Kendimden nasıl soğutabilirim?

Evlilik konuşmamın sebebi ben biriyle sevgililik konusuna girdiysem evlilik niyetiyle başlarım o da ilk kez bu konuları benle konuştuğunu söyledi.

28 yaşında biri de aşık olabilir ey toplum...

Yemin ederim sultan gelin oldum çıktım valla billa.

----Allah rızası için şu konuyu yoruma kapatmama yardımcı olun ben yapamadım. ---
Hemen evlenin size mutluluklar okey işte istediğin yorum beğendin mi?dur bir dakika buda işinize gelmedi değil mi? Benden bu kadar yardım edelim dedik şu düştüğümüz hallere bak şikayet bile edildim yahu hadi size mutluluklar

Hemen evlenin size mutluluklar okey işte istediğin yorum beğendin mi?dur bir dakika buda işinize gelmedi değil mi? Benden bu kadar yardım edelim dedik şu düştüğümüz hallere bak şikayet bile edildim yahu hadi size mutluluklar

Sen taktın bana ve bizim gibilere yahu.

Ne bu çekemediğin farklı düşünceye tahammülü olmayan sensin.

Hakaret etme yalnızca benim gibi düşünmene lüzum yok.

Bacım konu sahibini bi kenara koy, kadınlar 20 erkek- 28 kız yaşına karşı? Bu kendilerinin tercihiyken bize ne yaş yargılamak ablası demek bize mi düştü. O zaman kızlar küçük olun a kız kardeş değilsin. Ama maalesef işte.
Canım benim sende haklısın da fikir sormuş millet cevaplamış bu kadar.

Yaş filan sorun değil bence de. Belki uç bir örnek ama zamanında Pınar Altuğ'a neler dendi. Kadın hala mutlu mesut, çocuğunu da yaptı. Artık o kadar da uçurum yok görüntü olarak aralarında. Kimseyi ilgilendirmez yaş olayı bence...

Önemli olan yüzyüze gelinmemesi bence. Sürekli görüşseniz, belki yaş değil de çok daha farklı bir sorun çıkacak veya o kadar iyi yürüyecek ki yaş sizin için sorun olmayacak. Bir insanı hissetmeden bilemezsiniz, belki ilk gördüğünüz an bile soğuyabilirsiniz...

28 yaşındayım 20yaşında yeğenim var resmen çocuk gibi arkadaşlarını falan düşünüyorum da aman aman
Bence de 20 yaş bir erkek için çokçok küçük kız da aynı yaşta olsa yada bir iki yaş küçük olsa tamam diğer türlü yani 20 yaş erkeği 96 doğumlu değil midir ya:KK53:

Bugün kendimi bütün benim gibiler için feda ettim ben ya delireceğim konu da kapanmadı hala zaten..

Tek olumlu yanı çocuğa burda konu açtığımı ve yorumları söyledim soğudu bugün benden.

Son düzenleme:
Siz ne kadar zamandir gorusuyorsunuz.enerjiniz iyiyse anlasabiliyorsaniz gorusmeye devam edin bence.
Benim.kuzenimde keneinden 8 yas kucuk biriyle evli gayete mutlular.

Kardeş sana gore bana gore değil. Ama herkes de sen yada ben değil. Lütfen bunu anlayin. Bunu kavrasak ortada sorun kalmayacak.
Ben karpuz seviyorum diye herkes sevmek zorunda mı?
Tercihleri yargilaniyor resmen. Bu haksızlık. Yaşları uçuk bi yaş değil ki? Sultan gelin misali sanki kondaktaki bebek bahsedilen ..

Uslubunuza dikkat edin lutfen ne kardeşi? Konu sahibi konusunda "1 yil hic gorusmedik derdim budur" dememiş ki, yaş farkını sorun ediyorum ayrılmak istiyorum demiş. Asıl farkli yere çeken sizsiniz konuyu :) bana gore 28 yaşında bir kadının 20 yaşında bir erkeğe bakması normal değil. Kardeşim o yaşlarda biriyle görüşüyor olsa kadın hakkında da iyi düşünmezdim. Konu sahibi bunu dert edip konu açmış, ben de "evet dert etmekte haklısın" diyor ve durumun absurtlugunu ifade ediyorum.

