- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
kIZLAR şuana kadar hep söylediklerinizi dinledim zaman geçtikçe de zaten doğru bir karar olduğunu anladım..Teşekkürler öncelikle...Dün sürekli beni aradı engelli ama ekrana düşüyor "Dahili Kullanıcı Grubu Dışında ARama"şeklinde ..HER NEYSe aradım en istiyosun hala dedm..bir sürü sey zırvaladı..Annemlerde bana inanmıyor kimse inanmıyor yoruldum..üzerime bir iftira atıldı ve tüm sevdiklerim annem dahi yazıklar olsun dedi gruru meselesi yaptım kanıtlıcam bunu.Sende inanma bana SENDE..Benim yalancı adi seref...siz bir insan olduğumu düsünüyosun sen de hadi itiraf et demi dedi ? Bende evet ne bekliyosun yarı yolda yüz üstü bıraktın beni dedim..tanışma hikayemiz olan tavla almstım hediy olarak ona..elimde aldığım tavla işten izin alıp saatlerce senn gelmeni bekledim sense son dk hamile hikayesi yazdn vs diye bagrdım !!Allah üzerine yemin ederim sana anlattgım hersey bastan sonra harfi harfne doğru bir kez bile yalan sölemedim vs dedi tabi asla inanmadım içim hep eksik güvensiz ona karşı..dedikleriniz kulaklarımda ÇINLADI...Her neyse asıl bomba bu bahsettiği hamile kız 2 aydır bir erkeğin evinde kalıomus adam bunu def etmiş evinden ..ortada kalınca daha öncew birlikte olduğu erkeklere para koparmak için vs karınındaki cocugu kullanarak kim yerse artık sevgillerinden hangisi YERSE öyle bir yalşan uydurmuş güya...o eski sevgilisini b buldular dün gece güya öyleymiş..O adama da aynısı yapms senden hamileyim bak diye..bu adam benim görüştüğüm eski arkadaşımın yani evine gidip ailesine anlatacakmış herseyi aynısnı bana da yaptı inanmayın vs diye..DURUM BUNDAN BUNDAN İBARET KIZLAR !
Sen de bunu yedin mi?