Tamam şimdi başta 7 yaşa göz yumup bir yaş daha küçük olması için geriye adım atmak biraz saçma geliyor. Ama daha da saçma olan şudur, sosyal ağ dan görüşüp yüz yüze pek bir ortama gelmeden geleceğe kenetlenmek iyi yön ile bakılamaz. Çünkü görüştüğün kişi görmeden etmeden yazarak telefon ederek kendini fazlasıyla kaptırması normal. Hadi diyelim niyetlendiniz ilerisine. Kendi ailene açıkladığında onlar da saçma bulmayacak mı? Hadi onu da geç, görüştünüz baktınız beklentiler farklı olduğunu anladınız. Şimdiye kadar yazışmaların ve telefon ile görüşmelerin ''vakit harcama'' olduğunu öğrenmeyecek misiniz?
O genç sevginin ve evliliğin daha ne olduğunu bilmeyecek bir yaşta. Sen ise hayat tecrübesi yapmış biririsin. O Ayrılamıyor ise mesafeni koru elbet de gün gelecek bırakacak. Ve benden tafsiyem bende erkek arkadaşımı sosyal ağdan tanıdım ama o zamana kadar sahip olmadığım huy ile buluşmaya davet ettim ve olay sosyal ağ dışı ilerledi. Yazarak sadece konuşarak bir ilişki süremez. Ha abimde Türkiye'den biri ile tanıştı ve arada 2500 Km mesafe var ancak ilk buluşmadan sonra ilerisine geçtiler.