:KK70::KK70::KK70:

Kucagina oturt sev onu ablasiii..
Bu nedir ya Allah askina tum yorumlariniz insanlarin dertleriyle alay etmek seklinde yorum yapmak icin yorum yapmak zorunda değilsiniz birinin derdi buyuktur oburununun onemsenmeyecek kadar kucuk gorunur ama kisinin kendisine agir gelir

Kusura bakmayin ana ciddi ciddi paikolojik sıkıntılariniz oldugunu dusunuyorum

Belki okuyordur diye yaziyorum.

Daha önünde çok zamanın var. Daha çok aşık olcagin insanlarla karşılaşırsin.henüz çok gençsin. Kardeşim senin yaşında ve yeni universiteye gidiyor. Daha okulu bitecek iş bulacak hayata atilacak. Bu zaman içerisinde kaç farkli kiz arkadaşı olacak kim bilir.

20 yaşında herseyin basinda bir erkek olarak 28 yaşında işini gücünü oturtmuş hayatina iyi kotu bir yon vermiş bir bayani taşımak kolay iş değil. Nedem boyle bir sorumluluk yukluyorsun kendine?

Zaten istemiyor arkadaşta seni nasil sogutabilir diye bize sormuş bak.

Şimdi mesela öğretmen arkadaslarla yemege cikicaz eşli senide gotureyim dese o ortama girince nasil hissedersin kendini?

Ben soliyim sıkılırsın bunalirsin çünkü biz yaşlılar biraz sıkıcı olabiliyoruz. ))Ev geçim dertlerimiz eşli çocuklu problemlerimiz var sen bunlarin içine girmek için çok gençsin.

Ha illlaki istiyorum diyorsan napalım buyur çek bir kadinin kahrini da arkana bakmadan kaç :)

Konu sahibi 7 yaş farki bilirken yaş farkının 8 olduğunu ögrendiğinde olmayacaģını anlayıp ayrılmak istemesi

Benim takıldığım konu yüz yüze gelmediğin biriyle nasıl evlilik hayali kurulur ?

Iki ayri konu birlesirse de hem yaşi kücük hemde yüz yüze gelmediniz bu durumda olmasi mumkun diil

Benim bir arkadasim kendinden 8 yas kucuk biriyle evlenecek ama adam 32 yasinda isini gucunu bulmus okumus etmis hayatin zorluklarini cekmis biri

Arkadasimda 40 yasinda oda isinde gucunde gorsen adamdan kucuk sanirsin ve ikisi de hic evlenmemis ve yillardir birlikte olan insan

20 yasinda net basinda bir kizla tanisip sanal ask yasayan bir erkek ya cok bostur yapacak isi gucu yoktur yada asosyaldir.. zaten olgun biri olsaydi, cesaretli olsaydi yanina gelip tanisirdi seninle

Senin bos anina denk gelmis, yalnizligini paylasmissin ama yanlis insani secmissin hele ki nisan atmis gormus gecirmis birisin bu islere daha mantikli bakman gerekiyor

Benim sevgili olduklarım benden 3-5 yaş büyüktü ama zeka yaşları küçüktü sonradan farkettim. En vahimi de bu bence. (25 yaşındayım)

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?

Arkadasim ne yazik ki bende boslukta oldugubu dusubuyorum 7yas yada8 yas az buz bi fark degil arada cag farki var sayilir neredeyse

Aslinda boslukta olmasan seninde boyle bir seye kapilmayacagini dusunuyorum

Bence ne kendini nede onun daha fazla kapilmamasi icin acik ve net olmayacagini anlat ve bitir karsinda bir cocuk var sayilie 20 yasindaki cocuk evlilikten falan ne anlar ki bu yasta evlilik mevzularina girer

Bu nedir ya Allah askina tum yorumlariniz insanlarin dertleriyle alay etmek seklinde yorum yapmak icin yorum yapmak zorunda değilsiniz birinin derdi buyuktur oburununun onemsenmeyecek kadar kucuk gorunur ama kisinin kendisine agir gelir

Kusura bakmayin ana ciddi ciddi paikolojik sıkıntılariniz oldugunu dusunuyorum

Al benden de o kadar. Tespitinize sonuna kadar katılıyorum.

Back
X