Kendimden nasıl uzak tutabilirim?

Yani üst yönetimden birine söylemem gerekiyor değil mi, bende yarın söylemeyi düşünüyorum
Nasıl bir hiyerarşi var bilmiyorum ama, sizin direkt olarak sorumlu olduğunuz kişi ile görüşmeniz doğru olur.
Eğer kendi üstünüz olan kişiyi çiğneyip, en üst düzeyde yönetime anlatırsanız, iş etiğine uymaz. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Ayrıca kendiniz de cesur olun. Korkmayın size bir şey yapamaz hiçkimse.

Aynen ve patrona telefonunuzu adamın mesajlarını göstermeniz gerekiyor adam savunmasında başka şeyler anlatmaması için.

Adama aslında mesaj bile atabilir. Bilmemne bey işe yeni girdim ve kimseyi kırmamak, saygılı olmak için biraz fazla kibar davrandım. Bana mesaj atmayın iş dışında sizinle herhangi bir yerde buluşmayacağım. Bunu teklif edebilecek cesareti bulmanız bile beni rahatsız ediyor. Önemli olan sizin niyetinizin ne olduğu değil rahatsız olmam.

Sizce ne yapmalıyım peki, yarın yetkili biriyle görüşeceğim
Bir sakin olun önce, güzel fikirler geliyor, elbet biri mizacınıza uyar, anlık sinirle bizim de gazımızla acele karar vermeyin, sağlam olsun, git konuş diyenlere katılmayacağım çünkü anlayacağını sanmıyorum, hatta hastalıklı beyni ilgi olarak bile algılayabilir, yetkili kişi halden anlayıp çözecek biriyse konuşmakta fayda var.

Sen ne yapardın diye soruyorsanız eğer, daha mesajıma neden cevap vermedin diye bağırdığında, herkesin içinde, sen hayırdır dayı benimle derdin ne diye sorardım, yanlış anladın derse de Ahmet de Ali de burada çalışıyor onları değil de neden seni yanlış anladım acaba derdim, verdiği cevaba göre karşılığını alırdı. Herkesin sitili farklı.

O sizi rahatsız ederken sıkıntı hissetmiyor da siz niye kendinizi kasıyorsunuz. Milletin içinde gayet anlayacağı şekilde direk rezil et.

Ama işe yeni başladım ya bence biriyle konuşsam daha mantıklı olur dimi onlar beni tanımıyor çünkü o eski bir çalışan ona inanabilirler, bu tarz insanlar yüzünden işimden olmak istemiyorum

Diğer düşüncem de şikayet etmeyip çok soğuk mu davransam acaba

Ama işe yeni başladım ya bence biriyle konuşsam daha mantıklı olur dimi onlar beni tanımıyor çünkü o eski bir çalışan ona inanabilirler, bu tarz insanlar yüzünden işimden olmak istemiyorum
Gidip biriyle konuşursanız da savunma yapınca yine ona inanabilirler, bir sürü kadın var, bu güne kadar kimse şikayet etmedi de iki günlük kız neyimi görmüş derse, sizi suçlu çıkarması da mümkün, bu türlerden her şeyi bekleyeceksiniz, akılı adımlar atmakta fayda var.

Ne yapmalıyım peki

Korktugunuzu urkekliginizi anlıyordur o.bundan dolayı ustunuze üstünüze geliyordur. Milletin içinde tepkinizi gösterin.

Ne yapmalıyım peki
Ben ne yapardım diye düşünüyorum,

Yalnız kalmazdım, karşıma alıp dert anlatmaya da çalışmazdım, muhabbete de girmezdim, herkesin içinde yapınca ağzının payını verirdim ama, herkesin gözünün önünde olsun ki kıyıda köşede yalan yanlış konuşamasın, herkesin önünde döksün derdini, inkar ederse çürütecek gerekçeler sunardım, misal sen kafanda kuruyorsun derse, çevrede gencecik insanlar var kuracaksam onlarla kurarım senle ne işim var derim.

