• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

Zaten herkes gereken cevabı vermiş. Bence artık ne yapacağını biliyor olmalısın. Henüz 5 aylık tanışmışlığınız var. İlişki bile değil. Adamın yüzünü bile görmemişsin. Bir kere bile bir araya gelmemişsin. Yalanın dolanın bini havalarda uçuşuyor. Sözlerinin hiç birini yerine getirmemiş. Adamın söylediklerinin hepsi hikaye. Henüz çok geç olmadan kaç kurtul.

Canım daha küçüksün belli ki bu adamda sana yar olmaz. Kimbilir senin gibi daha kimlerle konuşuyordur. Baksana başında ne işler var. Durup dururken kimsenin evini bir kız basıpta senden hamileyim demez söyler misin yemin edecek kadar nasıl emin olabiliyor 5 ay da bir kere gelmemiş hepsi bahane gelse ne olacak gelmemesi daha hayırlı senin için bırakıp gitse seni ne izini bilirsin ne yolunu ne adresini hadi biliyorsun diyelim seni istemedikten sonra ne yapacaksın hala destek olayım mı diyorsun. Buluşmadığın görmediğin huyunu suyunu bilmediğin birine nasıl güvenirsin. Sakın görüşme bir daha ne yaparsa yapsın önünde daha çok uzun bir gelecek var. Sil görüşme gerekirse numaranı değiştir.

kızım 24 yaşındasın küçük de değilsin
geçen ay konu açtın babası başkası ile evlendirecekti bu adamı
o kadar yazdık hiiiiç dinlememişsin
niye yoruyosun ki insanları dikkate almayacaksan
illaki başın belaya mı girsin istiyorsun
belli ki uğursuzun arsızın teki

destek ol tabi adama sonra buraya konu aç nasıl kurtulacağım bu beladan diye

Ben bu zamanda bu genç kızları gerçekten anlamıyorum.Evde problemmi yaşıyorlar da kendilerini hemen bir aşka atıyorlar.Hayatlarında bir amac bir idealleri mi yokta böyle basit ilişkiler evlilik hayalleri peşinde koşuyorlar.
Güzelim yaşın sanal muahbbetle aşk yaşanmayacağını bilemeyecek kadar çokta küçük değil.Sen şimdi gece gündüz telefon konuşmlaraı yaptığın birini gerçekten sevgilin mi sandın.İlişki mi yaşadığınıza inandın.Evlilik hayalleri de kurup,şu an hayatında görmediğin bilmediğin ne idüğü belirsiz adam için kendimden büyük dert diye bahsediyor dertleniyorsun.
Adamın gerçekte kaç yaşında olduğu ne olduğu belli bile değil NASIL YA NASIL GÜVENİRSİN.hERŞEYİ GEÇTİM.
Herşeyi geçtim,bütün anlattığı herşey doğru olsun,yahu koskoca 5 ayda 1 gün gelmeyen,birkez dahi görmediğin adama bu nasıl bir aşktır ya.Aşkı basitleştirmeyin Allah aşkına.Facelerinizden diğer sosyal sitelerden tanımadığınız kimselerin sizi eklemesine izin vermeyin,kimseyi eklemeyin.Kimseye numaralarınızı vermeyin.Tanımadığın kimselerle telefonda dahi görüşme.Hırsızlıklar,kadın satıcılığı,uyuşturucular dolandırıcılıklar bile böyle böyle başlıyor.Ya Allah aşkına Allah ın verdiği aklı biraz olsun kullanın ya.
Adam sırf telefon geyiğinden hoşlanıyor diye 5 ay kafa bulmuş.Yahu şu dakkadan sonra onun için tek damla dökersen ne diyim sana yaa.Hala destek olsam mı diyordun.Ya lütfen biraz aklınızı başınıza alın.Bu kadar da değil.

bes ay cok uzun bir süre yanına gelmeliydi bu sürede ama sacma bahaneler üretmis ...destek oldun diyelim cocuk ondan cıktı ozaman nolucak ..??? yüzünü bile görmedigin biri icin bu kadar büyük sıkıntıların altına girme derim ben ..

yalan soyledigi kesin.

fakat anlamadıgım şu ki;
insanların sanaldan neden farklı bir kimlikle yok dayımdı yok kız hamileydi hikaye anlatır, amac ne?!

