yok çok garipki hiç üzülmedim ayrılıncaBence temeli sağlam olmayan çok garip bir ilişki bu, eski nişanlının hırsına başlamışsın. Ayrılınca karalara bağlayacağını sanmıyorum, yolunu kapama bence.
Yol ver gitsin o zaman ne vaktini heba ediyorsun, aklına getirdiğine değmez. Çocuk bildiğin ergen bozması daha o kafa yani.yok çok garipki hiç üzülmedim ayrılınca
ama mesajlarına cevap verdim aradığında açtımYaşlarınız nedir?
Bir de herkes çocuğa şizofren dengesiz vb demiş ama sankim çocuğun da haklı olduğu noktalar var. 3 gün aramış, mesaj atmış hiç cevap alamayınca Allah Allah bu ne demiş. Sevgili olduğum birine 3 gün mesaj atıp cevap alamasam ben de bu ne derdim herhalde.
Öte yandan yokluğunu aramıyorsan görüşme tabi.
ben 24 o 21Yaşlarınız nedir?
Bir de herkes çocuğa şizofren dengesiz vb demiş ama sankim çocuğun da haklı olduğu noktalar var. 3 gün aramış, mesaj atmış hiç cevap alamayınca Allah Allah bu ne demiş. Sevgili olduğum birine 3 gün mesaj atıp cevap alamasam ben de bu ne derdim herhalde.
Öte yandan yokluğunu aramıyorsan görüşme tabi.
söyledim ilk şikayet ettiğinde bak benim mesaj atamama huyum var dedim bana atarsın aşarız dedi.Çocuk da haksız değil hep o mu adım atacak sevgilim bana 3 gün boyunca tek bir mesaj bile atmasa konuşmayı başlatmak için ben şüphelenirim ondan.Madem böylesiniz başta söyleseydiniz çocuğa.
ama mesajlarına cevap verdim aradığında açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?