- 15 Ekim 2016
- 6.812
- 12.307
- 248
‘+10000000Ya işte susup olaylar daha çirkin bir hâl aldığında konuşursan yanlış anlaşılırsın tabi baştan dişli olmak lazım.
Bak biz bile burdan aldık sende ki bu korku enerjisini. O adam da sendeki bu pasifliği hissettikçe üstüne gelecek.
Ayrıca milletin yanlış anlamasını miktir et kendin rahatsız olduğun için uyar.
Geçen yanıma geldi hep böyle inatçı mısın dedi bende ben zor bir insanım ben kimseye güvenmem güveniyormuş gibi görünürüm dedim, 2 gündür yanıma gelmiyor artık, normalde üst yöneticiye söyleyecektim ben yeniyim o eski çalışan olduğu işin ona inanabilirler diye bir şey demedim şimdilik, vazgeçtiğini düşündüm açıkçası, birkaç defa insanların yanında abi dedimMüge de ki Sinan dan sonra korktum valla ben
Hiç konuşmayın selam dahi vermeyin pis sapıklar lanet olsun ya
İşe girersin işte dadanırlar bir rahat yüzü görmedi bu kadınlar
Bu herif bariz sapık haddini bildirmez isen daha da ileri gider ne kadar erken o kadar iyi sustukça ileri gidicek
Sert bir dille uyar ama o adamın anlayacağını sanmam. Artık amca demeye başla. Ne amcası dersede babamla aynı yaştasın senin isminde bir amcam var ağız alışkanlığı dersin. Hep amca demeye devam et..Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
ne gerek var bu kadar açıklamanıza. şöyle bir suratına bakıp hayırdır demeniz yeterli. daha da uzatırsa. işle ne alakası var söylediğinizin dersin, işine bakarsın.Geçen yanıma geldi hep böyle inatçı mısın dedi bende ben zor bir insanım ben kimseye güvenmem güveniyormuş gibi görünürüm dedim, 2 gündür yanıma gelmiyor artık, normalde üst yöneticiye söyleyecektim ben yeniyim o eski çalışan olduğu işin ona inanabilirler diye bir şey demedim şimdilik, vazgeçtiğini düşündüm açıkçası, birkaç defa insanların yanında abi dedim
özellikle 50 yaş erkekler avlarını iyi tanır , sizin korkak vve çekingen yapınız ona bu cesareti veriyor. buluşalımmı dedigi zaman ne münasebet sen kimsin neden sen ile buluşayım deseydiniz sorununuz kalmazdı. korkmayın bu kadar.Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
o kadar kendinden emin ki ei için onunla buluşmadıgınızı sanıyor adam, açık açık tersleyin haddini bilsin . ne bu sessizlikNe çirkef bir adam ya terbiyesiz spk
Bu ne cüret ya
hep böyle inatçı mısın dediğindeGeçen yanıma geldi hep böyle inatçı mısın dedi bende ben zor bir insanım ben kimseye güvenmem güveniyormuş gibi görünürüm dedim, 2 gündür yanıma gelmiyor artık, normalde üst yöneticiye söyleyecektim ben yeniyim o eski çalışan olduğu işin ona inanabilirler diye bir şey demedim şimdilik, vazgeçtiğini düşündüm açıkçası, birkaç defa insanların yanında abi dedim
Abim kemiklerini kirar desino kadar kendinden emin ki ei için onunla buluşmadıgınızı sanıyor adam, açık açık tersleyin haddini bilsin . ne bu sessizlik
Dün yemek yemedim açıkçası gittim içerideki odada oturdum yanıma oturmasın diyenefret ediyorum böyle insanlardan ya. evlisin adam evlisin. karşındaki kadın da seninle muhatap olmak istemiyor nesini anlamıyorsun.