Olasılıklar:

1- Diğer arkadaşların da dediği gibi , adam gelmemek için bahaneler üretiyor. Sen bu bahaneleri yedikçe, adam coştukça coşuyor, hikayeler yazmaya devam ediyor. Yaşı-konumu-medeni durumu yalan. Oyun oynuyor seninle

2- Seni deniyor. Nereye kada ona inanıyorsun? Nelere tamam dersin? Yani senin ne kadar kolay lokma (salak) olup olmadığına bakıyor. Sonrasında ona göre hareket edecek. Sen onun isteklerine boyun eğer misin , onu tartıyor.

Benim hareket rahatsızlığım var, yani ilaç almadan yolculuk yapamıyorum, ayrıca uçak fobim. Buna rağmen en yakın arkadaşımı çok özlediğim zaman, yanıma küçük çocuğumu da alarak, ayıla bayıla, ilaçla sersemleye sersemleye 8 saat otobüs yada 1 saat uçak yolculuğunu göze alıyorum. Arkadaşım için ! Eşimden 5 ay ayrı kalmamak için dünyanın bir ucuna 15 saat uçtum, ilaç üstüne ilaç içerek , halüsinasyonlar göre göre bitirdim o 15 saati. Şimdi sen düşün bakalım, bu adam sana niye gelmez ? Seni bu kadar seven, seninle evlilik hayallerini paylaşan bu adam ,5 ayda neden 1 kere bile gelemez?

KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMA :( DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SU:DNA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA :(

Konu fake değilse eğer;

Bu kadar PALAVRAYA inandığına göre bayağı saf olman gerekir.

Adam gelmemek için bi dünya bahane uydurmuş.
Dalga geçmiş.Sen halen dna testi diyorsun :)

BENCE BEKLE BU SÖYLEDİKLERİ DIŞINDA DAHA NASIL ABARTILI YALANLAR SÖYLEYECEK LÜTFEN BİZİDE BİLGİLENDİR.

4 ayda anne komalık oldu, babayla büyük kavga edildi, hala öldü :37: Rusya'dan hamile eski sevgili geldi...
Bu Kadar sürede bu kadar felaketin bi adamın başına geldiğini en son Yaprak Dökümü'nde görmüştüm... :ssz:

Allah başka dert vermesin bacim. Kendinden büyük dert değil bu. Sanırım dikkat çekmek icin boyle iddialı bi başlık actin?
çözümü basit, 24 yaşında bi kiz gibi davranip bu ne idugu belirsiz adamdan ayrilacaksin,
ya da sineye cekeceksin. Önceki konunda kimseyi kaale almamissin.
kendi iyiliğin için bu sefer al yani:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Hayır gerçekten anlamıyorum. Bizde ki beyin sizde de var.

5 ay bir erkek gelmiyorsa, kendini action dizilerinin başroldeki çapkını gibi gösteriyorsa nedir?

Ben söylemeyim... :ssz:

bende E$imle netde tani$tim ama 1 ay sonra yanimdaydi 5 (aramiz 550 km idi ) .. ve biz goru$tukden sonra sevgili adini koyduk konu$mu$luugumuza ..

sana o adamin ipligini iki gunde doker elien verirdim , sana soyledigi yalanlarin hepsini banada soylerdi sirf senin gozune sokmak için yapardim bunu ama evli barkli kadinim , bekar olsaydim inan yapardim
sen bu kadar saf olursan o olamsa ab$kasi kandirir seni

adam gel dese gidecen sanki,sakin ama sakin boyle bi delilik yapma,organ mafyasimi, fuhus çetesimi , ba$ka bi psilikli Alalh biir
belkide evli abrkli kart bi zamparadir

anaan babanda mi yok senin sahip çikaack, gece gunduz kimle konu$uyorsun diycek ?

