Kendimden nasıl soğutabilirim?

Son Yorum yapan arkadaşlarım kesinlikle Size katılıyorum ve çok teşekkürler.

Toplumun algısına bugün gerçekten şaştım ve anladım ki bu ülkede ben feminist filan olmayı bırakıyorum.

Bana destek verenleri bile taşlamaya başladılar Allah vicdan akıl fikir versin.

Lütfen bu konu kapansın artık mesaj attım hala kapanmadı çok rica ediyorum.

Bu konu yoruma kapatılabilir mi?
Yahu ne taşlaması ne şeyi?herkes yorumunu söylüyor Allah sana akıl fikir versin eleştiriye açın biraz kendinizi.Ve tüm yorumlar senin iyiliğine yönelik

Kızma bana ama bence ikiniz de ayni yaştasınız neden mi ? Daha yüz yüze bile gelmediğin, elini tutmadığın, aynı masada yemek yemediğin insanla nasıl evlilik düşünürsün ? Düşünmesen bile böyle konuları nasıl konuşursun inan anlamadım hadi onun kanı deli akıyo da sen 28 yaşındasın neden böyle bir konuşmanın içine girdin ?
Büyük olsaydı hiç tanımadığın insanla evlilik hayali kuracaktın anlamına geliyor yazdıkların
Belki yan yana gelince o elektriği alamayacaksınız ayrıca madem böyle derin konulara girdiniz neden yüzyüze görüşmek istemediniz ? Başka ilde dahi olsa böyle samimi olan çiftlerden biri mutlaka görüşmek isterdi...

Aşkın yaşı yoktur derler ama inanma vardır
7 yaş sanıyordum 8 miş nasil kendimden soğutayım diyorsun 1 yaşın bu kadar hesabını yaparken aradaki 7 yaşı etkisiz eleman mı yaptın cnm ? Yaş farkı çok fazla olayı dramatize etmeden düzgünce ķırmadan ayrıl

50 kere söylenmiş ben tekrar söyleyeyim, mesele fark değil mesele yaşlarınız. 20 yaşında bir erkeğe o gözle bakabilmenizi aklım almadı. Üstelik öğretmenmişsiniz o ayrı fecaat, resmen öğrencileriniz yaşında farkındasınız degil mi?
Ya boşver bunlar sadece duymak istediklerini duyarlar

50 kere söylenmiş ben tekrar söyleyeyim, mesele fark değil mesele yaşlarınız. 20 yaşında bir erkeğe o gözle bakabilmenizi aklım almadı. Üstelik öğretmenmişsiniz o ayrı fecaat, resmen öğrencileriniz yaşında farkındasınız degil mi?
:KK57::KK57:
Lütfen ciddi olmadığınızı söyleyin. Yoksa kadın doğduğum için utanacağım.

Tüm yorumlar senin iyiliğin için, kısmına göz bayma imojisi olsa onu kullanirdim. İnanın ilk 3 sayfayı okuyan çoğu ABLA!si yorumu yapmış. Bu eleştiri değildir..
Aradaki fark 2 sini ilgilendirir.
Çok haklısın zaten bu saatten sonra sadece ikisini ilgilendirir biride yorumum işine gelmediği için yöneticiye etiketledi şikayet etti yani eee tabi işine gelmeyince

Bence yaş konusuna girilmeden internet üzerinden geçen 1 yıl tek konu olmalıydı
Oda konu oldu ama yaş kısmının üstünde durulmasının sebebi konu sahibinin bile bu kısımdan dolayı emin olamamasıydı eee o bile emin değilken millet nasıl olumlu baksın

Koskoca 1 sene hiç gorusmeden bukadar tutulmak, evlilik planlari yapmak pek saglikli kararlar degil. Yas farkida bana gore cok , iyiliginiz adina bu iliskiyi noktalamaniz daha iyi olacaktir bence.

Mesele 8 yaş degil siz hala anlamadiniz mi?

Mesele şu ki;

8 yaş şayet 35 yaşında bir adam ve 43 yasinda bir bayan arasinda olsa idi veya 33 yasinda bir adam ve 40 yasinda bir bayan vs vs örnekler cogaltilabilir ne demek istediğimin anlaşıldığını düşünüyorum yaş sorun olmaz idi.

Size tuhaf gelen nedir? Çok ciddiyim. Nasıl ki öğrencisiyle evlenen lise öğretmenimi yadirgadim, konu sahibini de yadırgıyorum. Kadın erkek farketmez bu kadar yaş farkı normal mi?
Kardeş sana gore bana gore değil. Ama herkes de sen yada ben değil. Lütfen bunu anlayin. Bunu kavrasak ortada sorun kalmayacak.
Ben karpuz seviyorum diye herkes sevmek zorunda mı?
Tercihleri yargilaniyor resmen. Bu haksızlık. Yaşları uçuk bi yaş değil ki? Sultan gelin misali sanki kondaktaki bebek bahsedilen ..

Evlilik konuşmamın sebebi ben biriyle sevgililik konusuna girdiysem evlilik niyetiyle başlarım o da ilk kez bu konuları benle konuştuğunu söyledi.

28 yaşında biri de aşık olabilir ey toplum...

Yemin ederim sultan gelin oldum çıktım valla billa.

----Allah rızası için şu konuyu yoruma kapatmama yardımcı olun ben yapamadım. ---

Oda konu oldu ama yaş kısmının üstünde durulmasının sebebi konu sahibinin bile bu kısımdan dolayı emin olamamasıydı eee o bile emin değilken millet nasıl olumlu baksın
Bacım konu sahibini bi kenara koy, kadınlar 20 erkek- 28 kız yaşına karşı? Bu kendilerinin tercihiyken bize ne yaş yargılamak ablası demek bize mi düştü. O zaman kızlar küçük olun a kız kardeş değilsin. Ama maalesef işte.

Back
X