kendimden igrenıyorum!!

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
off cok berbat bır haldeyımm!!

eskı sevgılım benı artık ıyıce hayattan soguttu.. nasıl sevmısım onu hıc anlamıyorumm..

ayrılıgı bır türlü kabullenmıyor.. baslarda kacırırım sunu bunu yaparım tehdıtlerı vardı onlar bıttı sımdı ıgrenc ıgrenc mesajlar atıyor, is yerımın önlerınde gezınıyor.. 1bucuk sene cıktık.. aynı mahallenın cocuklarıyız.. hatta bu eylül söz takıcaktık aıleler tanısacaktı fln ama sonradan gözlerım pat dıye acılıverdı sacma salak haraktelerınden dolayı yanı saten hep varmıstda bu haraketlerı ben fark etmemısım sevdıgımden..

gezdık eglendık falan fln ee dogal olarak fotolarımızda var beraber cekındıgımız.. neyse bır gün kızkıza bız yüzmeye gıttık o bunu duyunca atlamıs gelmıs dogal olarak utandım yanı dogal mı normal mı bılemıcem ama agzının suyu aktı resmen saldırcak dıye ödüm koptu neyse salak gıbı o halımlede foto fln cekındık bununla ay ne kadar salakmısım ben ya o kadar pısmanım kı ahh sımdıkı aklım olsaaaaa..

bu hıc bır fotomuzu sılmemıs.. ona gerı dönmezsem bu sene ıcınde söz takmazsak aıleme gösterecekmıs o fotoları.. allahım mıdeme kramplar gırıyor..

onu sevmıyorum onunla bır hayatı kesınlıkle düsünmüyorum..hatta aklımda baska bırısıde var.. yanı onunla ımkansız ve sacma salak tehdıt yüzünden ona dönemem =( bu ısın sonu gelmez hep tehdıt eder..

ya bırde cok azgın bır erkek.. gögüslerımle, kalcalarımla, bacaklarımla ılglı sacma yorumlarda bulunuyor mesajlarında..
hatta dıyar pala dıye bır sarkıcı var onun sevıs benımle sarkısını dınleyıp benı hayal edıyormus ...ne ıgrenc :14: :14: ınsan sevdıgınle öyle seyler yasamak ıstermıs.. falan fılan ..aynı mahalladeyım bu cocukla ben yaaa !!!

Ay bu ne yaa :50: Annenle paylaş olmadı, yardımcı olur sana kızar eder ama eninde sonunda kızısın yine korur kollar seni :31: O çocuğa karşı da üç maymunu oyna ne dediklerini duy ne gör ne de konuş onunla muhatap olma hiç.Düşündükçe moralini bozacak çünkü ne biçim bir bakış açısı varmış hey Allah'ım

Ay psikopat mı o aşşalık!:47: Kesinlikle taviz verme gerekiyosa da görtersin ailene (ki sanmıyorum blöftür.) Ailenin tepkisi ne olur bilemiyorum ama gerekirse de dayağını bile ye cezalar al ama ona boyun eğme dediğin gibi ucu bucağı gelmez hep taviz veren taraf olursun. Ay resmen sapık Allah korumus seni de gözünü açmış fakat bunun için kendinden nefret etme her insan hata yapabilir.

canm bak benimde başımda vardı bu tarz bi olay beni her gece uykumdan uyandıtıp tehdit ediyodu evinizi arıcam işte anlatıcam şöyle böyle ne tehditler ne tehditlerr ama hiç bişey yapamadı amacı beni geri döndürmekti ve huzursuz etmekti sence o fotografları ailene gösrtince ailen ona gününü göstermicekmi bence amacı seni huzursuz edip iyilikçe döndüremedi kötülükle döndürmek aklındaki kişiyede eğer bunu kaldırabilecek biiyse aıkça söle senden önce bi arkadaım olmuştu felan diye ama eğer sormazsa yada irdelemezse onu bile söleme bence kafana takpta huzursuz olma boş yere bence hiiç bişey yapamaz son çırpınışları

Ay bu ne yaa :50: Annenle paylaş olmadı, yardımcı olur sana kızar eder ama eninde sonunda kızısın yine korur kollar seni :31: O çocuğa karşı da üç maymunu oyna ne dediklerini duy ne gör ne de konuş onunla muhatap olma hiç.Düşündükçe moralini bozacak çünkü ne biçim bir bakış açısı varmış hey Allah'ım

sakin ol herşeyin bi çözümü olur öncelikle attığı tehtid mesajlarını sakın sılme dursun,ailen fotoları görse tepkısı ne olur yardımcı olabılıcek bı aıle buyugun yok mu yada sneı koruyup kollayan onun cekındıgı bırısı