Son düzenleme:
5 ay boyunca gelmeyen biri sahte rus gelinden olmayan cocugunun garantisiyle seni yine kekler bi 3-5 ay daha oyalayıp gelmez yanına. sivil polis dayı olayı da pek ikna edici değil bilesin. ayrıca o gelmedi iyi güzel seni cagırıp hadi gel dememesi en güzeli. sakın böle bi hata yapıyım deme kendimden büyük derdim var demişsin ortada sen falan kalmaz allah korusun.

Yıl 2013 . Hala bu tip yalanları yiyoruz yani valla şaşıyorum.
Kendinden büyük dert dediğin bu olsun .
Bu adam ya evli ya da serserinin teki .
İyi ki kalkıp gelmiyo da, başına türlü işler açmıyor .

Son düzenleme:
Okuyan ziyaretçi sayısı üye sayısını geçince aklıma başka şeyler geliyor.:51:

Neyse doğru olduğunu var sayarsak; adam seninle evliyken görüşebilir ayrılık aşamasındadır, görev icabı başka yerdedir, eşiyle sıkıntıları vardır.

İnsan gördüğü tanıdığı kişiler tarafından bile kandırılıyor kaldı ki görmediğin biri.

..söylediklerim yasadıklarım hepsi gerçek hanfendi öncelikle bunu söyleyeyim..Çok büyük bir yalnızlık, bunalımda olduğum bir dönemde tanıştım ..bir anda sevgiye ne kadar ihitiyacım olduğunu ve onun bunu giderdiğini hissetim ve hep zor kız oldum onun gözünde..sürekli arayan msj atan 3G İLE görsmek isteyen o oldu...bEN HEp sadece tanıyalım vs modundaydım bi baktım giderek bağlandım,anlatamıyorum kimselere o yüzden buraya yazdım

5 ay boyunca gelmeyen biri sahte rus gelinden olmayan cocugunun garantisiyle seni yine kekler bi 3-5 ay daha oyalayıp gelmez yanına. sivil polis dayı olayı da pek ikna edici değil bilesin. ayrıca o gelmedi iyi güzel seni cagırıp hadi gel dememesi en güzeli. sakın böle bi hata yapıyım deme kendimden büyük derdim var demişsin ortada sen falan kalmaz allah korusun.

yok...ben asla gitmeyeceğim..çünkü gerçekten dediğiniz gibi br iş var bu işin içinde yoksa bu kadar sürüncemede kalmadı

Düşünmen bile hata...
O kız kendinden emin olmasa bu kadar rezillik çıkarır mı ki.. tabi bunun doğruluk payı nedir hiç fikrim yok...
6 aylık hamile biri ortada sizin ilişkide 5 aylık ne hızlı adammış....
Kanlı canlı karşında görmediğin kokusunu bilmediğin bir adama neyin desteginden bahsediyorsun ki?

bende öyle dedim o kız kendinden emin baksana evine gelmez hele ki rus hiç öyle seylere önem vermez dedim.ya yalan sölüoosun ya da cidden Allah bana işaret gösteriyor..

bende E$imle netde tani$tim ama 1 ay sonra yanimdaydi 5 (aramiz 550 km idi ) .. ve biz goru$tukden sonra sevgili adini koyduk konu$mu$luugumuza ..

sana o adamin ipligini iki gunde doker elien verirdim , sana soyledigi yalanlarin hepsini banada soylerdi sirf senin gozune sokmak için yapardim bunu ama evli barkli kadinim , bekar olsaydim inan yapardim
sen bu kadar saf olursan o olamsa ab$kasi kandirir seni

adam gel dese gidecen sanki,sakin ama sakin boyle bi delilik yapma,organ mafyasimi, fuhus çetesimi , ba$ka bi psilikli Alalh biir
belkide evli abrkli kart bi zamparadir

anaan babanda mi yok senin sahip çikaack, gece gunduz kimle konu$uyorsun diycek ?

