kendimden 4 yaş küçük biriyle beraberim

Eşim benden 7 yaş küçük :) çok da mutluyuz

Nasil tanistiniz:)

Bana kalırsa evlilik, çocuk, kurulu düzen Vs düşünüyorsanız ilerleyen zaman içerisinde çokta güvenmeyin .
Asljnda belli yaş aralığı da normal ama 34-30 gibi.
22 yaşında evlilik için erken ve 24 yaşta erken. Üstelik siz onunla ciddi düşünüyorsunuz o ne düşünüyor?
Evet mutluyum bu bana yeterli mi?yoksa evleneceğim kadın olsun diye mi düşünüyor ?
Sizede haksızlık olmamalı . Erkekler nankör olabiliyor ilişkiye emek verip belli yıl sonra bay bay deyince siz uzulebilirsiniz.
Her kadın anne olmak ister . Belli yaştan sonra zorda oluyor ne kadar nasip kısmet olsada.
. Zor bir durum hakkında hayırlısı olur inşallah. Tavsiyem ise kendinizi daha çok düşünün.

Ailesi sorun etmedi mi? Nasil tanistiniz:)
Dil kursunda tanıştık. Benden küçük olduğu için aklımın ucundan bile geçirmedim benden hoşlandığını falan. Bana karşı duygularının olduğunu söyleyince yaş farkını söyledim. Olabilir, ben sana aşık oldum ne yapabilirim benden önce doğmuş olman koca bir ömrü birlikte geçirmeye engel mi dedi :) içimden, kurban olurum ben sana, dedim. Ailesine hiç sormadı. Geleneksel yapıda bir ailesi var. Karşı çıkabilecekleri için belki de dik durdu. Taviz vermedi. Herşey yolunda kızlar :) mutluyuz

5 yaş küçük biriyle 1,5 senedir beraberdik, hayatımın aşkıydı, onun için de öyleydi hala öyle biliyorum. Ama yer yer çatışmalar yaşadık 5 sene dile kolay. senin de 4 senede yaşadığın seyler sana çok şey katmış oluyor ve o arkadan geliyor. Yani o olgunlaştıkca fikirleri değişecek, bakış açısı değişecek, senin için evlilik yaşı evet ama o da senin gibi bekar olarak 4 sene daha geçirmek isteyecek belki.

Mesela 26-30 arasında da yaş farkı aynı ama 22-26 daha riskli. daha yeni yeni keşfediyor bazı şeyleri çünkü.

Bir de 22 yaşındaki insana bu kadar erken evlilik muhabbeti yaparsan fazla uzun sürmez söyleyeyim. Birisi demiş, birlikte tatiller, yanına gidip kalmalar falan bir çok erkeğin hoşuna gidecek şeyler bunlardan etkilenmis olabilir .

Yaa ne güzel örnek maşallah benim sevgilim de benden 5 yaş küçük başlangıçta umrumuzda olmadı ikimiz de öyle aşık olduk ama sonra ben bir çok şeyi yaş farkına bağladım. Şu an ayrıyız geri dönme çabaları var ama nasılsa bu yaş farkı yüzünden bitecekti düşüncesiyle uzak tutuyorum kendimi.

Siz kac yaşlarınızda evlenmiştiniz?

nedendir bilmem bende bir ay küçük biri bile bana hep itici ve kardeşim gibi gelirdi bu benim fikrim ama sevdiyseniz neden olmasın o yaşlarda erkekler genelde olgun bayanlarla takılmak ister ama yaşları 30 olduktan sonra malesef kendilerinden küçüklere yönelir

Bu yaş farkları herkese göre değişir.
Bana göre erkek 35 ten önce büyümüyor. Hatta bazıları 35 ten sonrada. Ben 30 yaşındayım erkek arkadaşım 32. Ama inanirmisin bazen 15 gibi geliyor. Yani ne olursa olsun genelde erkek kadından hep küçüktür.
Ama yinede 22 yaş bir erkek için evlilik icin bence çok erken. Hadi diyelim 25 te evlendi 35 e gelince başka arayışa girebilir içinde kalmış şeyler olabilir. Bunların hepsi ihtimal tabiki. Ama gözardı sa etmemeli.

Ben 33 eşimde 27 yaşına yeni girmişti:)))tanıştığımızda 24:)
İlk eş 9 yaş büyüktü yani olmayınca yaşa bakmaz!

anlaşabılıyor musunuz önemli olan o 4 yas buyutulecek bir fark değil. ama daha çok yenısınız biraz zamana bırakın bence bu kadar detaylı düşünmek için erken.

En büyük özelliği güvenilirliği ve ayakları yere saglam basması olan bir burç. Çocuğum olsa ben de oğlak isterdim:)
Benim kızım da oğlak, bazen çok inatçı oluyor ama yinede memnunum burcundan :)

arkadaşlar selam,

yorumların hepsini okudum. inanın içim rahatladı biraz. tepki alırım diye düşünüyodum ama benzer bi çok örnek ve destek gelince mutlu oldum.

22 çok erken evet, ama işte kadınlar böyle biraz. illa yarını düşünürüz.

zaman bırakmak gerek biliyorum, zaten şu an onu yapıyorum. karşımdakini bişeye zorlamıyorum kesinlikle. sadece oluru var mı diye sormuştum, var dedi çoğu kişi.

teşekkür ederim.

Bana göre kadının erkekten 4 yaş büyük olması normal, yaş farkında bir sorun yok ama erkek arkadaşınızın 22 yaşında olması, evlilik gibi ciddi kararlar vermesi için çok küçük bir yaş.
Siz 30 erkek arkadaşınız 26 olsa neyse ama bir erkek için 22 yaş, evlilik için çok küçük bir yaş.

Ben 33 eşimde 27 yaşına yeni girmişti:)))tanıştığımızda 24:)
İlk eş 9 yaş büyüktü yani olmayınca yaşa bakmaz!
Kesinlikle katılıyorum önemli olan ruhların anlaşması. İki taraf birbirini bulduysa zaten elalemin ne düşündüğü de dert değil. Pınar Altuğ da yağmur Atacan'dan 12 yaş büyük ama çok mutlular senelerdir

Aranızda cinsellik geçtiyse bu kadar gözü kara düşünmen normal.
Yine de bu kadar kaptırma kendini.
22 yaşındaki her erkek beyniyle düşünemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…