kendinden igrencek hiç bi durum yok çünkü bi insanla zaman geçirmeden beraber olmadan onun kötü yada iyi biri olduğunu anlayamazsın ki bu kişi sevgilin ister istemez güzel günlerin geçmiştir yaşanacak şyler varsa yaşanmıştır ama geçmiş geçmişte kalır canım ve o şahıs bence blöf yapıo hiç bişey yapamaz öle kolay değil bu işler onun sandığı kadar

taviz vermeyin,cevap vermeyin.bir ömür boyu tehdit altında mutsuz olmaktansa asla korkmayın ailenize durumu anlatın..en büyük yardımcınız aileniz olacaktır.belki kızar aileniz ama o kızdıkları zamana mı bir ömremi bedel olmalısınız iyi düşünün...

soinucta havuza gitmisniz herkese acik bir yer o resimlerden ne cikacak...

mayolu ya da bikini en fazla eli omuzandadir seninkide belinde

annenle konus bence..

cesaret edemez hem etse ne olacak yapti diyelim seni kazanacak degil ya o yüzden yapamaz

akilliysa

Ay ne korkuyorsun bikini ila havuz kim sevgilisi ile resim cektirmedi ki , zamanninda hepimizin yaptigi seyler, korkulcak bi durum degil, tabiiki hos da degil, ama bunun icin ona dönemesin.

Sen deki gel göster aileme, daha iyi iste ailem senin nasil oldugunu basdan anlasinlar.
Sanki ne olcak zorlami evldendircekler beni seninle ?

Sen erkekligine yakisdiriyorsan kime gösterirsen göster de.

Ne kadar korkarsan okadar üzerine gelir inan.

böyle devam ederse polisede gidecegini söyle.

soinucta havuza gitmisniz herkese acik bir yer o resimlerden ne cikacak...

mayolu ya da bikini en fazla eli omuzandadir seninkide belinde

annenle konus bence..

cesaret edemez hem etse ne olacak yapti diyelim seni kazanacak degil ya o yüzden yapamaz

akilliysa

saclarımız ıslak ıkımızde yanyanayız yanı öyle bır foto ve koca sacma bır gülümseme :14: o kadar pısmanım kı ..

annem saten hıc hoslanmıyordu onu yanı haberı vardan ondan.. babamın dogal olarak haberı yok.. aıleme anlatamam .. erkek kardesım duyarsa gebertır onu :18:

polısten kımse korkmuyorkı ..

bırak gebertsın gorsun gununu saka bı yana bu sekılde yasanmaz bı kac ay kusluk yapar aılen en fazla sonra duzelırısnız

Allah ona başka meşguliyet versin de seninle ugrasmasın ... :( birine aşık falan olsa hemen keşke :((

keskeee olsa .. aslında essek gıbı calısıyor.. nasıl vakıt buluyorda benı böyle cıleden cıkarıyor ya. haftalardır ıcıme aıyorum gececek gececek dıye ama artık doldum :14:

Ay ne korkuyorsun bikini ila havuz kim sevgilisi ile resim cektirmedi ki , zamanninda hepimizin yaptigi seyler, korkulcak bi durum degil, tabiiki hos da degil, ama bunun icin ona dönemesin.

Sen deki gel göster aileme, daha iyi iste ailem senin nasil oldugunu basdan anlasinlar.
Sanki ne olcak zorlami evldendircekler beni seninle ?

Sen erkekligine yakisdiriyorsan kime gösterirsen göster de.

Ne kadar korkarsan okadar üzerine gelir inan.

böyle devam ederse polisede gidecegini söyle.

yanı gözlerımı onunla actım.. ılk sevgılım ve hep son olmasını dıledım.. baskasını düsünmezdım hıc hayatımda.. sımdıkı aklım olsa böyle mı olurdu .. =(

dınlemıyor vallah kalın kafa anlamıyor.. tam bır bela

o bence seni çileden çıkarıp bu şekilde kendine döndürmeye çalışyo sende o zaman fotomontaj dersin iftra atyıo drsin ama asla yumuşama emin ol o kadar cesaret yoktur neymiş babanın karşısına geçip fotoları göstercek yemez kusura bakmada amaç seni tırstırıp kendine eniden döndürmek çünkü emin,m kendine senin gibisini bulamayınca bu yola başvurdu

canim sadece ceneyse babalar cok söylenir ama babadir unutur sahip cikar..

ya hic aldiris etme korkutgunu hic belli etme..

yanlis hatirlamiyorsam yurt disindasin git polise bak bakalim ne oluyor..yasinda resit yani kendi basina halldebilirsin

öyle kolay degil korkmuyorum diyor ya nasil korkamzmis yapmayacagin icin korkmaz

buralardaki polisleir biliyorsun tirsar tirsak

Back
X