kendimden nefret ediyorum ama sonuç aynı

Bencede ...

hanımlar ben kendii eleştirip dert ediyorum zaten sadece ne kadar kötü bişi olduğunu bide sisin ağzınızdan duyayım istiyorum yada norml bişi dert etme demenizi

İnternette, uzmanların makalelerinde falan abartılmadığı sürece normal bir şey olduğunu yazıyor ama siz bunu rahatlamanın bir yolu olarak görüyorsunuz sanırım, stresli anlarınızın üstesinden gelebilmek için bu yola başvuruyorsanız bu bir hastalık halini almıştır. Eğer eşinizle cinsellik anlamında probleminiz varsa bunu çözmeniz daha hayırlı olacaktır, zira bence evlilikte masturbasyon normal değildir. En azından bu kadar sık yapılması normal değildir, evli değilim bilemicem ama eşiniz var sonucta yani.

Ya neler diyorsunuz kadina haram günah yasak şeytan. Insani kendi bedenine yabancilastiran bu toplumdan akıllıca cinsel akıl veren çıkamaz zaten

ay yok be ne olacak.
nasıl keyif alıyorsan öyle yap

heeğğ evet günah cıs elleşmeyin oranıza buranıza dokunmayın. hatta banyo yaparken de eldiven takın ama tırtıklı falan olsun acıtsın ki maazallah oranıza buranıza değer zevk falan alırsınız dokunuşlarınızdan. töbe. daha neler. dokunmayın.

Cinsellik ve euzu besmele ha.. boyle insanlarin yetistirdigi çocuklar da sonra vay efendim ben niye vajinismus oldum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya neler diyorsunuz kadina haram günah yasak şeytan. Insani kendi bedenine yabancilastiran bu toplumdan akıllıca cinsel akıl veren çıkamaz zaten

Allahin hukmunu soyledim arkadasm katilirsin katilmazsin senin bilecegin birsey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burasi eglenceliymis.ya hanimlar bisey sorcam deminde gördüm si bu insanlarin daha önce hangi konular actigini nerden goruyorsunuz:))bende aklima gelen konuyu aciyorum da tabi oyle sacma sapan konular acmiyorumda merak ettim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…