Allah korusun..ben gerçekten yazdıklarınızla kendime geldim..sanki aylardr uyumuşum smdi gerçekleri farkediyorum :(

Ben bu zamanda bu genç kızları gerçekten anlamıyorum.Evde problemmi yaşıyorlar da kendilerini hemen bir aşka atıyorlar.Hayatlarında bir amac bir idealleri mi yokta böyle basit ilişkiler evlilik hayalleri peşinde koşuyorlar.
Güzelim yaşın sanal muahbbetle aşk yaşanmayacağını bilemeyecek kadar çokta küçük değil.Sen şimdi gece gündüz telefon konuşmlaraı yaptığın birini gerçekten sevgilin mi sandın.İlişki mi yaşadığınıza inandın.Evlilik hayalleri de kurup,şu an hayatında görmediğin bilmediğin ne idüğü belirsiz adam için kendimden büyük dert diye bahsediyor dertleniyorsun.
Adamın gerçekte kaç yaşında olduğu ne olduğu belli bile değil NASIL YA NASIL GÜVENİRSİN.hERŞEYİ GEÇTİM.
Herşeyi geçtim,bütün anlattığı herşey doğru olsun,yahu koskoca 5 ayda 1 gün gelmeyen,birkez dahi görmediğin adama bu nasıl bir aşktır ya.Aşkı basitleştirmeyin Allah aşkına.Facelerinizden diğer sosyal sitelerden tanımadığınız kimselerin sizi eklemesine izin vermeyin,kimseyi eklemeyin.Kimseye numaralarınızı vermeyin.Tanımadığın kimselerle telefonda dahi görüşme.Hırsızlıklar,kadın satıcılığı,uyuşturucular dolandırıcılıklar bile böyle böyle başlıyor.Ya Allah aşkına Allah ın verdiği aklı biraz olsun kullanın ya.
Adam sırf telefon geyiğinden hoşlanıyor diye 5 ay kafa bulmuş.Yahu şu dakkadan sonra onun için tek damla dökersen ne diyim sana yaa.Hala destek olsam mı diyordun.Ya lütfen biraz aklınızı başınıza alın.Bu kadar da değil.

Yasadıgım problemler vardı evet ama aşılmayacak gibi deildi..sadece yalnızlık hissediyordum kocaman bir yalnızlık..Hani o kadar kalabalığın ıcınde herkes vardr ama sen yalnz hissedersin kendini..yapayalnız...değersiz hissedersin..Öyle bir dönmdeydim ve ailem sürekli baskı yapıyordu istemeye gelenler vardı artık evet demem evlenmeyi düşünmem için biriyle..böyle zor bir dönemde kendimi onla tanışırken buldum..yemin ederim anlatıklarm gerçek..sonra zamanla kaptırdım kendimi..hep masumca ama..sadece ilgisini alakasını sevildiğimi hissetmeyi sevdim belki de..düsnsene uykudan korkarak uyanınca arayıp nasılsın diye sorabılcek bi insandı o ..hiç bir kız kendiyle eğlenilsin ,,vakit geçirilsin istemez ..herkes mutlu olmak ister..ben sadce acaba mı dedim bu kez olur mu kader mi bu dedim ? İçime b sevgiyi Allah koydu alacak olan da ALLAH asla isyan etmiyorum elbet..ama dediğiniz gibi 0 bir kez bile gelmedi hep sabrettim sonunda ise bu son olayda koptum..dedikleriniz gözümün açılmasına yarıyor..BURDA BİR KİŞİ BİLE ONUN HAKKINDA İYİ BİŞEY SÖYLEMEMİŞ FARKINDAYIM HERSEYIN FARKINDAYIM ..SADECE TESEKKÜRLER

5 ay boyunca gelmeyen biri sahte rus gelinden olmayan cocugunun garantisiyle seni yine kekler bi 3-5 ay daha oyalayıp gelmez yanına. Sivil polis dayı olayı da pek ikna edici değil bilesin. Ayrıca o gelmedi iyi güzel seni cagırıp hadi gel dememesi en güzeli. Sakın böle bi hata yapıyım deme kendimden büyük derdim var demişsin ortada sen falan kalmaz allah korusun.

haklısınız.tesekkürler vakit ayırıp yazdıgınız için..asla gitmem oraya

Back
X