Ne hikaye yazdım be sizin yerinize ben döğüştüm adamla.

Adamla birebir konuşup uyarmaya çalışmayın bence. Eğer mesaj atarsa mesajda amacınız önemli değil yazmanız beni rahatsız ediyor falan yazın ve mesajı saklayın. İnsanların yanında sizi rahatsız ederse sesinizi yükseltmekten çekinmeyin, rahatsız olup tepki gösterdiğinize şahit olan birileri olsun. Duyulmasın diye sizin değil o pisliğin uğraşması gerekiyor. Çok üzüldüm ve sinirlendim. Yalnızken onunla konuşmayın, yanınıza gelirse ortamı terk edin. Böyle sapıklar sonradan iftira atmaya çalışıyor genelde o yüzden rahatsızlığınızın dışardan belli olması sizin lehinize olur bence. Ben olsam korkmadığımı, çekinmediğimi ve rahatsız olduğumu belli ettikten sonra bir süre beklerdim şikayet etmek için. Çünkü ne yazık ki size inanmama veya abarttığınızı söyleme ihtimalleri olabilir. Ama eğer elinizde bir kanıt varsa beklemeyin tabi. Son olarak, sevgilim var gibi açıklamalara asla girmeyin derim. Bir erkeğin hayatımıza müdahalede bulunmaması için başka bir erkeğin varlığı mı gerekli gerçekten Ayrıca özel hayatınızla ilgili bir bilgiyi onunla paylaşmış olmanız daha çok cesaret verebilir. Umarım kurtulursunuz çok sinirlendim

Hic cekinme. Ben bu tavrinizdan samimiyetinizden rahatsizim ne munasebet yemege gidecekmisim babam yasinda bi adamla ayip yahu illaki boylemi konusmak lazjm de bas git. Mumkun mertebe insan icinde yap ki iftira atamasin. Terbiyesiz adam..naif bulmus sizi sozde kurnazlik yapiyor. Korkmayin! Rabbim en dogru sekilde davranmanizi saglasin inşallah.

Normal şartlarda fikrinize harfiyen katılıyorum ama bu türlerin derdi saygı değil, başka bir erkeğe de saygı duyduğundan değil, korktuğundan uzaklaşıyor.

Ha sevgilim kıskanıyor lafı çok kötü size katılıyorum, yani o olmasa bir şansım var diyecek adam, o zaman da ayrılınca haber ver der tabi.

Kadın olarak sonuna kadar direnirim ama gücümün yetmediği yerde bir erkeğin desteği beni aciz yapmaz.

Bir keresinde toplu taşımada itin biri gencecik kızı sıkıştırmış, kız karşı çıktı, sararmış dişlerini göstere göstere ben bir şey yapmadım ki diyor, sonra biri geldi burnunun üstüne kafayı koydu, en son yerde, abi b.kunu yiyeyim diye ağlıyordu. Bunlarla hep birlikte savaşmak lazım.

Sevgilim var sizin bu tavırlarınizi görse size de bana da çok kızar deyin

Karısına üzüldüm.. ne adamlar var ya ne çıkarla yaklaşıp ne olacak sanıyorlar kim bilir

Nasıl bu kadar yüz bulabiliyor. Rahatsız oluyorum diyinxe ısrar mı ediyor. Sapık mı bu herif

Hadi ordan ben yaygarayi basarım sonra iş sarpa sarıp kendini haklı çıkarır bunun gibiler inceldiği yerden kopsun ..

Müge de ki Sinan dan sonra korktum valla ben

Hiç konuşmayın selam dahi vermeyin pis sapıklar lanet olsun ya

İşe girersin işte dadanırlar bir rahat yüzü görmedi bu kadınlar

Bu herif bariz sapık haddini bildirmez isen daha da ileri gider ne kadar erken o kadar iyi sustukça ileri gidicek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…