Kendimden başka biriyle konuşmanın vakti geldi sanırım...

Ben okudum, üslubunuz çok güzel ve çoğu kişiye göre kendinizi çok iyi ifade etmişsiniz.
Eşiniz size ihtiyacınız olan sevgiyi veriyor mu ? Sizin hassasiyetinizi anlayabiliyor mu ?
Bu durumlar sizi sevgi dilencisi yapmaz. Sadece cesaretli ve atik olmanız için neler yapabilirsiniz bunu düşünün çünkü sanıyorum ki bu konuda kendinizle ilgili memnun olmadığınız şeyler var. Kendiniz çözüm bulamazsanız bir psikologla iletişime geçebilirsiniz.
Babanızın söyledikleri artık hiç bir şey ifade etmiyor bu yüzden onu affedip yükünü hafifletin. Baba ben iyiyim ben mutluyum lütfen benim için üzülme diyerek bir adım atabilirsiniz. Geçmişi değiştiremezsiniz bu yüzden bir şekilde bununla barışın, geçmişinizi kucaklayın herkesin farklı farklı yolları vardır.
Geçen gün Afganistan ve Pakistan arasındaki bir bölgede yaşayan Kalaş halkını konu alan bir belgesele rastladım mesela, insanoğlu evrende damla kadar bile değil... Biz şuan bu problemlerimizi düşünürken başka bir toplulukta bu dertlerimizi mumla arayacak insanlar var.
Ben çok çıkmazda olduğumda böyle düşünürüm. Evrende bir damlayız ama kendi adımıza kıymetli bir damla ve zaman çabuk geçiyor, ne geçmişimizi düşünerek bugünü zehir edelim ne de gelecek hakkındaki kaygılarımızla... Bugün sadece sahip olduğumuz tek andır. Bugünü güzel geçirmek adına ne geçmişe çok takılı kalalım ne de geleceğe çok odaklanalım. Gelecek için tek düşünceniz UMUT olsun, Umut ederken de bugünü kaçırmayın.
Annenizi affedin babanızı affedin, geçmişin kötü izlerinden kurtulmak için affetmek en iyi yoldur.

O kadar güzel noktalara değinmişsiniz ki çok teşekkür ederim :) Henüz evli değilim, babam ve kız kardeşlerim ile hayata devam ediyorum ve aslında her gün güne başlarken 'hayattan bir gün daha çaldım ve sağlığım yerinde' diyerek başlıyorum. Ve dediğiniz gibi, çok daha fazla sıkıntılarla yaşamaya çalışan insanlar var ve en azından benim bir şansım var çözüm arayabiliyorum. Ve evet affetmek konusunda kesinlikle haklısınız,belki de benim ihtiyacım olan şey affetmek ve özgürleşmek.. Akşamınız güzel olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…