Yazacağım mutlaka, benim başıma ilk defa böyle bir durum geliyor yeni bir çalışan olunca da ne yapacağımı bilemez oldum, 2 gündür pek konuşmuyorhep böyle inatçı mısın dediğinde
bişey sorucam size ne deseydiniz keşke
ama tabi yaşınız genç ve yenisiniz belli bir yaşa gelince daha rahat söylüyor insan böyle şeyleri
gelişmeleri yazın bize.. haklı iken haksız konuma düşmeyin
Ne demek yemek yemedim? Ondan çekindiğini, kimseye birşey diyemeyeceğini düşünüp daha fazla üzerine gelir.Dün yemek yemedim açıkçası gittim içerideki odada oturdum yanıma oturmasın diye
Hayati çikmaza sokmanin manasi yok. Kural basit. Soylemek istedigini soyle. Kimseye yumuşak yüz yaramiyor. Evli adam ne haddine birine sirnaşmak. Benimle samimi olmanizi istemiyorum. Lutfen goruş konusunu da bir daha açmayin. Son kez uyariyorum. Falan gibi birsey soyle. Bir daha da soylerse git şikayet et. Çalişmaya gidiyoruz tacize uğramaya değilYeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Dede desende fark etmez öyle ar damarı çatlamışlara sertçe uyar mesaj atarsa silme kanıt olsunGeçen yanıma geldi hep böyle inatçı mısın dedi bende ben zor bir insanım ben kimseye güvenmem güveniyormuş gibi görünürüm dedim, 2 gündür yanıma gelmiyor artık, normalde üst yöneticiye söyleyecektim ben yeniyim o eski çalışan olduğu işin ona inanabilirler diye bir şey demedim şimdilik, vazgeçtiğini düşündüm açıkçası, birkaç defa insanların yanında abi dedim
Bu tip insanlara kısa net ve anladığı dilden söylemek lazım.Sizinle konuşmak görüşmek ya da dışarıda buluşmak istemiyorum dersiniz.Baktin hala devam ediyor müdüre şikayet daha da olmadı ülkede kolluk kuvveti var.Ayrica aile bireylerinin de haberdar edin mutlaka.Gerekirse baban konuşsun.Kibarca reddetmek aslında ben de istiyorum mesajı olarak algılanabilir.Nefret ediyorum böyle tiplerden.Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
erkekler temiz duygular beslemez zayıf noktanızı gördüğü anda direk yararlanmaya başlar asla ve asla zayıf noktanızı, mutsuzluğunuzu, ailevi sorunlarınız aslaaaa belli etmeyinYeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
Geçen gün yine yemek yiyelim mi falan dedi, hatta kolumdan tutup hadi gel konuşalım dedi bende abi falan dedim çalışanlarda gördü, yanımdaki çocukta bakınca işimiz var bizim deyince rahatsız oldum, ertesi gün izinliydim ve sonraki gün işe gelince hiç yanıma gelip benle konuşmadı yüzüme bile bakmadı, benim izinli olduğum günde uyarıldı mı acaba diye düşünüyorumAdamla birebir konuşup uyarmaya çalışmayın bence. Eğer mesaj atarsa mesajda amacınız önemli değil yazmanız beni rahatsız ediyor falan yazın ve mesajı saklayın. İnsanların yanında sizi rahatsız ederse sesinizi yükseltmekten çekinmeyin, rahatsız olup tepki gösterdiğinize şahit olan birileri olsun. Duyulmasın diye sizin değil o pisliğin uğraşması gerekiyor. Çok üzüldüm ve sinirlendim. Yalnızken onunla konuşmayın, yanınıza gelirse ortamı terk edin. Böyle sapıklar sonradan iftira atmaya çalışıyor genelde o yüzden rahatsızlığınızın dışardan belli olması sizin lehinize olur bence. Ben olsam korkmadığımı, çekinmediğimi ve rahatsız olduğumu belli ettikten sonra bir süre beklerdim şikayet etmek için. Çünkü ne yazık ki size inanmama veya abarttığınızı söyleme ihtimalleri olabilir. Ama eğer elinizde bir kanıt varsa beklemeyin tabi. Son olarak, sevgilim var gibi açıklamalara asla girmeyin derim. Bir erkeğin hayatımıza müdahalede bulunmaması için başka bir erkeğin varlığı mı gerekli gerçektenAyrıca özel hayatınızla ilgili bir bilgiyi onunla paylaşmış olmanız daha çok cesaret verebilir. Umarım kurtulursunuz çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?