dite çemkirirsin vee yüzde yüüz adam evlii ya da boşanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…