KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMA

DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SU

NA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA