Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar. İşin açığı biraz içimi dökmek istedim, uzun olacak.

Ben 23 yaşındayım. İnterfilite hastalığımdan dolayı çocuğumun olmayacağı söylenmişti uzun seneler önceki bir kontrolde. O yüzden hiç evlenmeyi düşünmedim. Hiç sevgilim de olmadı, fazla kırılgan olduğum için.

Bir de amcamın oğlu vardı. Babamlar iki kardeş, aile şirketi var ikisin orta ölçekli. Amcamın da tek çocuğu var, 18,5 yaşında. O da yaşadığı testis kanserinden dolayı çocuk sahibi olamayacağı söylenmişti. O da evlenmeyi düşünmüyorum diyordu, sevgilisi olmamıştı. Normal kız arkadaşı bile yoktu çekinden birisi zaten.

Neyse, liseden sonra okumak istemedi. Zaten maddi problem yok, şirkete düşündüler babamla amcam. Ve amcam, ikimizin evlenmesi için bana söylemişti. O da bana fikrimi sordu, ben aradaki yaş farkından önce soğuk baktım. O ise, olursa sadece Nisa olsun demişti.

Annem de babamda çok sever, onlar da isteyince ben de kabul ettim. Evlendik 5 ay kadar önce. Düğün yapmadık. Resmi nikahımızı kıydık üç beş tanıdıkla beraber.

Beni eleştirenler oldu işte daha çocuk, arada kaç yaş var vs. diye.

Beni en çok bu karara iten şey, o içindeki kocaman merhameti. Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında. İnsan hayvan herkese yardım etmeye çalışır. Ha dışı da güzel mi, güzel dürüst olmak gerekirse. Ama karakteri, yaşından kat kat olgunluğu. Yanındakine sahip çıkması vs. işte. Zaten ortaokul sonuncu sınıfta annesi de vefaat etmişti. Amcam biraz da o yüzden acele etti işte, çok içine kapandı o günden sonra.

Maddi konudan sıkıntı yok. İşi zaten aile şirketimizde.
Anlaşma konusunda sıkıntı yok, zaten ikimiz de kimseyi kıran insanlar değiliz.
Cinsel konuda sıkıntımız yok, ayıptır söylemesi haftada 3 - 4 kez filan birlikteliğimiz oluyor.

Ama yaş farkı takılıyor işte kafama. İleride sorun olur mu diye. Fikirleri görüşleri değişir mi diye. İyi tanıyorum onu, yüzünün ifadesinden bile anlarım üzgün mü yorgun mu hasta mı. Ama ilerisi kafamı karıştırıyor. Bir de etrafın tepkisi.

Belki burdan da tepki gösterenler olabilir ama, sonuçta aile rızaları ve kişisel rızalarla, resmi olarak evlendik ben bir ayıp göremiyorum. Ve dediğim gibi, yalnızlık zor. Ve onu çok iyi tanıdığım için, o güzel yüreğinden ötürü böyle bir karar almıştım. Şu an için sorun yok ama işte ilerisi..
Birazcık büyüseydi keşke öyle evlenseydiniz.Ayrıca zaten evlenmişsiniz.Akılyaşta değil baştadır.

Dua etme demiyorum ki. Azıcık mütevazilik için dua et dedim zira ukelalık vurmuş karakterine. Gelip gidip iğneleyici mesajlar atıyorsun, aklın sıra dalga geçip bilmişlik taslıyorsun. Zoruna mı gitti? Sübyancı olsak, devlet evliliğe izin vermez. Dua ettiğin dinin peygamberi, peygamberimiz de 17 / 18 yaşlarında evlendi Hz. Aişe ile. Dua dua diyorsun ya. Haa şimdi gelip yok işte o bilmem kaç sene vs.

Bunu niye yazdım. Açıklayayım da yine başka yerlere çekilmesin. Din sübyancı olarak görmemiş. Devlet sübyancı olarak görmemiş. Eee, senin gibi dış kapının dış mandalı da sübnacı dese, umrumda olmaz. Adam hesabına almam çünkü.
😅😅😅😅 ya varya cesaretine baka kalıyorum peygamberlerle kendini de kiyasladin ya pes doğrusu
Ha bu arada zaten senin haddin değil bana şunu yap yada yapma demek
Dine girmeycegim yoksa seni egitecek yeterli bilgiye sahibim ama zaten ben ne demisim sen ne anlamissin anlatsamda anlamazsin git yavrucugunla ilgilen buralari sizi aşar
Hadi yavrum hadeee

Olan olmuş,biten bitmiş bundan sonra bizlere mutluluk dilemek düşer ancak 18 yaşında biri benim gözümde çocuktur.Kız/erkek fark etmez.23 yaş bile çok çok erkenken,18 yaşında henüz ergenlikten çıkmamış bir erkek çocuğuyla evlenmek bana doğru gelmiyor.Bir de öz amcanın çocuğu,kuzeninle evlenmek hic doğru gelmiyor.Sizin icin değil ama baska kisilere fikir olması acısından yazmak istedim

😅😅😅😅 ya varya cesaretine baka kalıyorum peygamberlerle kendini de kiyasladin ya pes doğrusu
Ha bu arada zaten senin haddin değil bana şunu yap yada yapma demek
Dine girmeycegim yoksa seni egitecek yeterli bilgiye sahibim ama zaten ben ne demisim sen ne anlamissin anlatsamda anlamazsin git yavrucugunla ilgilen buralari sizi aşar
Hadi yavrum hadeee

Kıyaslayan kim ki? ÖRNEK VERDİK ONU. Bak yine haklı çıktım. Senden olgun. Bana laf sokmak da senin haddin değil. İyi gel dalga geç laf sok cevap verince sönön hödddön döğöl... Oldu prenses. Beni eğitmeyi geç, kendini eğitememişin ki daha.

