ben o yazmadan yazmıyorum aramadan aramıyorumAllah allah ben yanlış anladım o zaman.
ben o yazmadan yazmıyorum aramadan aramıyorum
ben sevmeye çalışmak istedim oluru var mı diye düşündüm ama olmaz 3 günde ilgi göstermekten bıktıysa ooooAçıkçası ben karşı tarafta dengesizlik namına bir şey görmedim.
Nasıl bir aranıp sorulmayınca bozuluyorsak o da bozulmuş demek ki.
Erkek olması ilgi beklemediği anlamına gelmez. 3 gün aramış sormuş, karşılığını alamayınca da kendini çekmiş. Anormal bir şey değil ki bu...
Bence görüşmeyin ancak karşı tarafın iyiliği için görüşmeyin. Zaten sevmiyormuşsunuz kişilerin hayatını engellemenin bir anlamı yok.
kadın mı küçükYaş olayını problem yapma ama normal düşünebilen bir insanla çoluk çocukla değil. Arkadaşım ve eşi ile arasında 5 yaş var ama çok mutlular.
Hayır tribe girmek yerine sorsun neden yazmıyorsun diye.
kadın mı küçük
kadın küçük olamaz gibi bir algı var ben de
ben sevmeye çalışmak istedim oluru var mı diye düşündüm ama olmaz 3 günde ilgi göstermekten bıktıysa oooo
3 günde ilgi gösterdin de neyinden bunaldın diyorum yok öyle bir şey değil diyo başkası mı var diyorum asla diyor
Bence de devam etmemeniz sizin adınıza çok daha iyi. Benim sevgilimde benden 7 ay küçük 10 aydır birlikteyiz ama gelin birde bana sorun. Beni sevdiğine eminim ama o kadar saçma tavırları varki bazen kaldıramıyorum. Çocuk gibi davranıyor bende sizin gibi mesaj atmıyorum aramıyorum. Sizde bu zor durumlarda kalmayın bence olgun insanlar her zaman kıymet bilirler.
evet o da diyor sen de fedakarlık yapmalısın aşk fedakarlık ister tek ben fedakarlık yapamam değil mi diyor o da haklıdır yaAnlıyorum sizi ancak kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaya.
Buraya hanımlar "kızlar biriyle tanıştım hep ben arayıp soruyorum. Ben mesaj atınca cevap veriyor ama kendi hiç arayıp sormuyor, ne yapayım" dediğinde hepimiz "yaramaz arladaşım, ilgisiz biri demek ki delirtir seni kşarak uzaklaş" diyoruz.
Burada da durum tam tersi.
Kötü niyetli olmadığınıza eminim ancak bir de karşı taraftan bakmak lazım. O da insan nihayetinde ve beklentileri var. İlişki fedakarlık demektir "benim huyum bu" diyerek yapmanız gereken şeylerden sıyrılamazsınız.
Yanlış anlamayın beni ancak ben duygusu yüksek bir kişiliğiniz var sanırım. İyi güzel ancak kimse kimaenin egosuna uygun yaşamak zorunda da değil, değil mi?
evet o da diyor sen de fedakarlık yapmalısın aşk fedakarlık ister tek ben fedakarlık yapamam değil mi diyor o da haklıdır ya
Şans falan verme ya ne o öyleDüğünüme 4 ay kala ayrıldım.
Şimdi o evleniyor.
Ben de ayrıldıktan sonra belki de o ilişki yaptı hırsına bazı insanlarla görüştüm.
Ama bir türlü devamı gelmiyor.
En fazla 2 gün.
Şaka gibi.
Şimdi iş yerine sürekli gelen bir çocuk var paket serviste çalışıyor.
Evet çok yakışıklı ve bir o kadar güvensiz.
Görüştük bir kere sana söyleyeceklerim var dedi.
Teklif etti.
Olmaz dedim yaşın küçük en büyük sebep bu ama yaş olmasa da olmaz dedim.
Ben seni mutlu etmek istiyorum dedi.
Neyse başladık.
Ben hayatıma giren hiçbir erkeğe mesaj atmam aramam.
Değiştiremediğim kötü bir huy.
Onu da aramadım mesaj atmadım sürekli o aradı mesaj attı.
Sesini duymadan uyumam diyordu.
Sevgili olduk 3. gün mesajlar arama durdu.
Bu arada gördükçe hala gülümsüyor. Mesaj attım ne oluyor bir şey olduğu yok dedi.
Yazmadım.
Sonra hiç ilgilenmiyorsun umursamıyorsun ondan dedi
Yalan atma bittiyse bitti de olsun dedim. Başkası var diye düşündüm bir an.
O da bitti yazdı dün.
Engelledim her yerden sildim.
Bugün gene gördü.
Sonra aradı açtım ne var diye kaç defa özür diledi görüşmemiz lazım hafta sonu dedi.
Ne özürü ya sen benimle dalga mı geçiyosun dedim.
Hala özür diliyor. Amacım asla dalga geçmek değil diyor. Bağırdım biraz sonra kapatıyorum dedim kapattım.
Sizce ne yapmalıyım, şans vermeli miyim ?
Düğünüme 4 ay kala ayrıldım.
Şimdi o evleniyor.
Ben de ayrıldıktan sonra belki de o ilişki yaptı hırsına bazı insanlarla görüştüm.
Ama bir türlü devamı gelmiyor.
En fazla 2 gün.
Şaka gibi.
Şimdi iş yerine sürekli gelen bir çocuk var paket serviste çalışıyor.
Evet çok yakışıklı ve bir o kadar güvensiz.
Görüştük bir kere sana söyleyeceklerim var dedi.
Teklif etti.
Olmaz dedim yaşın küçük en büyük sebep bu ama yaş olmasa da olmaz dedim.
Ben seni mutlu etmek istiyorum dedi.
Neyse başladık.
Ben hayatıma giren hiçbir erkeğe mesaj atmam aramam.
Değiştiremediğim kötü bir huy.
Onu da aramadım mesaj atmadım sürekli o aradı mesaj attı.
Sesini duymadan uyumam diyordu.
Sevgili olduk 3. gün mesajlar arama durdu.
Bu arada gördükçe hala gülümsüyor. Mesaj attım ne oluyor bir şey olduğu yok dedi.
Yazmadım.
Sonra hiç ilgilenmiyorsun umursamıyorsun ondan dedi
Yalan atma bittiyse bitti de olsun dedim. Başkası var diye düşündüm bir an.
O da bitti yazdı dün.
Engelledim her yerden sildim.
Bugün gene gördü.
Sonra aradı açtım ne var diye kaç defa özür diledi görüşmemiz lazım hafta sonu dedi.
Ne özürü ya sen benimle dalga mı geçiyosun dedim.
Hala özür diliyor. Amacım asla dalga geçmek değil diyor. Bağırdım biraz sonra kapatıyorum dedim kapattım.
Sizce ne yapmalıyım, şans vermeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?