aaaa merak ettim bak o konuları Allah tan gece uzun canım sıkılmaz burdaYok ya her gün başka bir saçmalık.
Kişinin bilgisi varsa boş değilse daha fena bir durum ...Güldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Kız boşuna zamanını harcamaaaaa merak ettim bak o konuları Allah tan gece uzun canım sıkılmaz burda
EVLİ DEĞİL
EVLİ DEĞİL
İlk önce site kurallarını bir okuyun. Ondan sonra amcayı düşünün. Dalga geçmek için bu konuları açtığınızı düşünüyorum. Akıl var mantık var çünkü. Biz burda size camdan atla desek atlayacak mısınız ki bizim sözlerimizle amcadan soğumaya çalışıyorsunuz.Şükürler olsun ki EVLİ DEĞİL
amca demese miydiniz acabaaa?damat adayı ya sitenin kendisiİlk önce site kurallarını bir okuyun. Ondan sonra amcayı düşünün. Dalga geçmek için bu konuları açtığınızı düşünüyorum. Akıl var mantık var çünkü. Biz burda size camdan atla desek atlayacak mısınız ki bizim sözlerimizle amcadan soğumaya çalışıyorsunuz.
Aşkın yaşı olmaz21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Ayyy çok pardon özür dilerim abi desem olur mu malum damat ya gözümüz var falan sanmasınlaramca demese miydiniz acabaaa?damat adayı ya sitenin kendisi
22 yaşında bi kızın 43 yaşında bi adamla ne ilgisi olabilir. Ortak noktada buluşamazsınız hiçbir konuda. Arada olgunluk farkı olur, sonucta kadınlar daha erken olgunlaşıyor en az 50 yaşında birini bulmanizi tavsiye ederim.Güldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Kalbimparamparca sen misin?O konunun hikayesini anlatıyorum lütfen bağlantı kurmayın bazen bu sitede soru sormak bile pişmanlık getiriyor ... benimle uzaktan yakından hiç bir bağlantısı yok evlilik dışı çocuk konusunun ... sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının çocuğunun babasıyla resmi nikah kıymamış olduğunu söylemişti ( sevgililermiş ) ve kızın o zamnalar hamile olduğundan haberi yokmuş ... şuanda kızı babasıyla görüşüyor fakat kendisi görüşmüyor bende de merak uyandı ve sordum bu sitenin gerçekten sevmediğim tek özelliği bu
Site kuralına uymayan ne gibi bir durum var şuanİlk önce site kurallarını bir okuyun. Ondan sonra amcayı düşünün. Dalga geçmek için bu konuları açtığınızı düşünüyorum. Akıl var mantık var çünkü. Biz burda size camdan atla desek atlayacak mısınız ki bizim sözlerimizle amcadan soğumaya çalışıyorsunuz.
Hayır kk ilk açtığım hesap burası o da nereden çıktı daha önceden üye olmadan konuları okurdumKalbimparamparca sen misin?
Çok fazla ortak noktaniz var da. Onun da kendisiyle ilgili olmayan ama başkaları için merak ettiği konular vardı. Sonra bazı mesajlarınızı okudum sağlıkla ilgili onun da tipkisinin aynısı soruları vardi. Merak etmistimHayır kk ilk açtığım hesap burası o da nereden çıktı daha önceden üye olmadan konuları okurdum
Ciddiyim bu arada ben değilim göz kırpma emojisi koymuşsunuz ama ... ben olsam söylerim zaten söylememem için sebep yokÇok fazla ortak noktaniz var da. Onun da kendisiyle ilgili olmayan ama başkaları için merak ettiği konular vardı. Sonra bazı mesajlarınızı okudum sağlıkla ilgili onun da tipkisinin aynısı soruları vardi. Merak etmistim
Neyse degilmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?