- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Nasıl bir hiyerarşi var bilmiyorum ama, sizin direkt olarak sorumlu olduğunuz kişi ile görüşmeniz doğru olur.Yani üst yönetimden birine söylemem gerekiyor değil mi, bende yarın söylemeyi düşünüyorum
Aynen ve patrona telefonunuzu adamın mesajlarını göstermeniz gerekiyor adam savunmasında başka şeyler anlatmaması için.Yaşadığınız rahatsızlığı anlatacaksınız. Şikayet eder cümlelerle değil, sizde yarattığı olumsuz hisleri anlatarak.
Mesela, kimsenin beni taciz etmeye hakkı yok diyerek.
Çoluk çocuğu var onlara üzülüyorum ama gibi cümleleri asla kurmayarak. O pislik herifle yahut ailesi ile empati yapmaya çalışmayın. Herkes yaptığı seçimlerin sonuçlarını yaşamalı.
Unutmayın, bu konunun merkezinde siz varsınız.
Önce durumu özetleyeceksiniz. Sonrasında da, ben işe yeni girdim ve bu olumsuz durum bütün motivasyonumu düşürüyor. İşimle ilgili hiçbir sıkıntım yok ve sıkıntı olan kısmı çözmenizi rica ediyorum diyeceksiniz.
Bu sizin en insani hakkınız ve lütfen biraz cesur olun.
Bir sakin olun önce, güzel fikirler geliyor, elbet biri mizacınıza uyar, anlık sinirle bizim de gazımızla acele karar vermeyin, sağlam olsun, git konuş diyenlere katılmayacağım çünkü anlayacağını sanmıyorum, hatta hastalıklı beyni ilgi olarak bile algılayabilir, yetkili kişi halden anlayıp çözecek biriyse konuşmakta fayda var.Sizce ne yapmalıyım peki, yarın yetkili biriyle görüşeceğim
Ama işe yeni başladım ya bence biriyle konuşsam daha mantıklı olur dimi onlar beni tanımıyor çünkü o eski bir çalışan ona inanabilirler, bu tarz insanlar yüzünden işimden olmak istemiyorumBir sakin olun önce, güzel fikirler geliyor, elbet biri mizacınıza uyar, anlık sinirle bizim de gazımızla acele karar vermeyin, sağlam olsun, git konuş diyenlere katılmayacağım çünkü anlayacağını sanmıyorum, hatta hastalıklı beyni ilgi olarak bile algılayabilir, yetkili kişi halden anlayıp çözecek biriyse konuşmakta fayda var.
Ben ne yapardım diye soruyorsanız eğer, daha mesajıma neden cevap vermedin diye bağırdığında, herkesin içinde, sen hayırdır dayı benimle derdin ne diye sorardım, yanlış anladın derse de Ahmet de Ali de burada çalışıyor onları değil de neden seni yanlış anladım acaba derdim, verdiği cevaba göre karşılığını alırdı. Herkesin sitili farklı.
Diğer düşüncem de şikayet etmeyip çok soğuk mu davransam acabaBir sakin olun önce, güzel fikirler geliyor, elbet biri mizacınıza uyar, anlık sinirle bizim de gazımızla acele karar vermeyin, sağlam olsun, git konuş diyenlere katılmayacağım çünkü anlayacağını sanmıyorum, hatta hastalıklı beyni ilgi olarak bile algılayabilir, yetkili kişi halden anlayıp çözecek biriyse konuşmakta fayda var.
Sen ne yapardın diye soruyorsanız eğer, daha mesajıma neden cevap vermedin diye bağırdığında, herkesin içinde, sen hayırdır dayı benimle derdin ne diye sorardım, yanlış anladın derse de Ahmet de Ali de burada çalışıyor onları değil de neden seni yanlış anladım acaba derdim, verdiği cevaba göre karşılığını alırdı. Herkesin sitili farklı.
Gidip biriyle konuşursanız da savunma yapınca yine ona inanabilirler, bir sürü kadın var, bu güne kadar kimse şikayet etmedi de iki günlük kız neyimi görmüş derse, sizi suçlu çıkarması da mümkün, bu türlerden her şeyi bekleyeceksiniz, akılı adımlar atmakta fayda var.Ama işe yeni başladım ya bence biriyle konuşsam daha mantıklı olur dimi onlar beni tanımıyor çünkü o eski bir çalışan ona inanabilirler, bu tarz insanlar yüzünden işimden olmak istemiyorum
Ne yapmalıyım pekiGidip biriyle konuşursanız da savunma yapınca yine ona inanabilirler, bir sürü kadın var, bu güne kadar kimse şikayet etmedi de iki günlük kız neyimi görmüş derse, sizi suçlu çıkarması da mümkün, bu türlerden her şeyi bekleyeceksiniz, akılı adımlar atmakta fayda var.
Ben ne yapardım diye düşünüyorum,Ne yapmalıyım peki
Hic cekinme. Ben bu tavrinizdan samimiyetinizden rahatsizim ne munasebet yemege gidecekmisim babam yasinda bi adamla ayip yahu illaki boylemi konusmak lazjm de bas git. Mumkun mertebe insan icinde yap ki iftira atamasin. Terbiyesiz adam..naif bulmus sizi sozde kurnazlik yapiyor. Korkmayin! Rabbim en dogru sekilde davranmanizi saglasin inşallah.Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Normal şartlarda fikrinize harfiyen katılıyorum ama bu türlerin derdi saygı değil, başka bir erkeğe de saygı duyduğundan değil, korktuğundan uzaklaşıyor.Bunu hiç doğru bulmuyorum.
Karşımızdaki erkek, bizim özgürlük alanımıza müdahale ediyorsa, bize saygı duymayı öğrenecek!
Sevgilisi olmayan kadınların da herkes kadar saygıyı hak ettiğini öğrenecekler.
Kendi hemcinsine duyacağı saygının içine tüküreyim onların.
Sevgilim kıskanıyor muhabbeti çok yersiz ve seviyesiz olur.
Hatta hissiyatım beni yanıltmıyorsa, bu tarz karaktersizler çok pişkin olur ve "ayrılırsanız haber ver" diyecek kadar alçalabilirler.
Bir kadın, sadece kendi kimliği ile saygıyı hak eder.
Lütfen şahsi algılamayın, bu durum çok can sıkıcı ve çok doluyum bu konuda. Sizin iyi niyetinizden şüphem yok ama o sapıklarla böyle başa çıkmak çok zor.
Sevgilim var sizin bu tavırlarınizi görse size de bana da çok kızar deyinYeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Karısına üzüldüm.. ne adamlar var ya ne çıkarla yaklaşıp ne olacak sanıyorlar kim bilirYeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Hadi ordan ben yaygarayi basarım sonra iş sarpa sarıp kendini haklı çıkarır bunun gibiler inceldiği yerden kopsun ..Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?