Kendimden 3 yaş küçük sevgili

Açıkçası ben karşı tarafta dengesizlik namına bir şey görmedim.
Nasıl bir aranıp sorulmayınca bozuluyorsak o da bozulmuş demek ki.
Erkek olması ilgi beklemediği anlamına gelmez. 3 gün aramış sormuş, karşılığını alamayınca da kendini çekmiş. Anormal bir şey değil ki bu...
Bence görüşmeyin ancak karşı tarafın iyiliği için görüşmeyin. Zaten sevmiyormuşsunuz kişilerin hayatını engellemenin bir anlamı yok.

ben sevmeye çalışmak istedim oluru var mı diye düşündüm ama olmaz 3 günde ilgi göstermekten bıktıysa oooo
3 günde ilgi gösterdin de neyinden bunaldın diyorum yok öyle bir şey değil diyo başkası mı var diyorum asla diyor

kadın mı küçük
kadın küçük olamaz gibi bir algı var ben de

Evet kadın küçük, hatta iş arkadaşımda var bu şekilde evli onların daha fazla. Ama senin yaşın 25 onun 19 ise pek iyi olmaz :) Zaten erkekler geç olgunlaşıyor. arkadaşımın eşi 28 o 33 yaşında. Yani böyle sınırlama kendini. Ev arkadaşımın anne ve babası arasında 10 yaş vardı. Kaç yıllık evliler. Akıl yaşına bak. Belli ki bu daha çocuk.

Bence de devam etmemeniz sizin adınıza çok daha iyi. Benim sevgilimde benden 7 ay küçük 10 aydır birlikteyiz ama gelin birde bana sorun. Beni sevdiğine eminim ama o kadar saçma tavırları varki bazen kaldıramıyorum. Çocuk gibi davranıyor bende sizin gibi mesaj atmıyorum aramıyorum. Sizde bu zor durumlarda kalmayın bence olgun insanlar her zaman kıymet bilirler.

Anlıyorum sizi ancak kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaya.
Buraya hanımlar "kızlar biriyle tanıştım hep ben arayıp soruyorum. Ben mesaj atınca cevap veriyor ama kendi hiç arayıp sormuyor, ne yapayım" dediğinde hepimiz "yaramaz arladaşım, ilgisiz biri demek ki delirtir seni kşarak uzaklaş" diyoruz.
Burada da durum tam tersi.
Kötü niyetli olmadığınıza eminim ancak bir de karşı taraftan bakmak lazım. O da insan nihayetinde ve beklentileri var. İlişki fedakarlık demektir "benim huyum bu" diyerek yapmanız gereken şeylerden sıyrılamazsınız.
Yanlış anlamayın beni ancak ben duygusu yüksek bir kişiliğiniz var sanırım. İyi güzel ancak kimse kimaenin egosuna uygun yaşamak zorunda da değil, değil mi?

evet hep olgun insanlarla sevgili oldum çocuksu tavırlara tahammül edemiyorum

evet o da diyor sen de fedakarlık yapmalısın aşk fedakarlık ister tek ben fedakarlık yapamam değil mi diyor o da haklıdır ya

Hiç başlama dertsiz başına dert alma canım,yaş küçük olabilir ama olgun efendi biri olur.
Bu çocuğun daha yolun başında ne istediği belli değil hiç uğraşma

evet o da diyor sen de fedakarlık yapmalısın aşk fedakarlık ister tek ben fedakarlık yapamam değil mi diyor o da haklıdır ya

Eh işler böyle yürüyor. Kısacası adam ilgi beklemiş ama bulamamış gerginlik ondan.
Yaş farkına gelince 20 den sonra 3 yaş çok büyük bie fark değil. Ancak o kişi 20 li yaşlardan daha küçükse sıkıntınız olur.
Hayrlısı olsun.

Şans falan verme ya ne o öyle

daha başında böyle dengesizce davranan bi adama nasıl güvenebilirsin?? bence hiç uğraşma net olmayı öğrensin ilk önce.

boş yere kendininde onun da vaktini harcama... devamı gelmicek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…