Bence ne yaş farkınız önemli ne de kim ne der diye düşünmek. Siz öncelikle daha 18 yaşında henüz hayatının baharını yaşayamadan evlenmiş daha hiç olgunlaşamamış biriyle nasıl hayatınızı riske attınız inanamıyorum.

Kıyaslayan kim ki? ÖRNEK VERDİK ONU. Bak yine haklı çıktım. Senden olgun. Bana laf sokmak da senin haddin değil. İyi gel dalga geç laf sok cevap verince sönön hödddön döğöl... Oldu prenses. Beni eğitmeyi geç, kendini eğitememişin ki daha.
Kiyaslamak, örnek vermek çok benzer şeyler ayrıca örnek verdiysen o daha kötü
Ayrıca forum kurallarını bilmeden honk diye dalma foruma büyük harfle yazmanin forum kurallarindaki yerin bile bilmiyosun

Üslubundan yazdiklarinda seçim yaptığın hayatın gibi itici

Sana daha fazla cevap vermiycem çünkü gerçeği kavramak yerini 18 lik Kocani büyütmek kadar daha önemli emellerin var

Yaşadığım egitimide senin gibi boş insanlar üzerinden pirim yaptirmam

Olumlu güzel bir yorum görmek ne mümkün?
Aranızda sorun olurmu olmazmı biz bilemeyiz ama siz böyle kafanıza takarsanız yakında sorun çıkar.Anın tadını çıkarın söylenenlere kulak tıkayın mutlu olmaya bakın♥️ inşaallah mutlu olursunuz🌹

Dua etme demiyorum ki. Azıcık mütevazilik için dua et dedim zira ukelalık vurmuş karakterine. Gelip gidip iğneleyici mesajlar atıyorsun, aklın sıra dalga geçip bilmişlik taslıyorsun. Zoruna mı gitti? Sübyancı olsak, devlet evliliğe izin vermez. Dua ettiğin dinin peygamberi, peygamberimiz de 17 / 18 yaşlarında evlendi Hz. Aişe ile. Dua dua diyorsun ya. Haa şimdi gelip yok işte o bilmem kaç sene vs.

Bunu niye yazdım. Açıklayayım da yine başka yerlere çekilmesin. Din sübyancı olarak görmemiş. Devlet sübyancı olarak görmemiş. Eee, senin gibi dış kapının dış mandalı da sübnacı dese, umrumda olmaz. Adam hesabına almam çünkü.
Bak burda devlet izin vermiş diyorsun ama çocuğun velisi imza atmış nikahta! Yani devlet bile dur senin aklın ermez birde veline soralım izin verecek mi bakalım diyor. Daha önce de yazdım cevap vermedin. Bu çocuk büyüdüğünde bir 5 - 10 yıl sonra derse sana ben bu hayatta hiç birsey yaşamadım, aşık olmadım, gezmedim tozmadim derse ne yapacaksın? Bugün oğlumu alirken okuldan okuldaki son sınıf öğrencilerine baktım 17-18 yaşındaki çocuklar sakalları çıkmamış doğru dürüst. Sen bu çocuğu koynuna koca diye nasıl aldın? Çocuk istismarı resmen 😏

Sayılır? Maalesef kimse kardeş sayılmıyor.
nüfus da evet ama bu işin birde genetik durumu var
hamile kaliyosun dr a gidince dr un ilk sordugu akrabalik varmi
bunlar çok önemli konular
herşey ayni anayla ayni babadan olmamayla nufusla bitmiyor maalesef

Mune Mune

Sizmişsiniz sanırım buranın yetkilisi. Konu kilitlenip ya da silinip, üyeliğim de iptal edilebilir mi? Az derdimi döküyüm diye geldim, nerde ne kadar bilirkişi, hiç kusur işlememiş ( ! ) yüce ahlaklı ( ! ) kişiler daha fazla dert sahibi yaptı. Evli olduğum insan, en azından bilip bilmeden durduk yere insaları ezmeye çalışmıyor.

Fakeyle, kötü karekterli insanla da daha fazla muhattap olmayın. Madem kötüyüz, fakeyiz, şikayetleyin konuyu da kapansın gittin.

Hakkımda başka şeyler isnat edilince, ister istemez cevap veriyorum.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yine talebiniz üzerine üyeliğiniz İptal edilecektir.

Hanımlar sizde duydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoruz.
Konuyla ilgili raporları değerlendirdiğimde ne olacak?
Süre başladı, tik tak tik tak:KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X