Yazık ya coluguna çocuğuna eşine. Bugün sana yapar başka yerde başka kadına. Kişiliksiz. Valla sen üzülüyorsun insansın ama üzmiyim derken kendini çok zor durumda bırakırsın. Güzel öneriler gelmiş hiç cevap verme, görmezden gel duymazdan gel. Belki davranışlarına dönüt oLMAZSA kendiliğinden söner.Bende birine söylemeyi düşünüyorum ama çok arada kaldım, bir de çocuğu bakıma muhtaç işinden ederlerse ona üzülürüm, benden uzak dursun istiyorum
Biz de onun cesaretsizliğini beslemek yerine, tek başına da dünyayı ateşe verebileceğine inanmasını sağlayalım.Mavi Mucize
Konu sahibinin bu mesajina oyle dedim cekindigi icin.
Normalde siz cok haklisiniz .Benim basima gelse ben kendim resti cekerim.Evli oldugumu soylemeye gerek duymadam uzaklastiririm.Ama burasi turkiye ve kadına kendi basina saygi duyan kalmadı malesef ancak kendi elimizle yaparsa yapariz.Ama konu sahibi cekiniyor biraz sanırım.
Ben yarın yetkili biriyle görüşeceğim iş yerinde, haklısınız bilsinler en azındanYazık ya coluguna çocuğuna eşine. Bugün sana yapar başka yerde başka kadına. Kişiliksiz. Valla sen üzülüyorsun insansın ama üzmiyim derken kendini çok zor durumda bırakırsın. Güzel öneriler gelmiş hiç cevap verme, görmezden gel duymazdan gel. Belki davranışlarına dönüt oLMAZSA kendiliğinden söner.
Onu adam düşünecek. Zamparalık yapmasın işinden korkuyorsa. Açık açık tersleyeceksiniz. Öyle böyle diyerek pasif davranırsanız daha çok üzerinize gelir.Bende birine söylemeyi düşünüyorum ama çok arada kaldım, bir de çocuğu bakıma muhtaç işinden ederlerse ona üzülürüm, benden uzak dursun istiyorum
Bir de yeni başladım iş yerinde millet beni yanlış anlayacak işimden olacağım o yüzden konuşacağım yarınİşte burda davrandığın gibi adamın karşısında da mıymıy davranıp ezik durursan adam gönlünün olduğunu ama kendini naza çektiğini düşünüp iyice üstüne gelir.
Az biraz çıkar şu tırnaklarını
Rahatsız olduğunuzu net bir şekilde belirtin. Muhtemelen diğer çalışanlar tarafından da biliniyordur ilk defa yaptığını da düşünmüyorum bu adamın.Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Ya işte susup olaylar daha çirkin bir hâl aldığında konuşursan yanlış anlaşılırsın tabi baştan dişli olmak lazım.Bir de yeni başladım iş yerinde millet beni yanlış anlayacak işimden olacağım o yüzden konuşacağım yarın
Sertce uyar baktin olmadi şikayet et ...Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Bakıma muhtaç evladı var ve onu düşüneceği yerde gönül eğlendirme derdinde, kimse kusura bakmasın hiç acımam yaptıklarının sonucuna katlansın, sizin dert ettiğiniz kadar çocuğunu dert etse adam olur oturur, siz çocuğuna üzülüyorsunuz da o sizi eline geçirse bu da bir ananın evladı deyip de hiç üzülmez vallahi, siz bu kafayla acıya acıya acınacak hale düşersiniz kusura bakmayın.Bende birine söylemeyi düşünüyorum ama çok arada kaldım, bir de çocuğu bakıma muhtaç işinden ederlerse ona üzülürüm, benden uzak dursun istiyorum
Sizce ne yapmalıyım peki, yarın yetkili biriyle görüşeceğimBakıma muhtaç evladı var ve onu düşüneceği yerde gönül eğlendirme derdinde, kimse kusura bakmasın hiç acımam yaptıklarının sonucuna katlansın, sizin dert ettiğiniz kadar çocuğunu dert etse adam olur oturur, siz çocuğuna üzülüyorsunuz da o sizi eline geçirse bu da bir ananın evladı deyip de hiç üzülmez vallahi, siz bu kafayla acıya acıya acınacak hale düşersiniz kusura bakmayın.
Yaşadığınız rahatsızlığı anlatacaksınız. Şikayet eder cümlelerle değil, sizde yarattığı olumsuz hisleri anlatarak.Sizce ne yapmalıyım peki, yarın yetkili biriyle görüşeceğim
Çok net konuşun bence. Önce hiç tartışmadan '' Eşiniz sorun etmeyebilir ama ben sorun ediyorum. Buluşma ve görüşme gibi konuları bir daha açmayın hatta mümkünse iş dışında da benimle konuşmayın lütfen '' diye net bir çizgi çekin. Zaten hala devam ederse bu sapıklığa girer o zaman şikayet en iyi çözüm olur.Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Yani üst yönetimden birine söylemem gerekiyor değil mi, bende yarın söylemeyi düşünüyorumYaşadığınız rahatsızlığı anlatacaksınız. Şikayet eder cümlelerle değil, sizde yarattığı olumsuz hisleri anlatarak.
Mesela, kimsenin beni taciz etmeye hakkı yok diyerek.
Çoluk çocuğu var onlara üzülüyorum ama gibi cümleleri asla kurmayarak. O pislik herifle yahut ailesi ile empati yapmaya çalışmayın. Herkes yaptığı seçimlerin sonuçlarını yaşamalı.
Unutmayın, bu konunun merkezinde siz varsınız.
Önce durumu özetleyeceksiniz. Sonrasında da, ben işe yeni girdim ve bu olumsuz durum bütün motivasyonumu düşürüyor. İşimle ilgili hiçbir sıkıntım yok ve sıkıntı olan kısmı çözmenizi rica ediyorum diyeceksiniz.
Bu sizin en insani hakkınız ve lütfen biraz cesur olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?